Yaklasik 3 yildr korunmuyoruz. 30 yasimdayim. Ilk korunmayi biraktigimdan itibarrn rutin kontrollere gittim hicbir sorun yoktu. Esime de 3 kere sperm testi yaptirdik onda da bir sorun cikmadi. Mayis ayinda artik tedaviye baslayalim diye doktora gittik. Adetliyken gittim kontrole. Eski sonuclarimiza bakildi. Doktorumuz herhangi bir sorun yok 3 yildir olmuyorsa tup bebek yapalim Diger yollarla ugrasip maddi manevi yipranmayin dedi.biz de kabul ettik. Tabii ilkte ne yaptigimizi algılayamadık cunku hic hazir degildik.
Adetimin 2. Gununden itibaren ilaclari kullanmaya basladim. Yumurta gelistirici ve çoğaltıcı. Arada 1 kere kontrole gittim. Yumurta toplama icin gun aldim. Toplamadan 36 saat once yumurta catlatici kullandim. Gelelim yumurta toplama islemine genel anesteziyle yaklasik 1 saat sürmüş esim oyle dedi. 15 yumurtam toplandi. Ertesi gun hastane bilgi verdi 9 tanesi dollendi. Ve 5. Gun transfer edicez dediler. Embriyolarim 1. Kaliteydi. 5. Gun transfere gittim ancak ilaclardan dolayi vucudum cok su toplamisti. Ohss diye biseymis. Dr bu sekilde transfer yapmayalim adet olmanı bekleyelim dedi. 2. Adetimde tekrar baslafik. Ptesi transfer olcam iste. Transfer de cok basit bir islemmis
Korkulacak sorgulanacak hicbisey yok. Aniden girin isin icine :)
Merak ettigin biseyler varsa sorabilirsin.