Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde 7 yasında yapılmış inmemiş testis amiliyatı sebebinden azosperm bu tarz miliyatların 1 yasında yapılması lazmmş en geç fsh 38 cıvarıydı sansımız azdı ve eşimde tek yumurtalık mevcuttu 2008 kasım da amılayat yapıldı beşiktaş jınemedde sedar bey yaptı 12 sperm bulundu 10 u sağlıklıydı sonra iğne tedavime basladım bendende 19 yumurta toplandı 10 u sağlam çıktı 7 embriyo oluştu 3.gün 1.kalitede 3 embriyo yerleştirildi şuan ikizlere hamıleyım.işlallah szilerinde haberlerini duyar kutlarz buralarda kib...
rica ederim ewet fsh bizim çok yüksekdi umarım güzel sonuçlar alırsınız burada kutlarız.Eşimin dr.jınemedde serdar bey onun eşide ozamnlar ınternatıonalda calışıyodu hidayet hnm.uzun protokole basladık lucrınle yanıt vemedı adet olamadım 1ay ara verdık d.kontrol hapı sonrada kısa protokole geçtık 10-12 gün içinde olay bitti yumurtalar toplandı.Sizin dr.nuz kım dr.gerçekden çok önemli yardımcı olabıleceğim konu varsa yenıdenm sorabılırsın hayırlı olsun tekrar tedaviniz..
Size ozelden mesaj attım görmediniz sanırım.ilk ben başlayayım canım;bizdede azosperm sorunu vardı.eşim 2 sene önce mikro ameliyatı oldu.sonuç çok güzeldi ve ben ikizlerime hamile kaldım.Eşi azospermli arkadaşlar ne olacak diye düşünüp kendinizi üzmeyin.Rabbime sığının yeter o herşeyin iyisini biliyor