- 28 Haziran 2018
- 46
- 10
- 38
- 36
- Konu Sahibi aysegultuana99
-
tabi canim anlatirsan cok sevinirim senin icinde hayirlisi olsun insallah guzel sonuclar olurBende tup bebek yaptiriyorum ptesi transferim var. Ama ikimizde de sorun yok. Tup bebek asamalarini soruyorsan anlatabilirim.
tabi canim anlatirsan cok sevinirim senin icinde hayirlisi olsun insallah guzel sonuclar olur
İnşallah hayırlı sonuçlanır transferiniz.Yaklasik 3 yildr korunmuyoruz. 30 yasimdayim. Ilk korunmayi biraktigimdan itibarrn rutin kontrollere gittim hicbir sorun yoktu. Esime de 3 kere sperm testi yaptirdik onda da bir sorun cikmadi. Mayis ayinda artik tedaviye baslayalim diye doktora gittik. Adetliyken gittim kontrole. Eski sonuclarimiza bakildi. Doktorumuz herhangi bir sorun yok 3 yildir olmuyorsa tup bebek yapalim Diger yollarla ugrasip maddi manevi yipranmayin dedi.biz de kabul ettik. Tabii ilkte ne yaptigimizi algılayamadık cunku hic hazir degildik.
Adetimin 2. Gununden itibaren ilaclari kullanmaya basladim. Yumurta gelistirici ve çoğaltıcı. Arada 1 kere kontrole gittim. Yumurta toplama icin gun aldim. Toplamadan 36 saat once yumurta catlatici kullandim. Gelelim yumurta toplama islemine genel anesteziyle yaklasik 1 saat sürmüş esim oyle dedi. 15 yumurtam toplandi. Ertesi gun hastane bilgi verdi 9 tanesi dollendi. Ve 5. Gun transfer edicez dediler. Embriyolarim 1. Kaliteydi. 5. Gun transfere gittim ancak ilaclardan dolayi vucudum cok su toplamisti. Ohss diye biseymis. Dr bu sekilde transfer yapmayalim adet olmanı bekleyelim dedi. 2. Adetimde tekrar baslafik. Ptesi transfer olcam iste. Transfer de cok basit bir islemmis
Korkulacak sorgulanacak hicbisey yok. Aniden girin isin icine :)
Merak ettigin biseyler varsa sorabilirsin.
İnşallah hayırlı sonuçlanır transferiniz.
cok tesekkur ederim canım verdigin bilgiler icin insallah guzel sonuclar alirsin bizde tahlil sonuclarini bekliyoruz. 2 hafta sonra belli olacak tup bebek tedavi surecine baslayip baslamiyacagimiz.bakalim hayirlisi artik eger surece baslarsak sana yazarim tekrar destek icin cok tesekkur ederim.Yaklasik 3 yildr korunmuyoruz. 30 yasimdayim. Ilk korunmayi biraktigimdan itibarrn rutin kontrollere gittim hicbir sorun yoktu. Esime de 3 kere sperm testi yaptirdik onda da bir sorun cikmadi. Mayis ayinda artik tedaviye baslayalim diye doktora gittik. Adetliyken gittim kontrole. Eski sonuclarimiza bakildi. Doktorumuz herhangi bir sorun yok 3 yildir olmuyorsa tup bebek yapalim Diger yollarla ugrasip maddi manevi yipranmayin dedi.biz de kabul ettik. Tabii ilkte ne yaptigimizi algılayamadık cunku hic hazir degildik.
Adetimin 2. Gununden itibaren ilaclari kullanmaya basladim. Yumurta gelistirici ve çoğaltıcı. Arada 1 kere kontrole gittim. Yumurta toplama icin gun aldim. Toplamadan 36 saat once yumurta catlatici kullandim. Gelelim yumurta toplama islemine genel anesteziyle yaklasik 1 saat sürmüş esim oyle dedi. 15 yumurtam toplandi. Ertesi gun hastane bilgi verdi 9 tanesi dollendi. Ve 5. Gun transfer edicez dediler. Embriyolarim 1. Kaliteydi. 5. Gun transfere gittim ancak ilaclardan dolayi vucudum cok su toplamisti. Ohss diye biseymis. Dr bu sekilde transfer yapmayalim adet olmanı bekleyelim dedi. 2. Adetimde tekrar baslafik. Ptesi transfer olcam iste. Transfer de cok basit bir islemmis
Korkulacak sorgulanacak hicbisey yok. Aniden girin isin icine :)
Merak ettigin biseyler varsa sorabilirsin.
Yaptırdınız mı? Nerde yatıracaksınız ? Yardımcı olmak isterimkizlaar esim azospermi ve mikrotese uygulanacak beni de tup bebege hazirliycaklarmis kafam soru isaretleriyle dolu yasayan varsa asama asama bilgi verebilirmiziniz yardimlarinizi bekliyorum lutfen
kizlaar esim azospermi ve mikrotese uygulanacak beni de tup bebege hazirliycaklarmis kafam soru isaretleriyle dolu yasayan varsa asama asama bilgi verebilirmiziniz yardimlarinizi bekliyorum lutfen
Kızlar eşimin Dna hasari % 30.mikrocip mi daha fazla dollenme saglar yoksa imsi teknigi mi ona gore merkez konusunda karar verecegim.deneyimli olanlar Bana bir akil verin nolur
Cok mu fazla hasar? Mikrocip veya tese ameliyati onerilir yaziyor kagitta..ne yapmam lazim nasil dusecek hasarHemen tüp bebekmi yapacaksınız hasar düşmeden
Emodex eczeden yazdirmadan alabilir miyiz yoksa urolog mu yazmaliEşimdede hasar vardı 3 ay emodex kullandı hasar %7 düştü tüp bebek yaptık ama döllenme olmadı marfoloji sıkıntısıda var bizde
Var da ilac ise yaramaz dedi kesti atti konuyu.Yani internetde satılıyor ama gittiğiniz ürolog yokmu sizi yönlendirmiyormu şunu yada bunu kullanın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?