• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yox yoxdu dunenden bugune sheyimin sumukleri agriyir ele bil alttan lapatkaynan vurublar mene sheyimin sumuyleri qirilib yeriye bilmirem o derecede :oops:1-2 gunde kecsin hekime zeng vurub ozumu yada saldiracam bir
doğuşa hazırlanır da yaxşı olar inşallah. sən həkimin yadına salma ey içərdəkiylə söhbət et gör nə fikirləşir? neynəmək fikri var? :KK48:.

Sabahınız xeyir qızlar:KK200:bu gün çox işim var çoooooox :temizlik:Mesajları tələm tələsik oxudum, ayrı ayrı cavab yaza bilmədim aff ola. Hadi ben kaçtım, kalın sağlıcakla :KK66: fazla geç olmadan ben işlerimi şey yapayım :KK70:

Salam Gozeller necesiz????Ne yaxsu yene toplasmsiz nece vaxtlardir bura sakitcilikdi.Leyla tebrik edirem can sag Allah sag salamat olmagi nesib etsin.Judy sizede iyi calismalar :halay: minik prince sahlam gelsin oglusun.Hiranur necesen can??
Sağ ol Şəloşum sən necəsən, bebişin necədir. Necə keçir günlərin, qaynanan neyniyir : )

6heftelikdi. Yox 3cu hamiləlikdi ama bir qizim var 2ci abort eletdirmişəm ama çox peşmanam kaş eləməzdim :KK43:
Allah saxlasin qizini, urek bulanman var? Men 4 hamilelik kecirmiwem hamisinda 5 ci hefteden bawlayib qusma bulanma. Cox pis kecirirem 4 ayina kimi.

Back
X