Azoperm ile hamile kalan var mı ?

gaye0101

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
21
6
31
merhaba aranıza yenı katıldım 2.5 yıllık evlıyım ve esımde sorun cıktı hıç sperm üretımı yok o yuzden tüp bebek denıldı aranızda bu şekilde hamıle kalan var mı birde ne tür aşamalardan geçiliyor ?

Olmazmi canim cok hamile kalan var bunlardan biriside benim 6 yil sonra 4. Denememde ikizlerime kavustum sukur esinden sperm bulunduktan sonra gerisi kolay ins. Azo ile ilgili topik var canim ordan aradigin cevaplari bulabilirsin...

Olmazmi canim cok hamile kalan var bunlardan biriside benim 6 yil sonra 4. Denememde ikizlerime kavustum sukur esinden sperm bulunduktan sonra gerisi kolay ins. Azo ile ilgili topik var canim ordan aradigin cevaplari bulabilirsin...

benım esımde hıc üretım yok doktor bıze dedı kı varıkosel ameliyatı denıyelım ılk bas artıs olmazsa tüp bebek dedi 4 kere sperm testı verdı sonuş yine sıfır . yanı varikosel ameliyatı hiç üretım olmadıgı ıcın artıs olabılır mı

Sizinde klinefelter sendrom uydu eşiniz acaba

Sprem cikisi ile sperm uretimi farkli seyler. Benim esimde hic sprem cikisi yok. Tikanikliga bagli azosprem yani. Ama bunun teshisi Tese ameliyati ile konuluyor. Eger uretim varsa ve cikis yoksa ameliyatta saglikli sperm bulunuyor. Bizim oyle oldu. sonrasinda normal tup bebek tedavim basladi ve dondurulmus spermlerin bir kismi cozunerek dollenme yapildi. Suanda hamileyim.

Çıkışlar bir sorun yok üretimde yok denilmıyor sadece ölü sperm hücresi bulundu diyor raporda doktorda demekki üretim az da olsa var yoksa ölü bulunmazdı dedi

X