azospermi tup bebek mikrotese

aysegultuana99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2018
46
10
38
36
kizlaar esim azospermi ve mikrotese uygulanacak beni de tup bebege hazirliycaklarmis kafam soru isaretleriyle dolu yasayan varsa asama asama bilgi verebilirmiziniz yardimlarinizi bekliyorum lutfen:(

tabi canim anlatirsan cok sevinirim senin icinde hayirlisi olsun insallah guzel sonuclar olur

Yaklasik 3 yildr korunmuyoruz. 30 yasimdayim. Ilk korunmayi biraktigimdan itibarrn rutin kontrollere gittim hicbir sorun yoktu. Esime de 3 kere sperm testi yaptirdik onda da bir sorun cikmadi. Mayis ayinda artik tedaviye baslayalim diye doktora gittik. Adetliyken gittim kontrole. Eski sonuclarimiza bakildi. Doktorumuz herhangi bir sorun yok 3 yildir olmuyorsa tup bebek yapalim Diger yollarla ugrasip maddi manevi yipranmayin dedi.biz de kabul ettik. Tabii ilkte ne yaptigimizi algılayamadık cunku hic hazir degildik.

Adetimin 2. Gununden itibaren ilaclari kullanmaya basladim. Yumurta gelistirici ve çoğaltıcı. Arada 1 kere kontrole gittim. Yumurta toplama icin gun aldim. Toplamadan 36 saat once yumurta catlatici kullandim. Gelelim yumurta toplama islemine genel anesteziyle yaklasik 1 saat sürmüş esim oyle dedi. 15 yumurtam toplandi. Ertesi gun hastane bilgi verdi 9 tanesi dollendi. Ve 5. Gun transfer edicez dediler. Embriyolarim 1. Kaliteydi. 5. Gun transfere gittim ancak ilaclardan dolayi vucudum cok su toplamisti. Ohss diye biseymis. Dr bu sekilde transfer yapmayalim adet olmanı bekleyelim dedi. 2. Adetimde tekrar baslafik. Ptesi transfer olcam iste. Transfer de cok basit bir islemmis

Korkulacak sorgulanacak hicbisey yok. Aniden girin isin icine :)

Merak ettigin biseyler varsa sorabilirsin.

Yaklasik 3 yildr korunmuyoruz. 30 yasimdayim. Ilk korunmayi biraktigimdan itibarrn rutin kontrollere gittim hicbir sorun yoktu. Esime de 3 kere sperm testi yaptirdik onda da bir sorun cikmadi. Mayis ayinda artik tedaviye baslayalim diye doktora gittik. Adetliyken gittim kontrole. Eski sonuclarimiza bakildi. Doktorumuz herhangi bir sorun yok 3 yildir olmuyorsa tup bebek yapalim Diger yollarla ugrasip maddi manevi yipranmayin dedi.biz de kabul ettik. Tabii ilkte ne yaptigimizi algılayamadık cunku hic hazir degildik.

Adetimin 2. Gununden itibaren ilaclari kullanmaya basladim. Yumurta gelistirici ve çoğaltıcı. Arada 1 kere kontrole gittim. Yumurta toplama icin gun aldim. Toplamadan 36 saat once yumurta catlatici kullandim. Gelelim yumurta toplama islemine genel anesteziyle yaklasik 1 saat sürmüş esim oyle dedi. 15 yumurtam toplandi. Ertesi gun hastane bilgi verdi 9 tanesi dollendi. Ve 5. Gun transfer edicez dediler. Embriyolarim 1. Kaliteydi. 5. Gun transfere gittim ancak ilaclardan dolayi vucudum cok su toplamisti. Ohss diye biseymis. Dr bu sekilde transfer yapmayalim adet olmanı bekleyelim dedi. 2. Adetimde tekrar baslafik. Ptesi transfer olcam iste. Transfer de cok basit bir islemmis

İnşallah hayırlı sonuçlanır transferiniz.

cok tesekkur ederim canım verdigin bilgiler icin insallah guzel sonuclar alirsin bizde tahlil sonuclarini bekliyoruz. 2 hafta sonra belli olacak tup bebek tedavi surecine baslayip baslamiyacagimiz.bakalim hayirlisi artik eger surece baslarsak sana yazarim tekrar destek icin cok tesekkur ederim.

Ben de 6 ay once yaptırdım .Sureci anlatayim size .Once adetin 2.gunu gobekten igne yaparak yumurtaları uyariyorsunuz. Bu igne acitan bir igne degil oldukca ince hisssedilmiyor bile. Bu sirasi 3 gunde bir hastaneye gidip yumurtalarin durumuna bakiliyor. Normal vajinal muayene gibi. Yumurtalar Belli olgunluga eristigi zaman gunluk gidip geliyorsunuz hastaneye ve zamani geldiyse catlatma ignesi yapılıyor. Bu igne den 36 saat sonra anestezi ile yumurtalar toplaniyor. Artik sizin yapmanız gereken bisey kalmiyor. Ertesi gunden itibaren her gun sizi arayip dollenme olup olmadigini olduysa emriyolarin durumlari hakkinda bilgilendirme yapılıyor. Burasi cok heyecanla verici o telefondan her guzel Haber aldiginizda mutluluktan ucacaksiniz. Sonra duruma göre 3. Ve 5.gun sizi transfere cagiracaklar Ve transfer yapildiktan yaklasik 12 sonra gebelik testi yapmanız istenecek.

Ben de 6 ay once yaptırdım .Sureci anlatayim size .Once adetin 2.gunu gobekten igne yaparak yumurtaları uyariyorsunuz. Bu igne acitan bir igne degil oldukca ince hisssedilmiyor bile. Bu sirasi 3 gunde bir hastaneye gidip yumurtalarin durumuna bakiliyor. Normal vajinal muayene gibi. Yumurtalar Belli olgunluga eristigi zaman gunluk gidip geliyorsunuz hastaneye ve zamani geldiyse catlatma ignesi yapılıyor. Bu igne den 36 saat sonra anestezi ile yumurtalar toplaniyor. Artik sizin yapmanız gereken bisey kalmiyor. Ertesi gunden itibaren her gun sizi arayip dollenme olup olmadigini olduysa emriyolarin durumlari hakkinda bilgilendirme yapılıyor. Burasi cok heyecanla verici o telefondan her guzel Haber aldiginizda mutluluktan ucacaksiniz. Sonra duruma göre 3. Ve 5.gun sizi transfere cagiracaklar Ve transfer yapildiktan yaklasik 12 sonra gebelik testi yapmanız istenecek.

kizlaar esim azospermi ve mikrotese uygulanacak beni de tup bebege hazirliycaklarmis kafam soru isaretleriyle dolu yasayan varsa asama asama bilgi verebilirmiziniz yardimlarinizi bekliyorum lutfen:KK43:

Canım burada mısın? Benim eşim 3 defa tese ameliyatı oldu. Sakın ilaç tedavisi olmadan hemen tese işlemine girişmeyin. Kadın doğum doktoru kadar ürolog doktorda çok önemli. Hangi merkezde ve hangi doktorla bu işi yürütüyorsun? Sorun sadece azosperm mi?
Eğer daha işlem yapıomadıysa eşimle olan süreci anlatmak isterim.
İnşallah yıpranmadan sorunu çabuk çözer ve bebeğinize kavuşursunuz.

canım bizim henüz tedavi baslamadi.son bi genetik test sonucunu bekliyiruz ama doktorlar mikrotese diyor.ozel bi muayenehane ye gittik.bikac doktora daha gittik hep ayni seyi dediler.bende okudugum kadariyla hemen tese islemi yapmayin diyolar.tese haric nasil bi tedavi uyguluyolar henuz yeni oldugu icin cok bilgim yok canim yardimci olursan cok sevinirim

Kızlar eşimin Dna hasari % 30.mikrocip mi daha fazla dollenme saglar yoksa imsi teknigi mi ona gore merkez konusunda karar verecegim.deneyimli olanlar Bana bir akil verin nolur

Eşimdede hasar vardı 3 ay emodex kullandı hasar %7 düştü tüp bebek yaptık ama döllenme olmadı marfoloji sıkıntısıda var bizde :(

Yani internetde satılıyor ama gittiğiniz ürolog yokmu sizi yönlendirmiyormu şunu yada bunu kullanın diye

Back
X