- 1 Mart 2021
- 527
- 647
- 53
Bir tane embriyomuz dondurulmuş kalitesi çok iyi değilmiş ama biz çok umutlandıkİnşallah güzel sonuçlar alırsın cnm, bi daha aynı süreci yaşamazsın. bekliyorum güzel haberlerini![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir tane embriyomuz dondurulmuş kalitesi çok iyi değilmiş ama biz çok umutlandıkİnşallah güzel sonuçlar alırsın cnm, bi daha aynı süreci yaşamazsın. bekliyorum güzel haberlerini![]()
Çok sevindim canım yaaBir tane embriyomuz dondurulmuş kalitesi çok iyi değilmiş ama biz çok umutlandıkbir dahaki ay nakil edecekler inşallah bizimle kalır
![]()
çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlanırÇok sevindim canım yaa![]()
o kadar güzel bir haber ki. İnşallah transfer sonrası da pozitif haberini alırsın bizi haberdar etmeyi unutma sakın
tüm dua ve güzel enerjilerimi gönderiyorum
![]()
Hadi bakalim güzel haberler devam etsin inşallah, önümüzde ki ay mujdeler bekliyorum ve dua ediyorum hepimiz içinBir tane embriyomuz dondurulmuş kalitesi çok iyi değilmiş ama biz çok umutlandıkbir dahaki ay nakil edecekler inşallah bizimle kalır
çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlanır![]()
Qwerta transfer ne zaman canım? Yapıldı mı?Çok sevindim canım yaa![]()
o kadar güzel bir haber ki. İnşallah transfer sonrası da pozitif haberini alırsın bizi haberdar etmeyi unutma sakın
tüm dua ve güzel enerjilerimi gönderiyorum
![]()
Qwerta transfer ne zaman canım? Yapıldı mı?Bir tane embriyomuz dondurulmuş kalitesi çok iyi değilmiş ama biz çok umutlandıkbir dahaki ay nakil edecekler inşallah bizimle kalır
çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlanır![]()
Transfer için adetim 2. Günü gel dediler ama ne zaman yapacaklar bilmiyorumQwerta transfer ne zaman canım? Yapıldı mı?![]()
Merhaba, takviye olarak bir şey kullandınız mı acaba?Bizde… 3 ayds
Merhaba tedaviye başlamadan önce hormonal değerleriniz nasıldı?Biz, eşim inmemiş testise bağlı azospermi, Nisan 2021-Kasım 2021 arasında Ahmet Hakan Haliloğlunda tedavi oldu, Klomen, Meriofert, Ovitrelle kullandı. Bunun dışında Maxigo, apilarnil, arı sütü/ham bal/polen karışımı, Omega 3 (1200mg), sağlıklı beslenme ve spora dikkat etti. Kasım ayında tedaviye kişisel sebeplerden dolayı ara verdik, 10 gün önce yeniden tedaviye başlamak için test verdiğimizde 4 hareketli, 6 hareketsiz sperm bulundu. Eşim hiç mikrotese olmadı.
Fsh: 35 Lh: 18 Testosteron: 565 di, sperm çıkışı olduğunda Fsh:39 Lh:12 Testosteron: 580 diMerhaba tedaviye başlamadan önce hormonal değerleriniz nasıldı?
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Eşim tese olacak ay sonunda. İlaç vermediler. Hormonal değerleri normal Aralıktaymış. Nasıl olacak bilmiyorum sonumuz hayrolsun..Fsh: 35 Lh: 18 Testosteron: 565 di, sperm çıkışı olduğunda Fsh:39 Lh:12 Testosteron: 580 di
Eşim yaklaşık 8 ay hormon tedavisi gördü, sonra 4-5 ay ara verdi, aradan sonra test verdiğimizde çıkışlar başlamıştı. Tese için acele etmemenizi öneririm, biz çıkış olmasaydı ekim gibi tese düşünüyorduk, yani 1,5 yıllık bir sürecin sonunda.Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Eşim tese olacak ay sonunda. İlaç vermediler. Hormonal değerleri normal Aralıktaymış. Nasıl olacak bilmiyorum sonumuz hayrolsun..
Biz de 1.5 yıldır bekliyoruz ama çıkış yok be yazık ki. Bi yerde mecburuz bu ameliyataEşim yaklaşık 8 ay hormon tedavisi gördü, sonra 4-5 ay ara verdi, aradan sonra test verdiğimizde çıkışlar başlamıştı. Tese için acele etmemenizi öneririm, biz çıkış olmasaydı ekim gibi tese düşünüyorduk, yani 1,5 yıllık bir sürecin sonunda.
Merhaba bende Antalya’dayım. Lütfen yardımcı olun hangi doktora hangi hastaneye gitmeliyiz. Eşim azospermi ve sperm sayısı sıfırAynen yarın belki olacak bugün de aradılar ama gelişme yok dediler yarını bekleyeceğiz dediler .. Antalya’da tedavi görüyoruz biz
Bir de eşimin testis kanseri geçmişi var ve tek testis kemoterapi görmüş sperm dondurulmamis o zaman ergenlik çağında sonradan sıkıntı olmaz demiş Dr . Kemoterapi de sağlam hücreleri de öldürmüş bizim azosperm sebebimiz bu inşallah burdaki arkadaşlar da sağlıkla bebeklerine kavuşurlarBenim eşimde azospermiydi 8 yıldır her sene test veriyormuş bir gelişme olmamış evlendikten sonra prof Dr bir ilaç verdi ama adını hatırlamıyorum bayağı oluyoronu kullandı 3ay kadar takviye bisiler de kullandı arı sütü felan karbonatlı su önermişti bir embriyolog günde 2 kere felan onu içiyodu bir de çakşır otu felan kaynatıyodum her gece sperm üretiminde etkisi var diye okumuştum nette. hormon değerleri de çok kötüydü hiç referans aralığında değeri yoktu tese ile çok sayıda sperm bulundu çok şükür %33 sperm bulunma şansınız var demişti dr
Eşinizin yaşı kaç acaba? Bizim tese de germ hücresi bile bulunamamıştı. Sizde sperm sayısı heo 0 mıydı? (( Bizim bir başarısız tese miz oldu geçen yıl. Vitamin filan vermemişti doktor. Sadece hormon ilaçları kullandı. Hormonlar kısa sürede dengelendi. Ama yine de sonuç olumsuz. Şimdi farklı bir doktora başlayalım dedik.Benim eşimde azospermiydi 8 yıldır her sene test veriyormuş bir gelişme olmamış evlendikten sonra prof Dr bir ilaç verdi ama adını hatırlamıyorum bayağı oluyoronu kullandı 3ay kadar takviye bisiler de kullandı arı sütü felan karbonatlı su önermişti bir embriyolog günde 2 kere felan onu içiyodu bir de çakşır otu felan kaynatıyodum her gece sperm üretiminde etkisi var diye okumuştum nette. hormon değerleri de çok kötüydü hiç referans aralığında değeri yoktu tese ile çok sayıda sperm bulundu çok şükür %33 sperm bulunma şansınız var demişti dr