azospermi tup bebek mikrotese

kizlaar esim azospermi ve mikrotese uygulanacak beni de tup bebege hazirliycaklarmis kafam soru isaretleriyle dolu yasayan varsa asama asama bilgi verebilirmiziniz yardimlarinizi bekliyorum lutfen:KK43:
eyer yaptiadiysaniz tese yapmayins akin.beni. esimde yaptirdi bizde bilgi sahibi degildik belki sana yararim olur.esimi koru oorune mikro tese yaptilar ama bisey bulunamadi.sonra inat ettim domtor bulucaldim butun sehirdeki unlu domtorlara esimim testini mail yoluyla yolladim,birinden haber geldi esinizin lh degeri dusuk bu durumda mikro tese yapilmaz,yani hipogonadizm hastasi.beyindeki bi hucre iyi calismiyo oda sperm uretmiyo.bi domtor bulduk en az 9 ay igne tedavisi olucaksin dedi her gun esime kendi ellerimle igme yaptim,9ay boyjnca,ve sonuc...oleyyy sperm cikisi oldu,dusun mikro teseyle bulunmayan ilac tedavisiyle bulundu.simdi bitkiselde takviye ediyorum.daha iyi olucak.sende iyi dusun.hepsi asip kesme derdi de.

eyer yaptiadiysaniz tese yapmayins akin.beni. esimde yaptirdi bizde bilgi sahibi degildik belki sana yararim olur.esimi koru oorune mikro tese yaptilar ama bisey bulunamadi.sonra inat ettim domtor bulucaldim butun sehirdeki unlu domtorlara esimim testini mail yoluyla yolladim,birinden haber geldi esinizin lh degeri dusuk bu durumda mikro tese yapilmaz,yani hipogonadizm hastasi.beyindeki bi hucre iyi calismiyo oda sperm uretmiyo.bi domtor bulduk en az 9 ay igne tedavisi olucaksin dedi her gun esime kendi ellerimle igme yaptim,9ay boyjnca,ve sonuc...oleyyy sperm cikisi oldu,dusun mikro teseyle bulunmayan ilac tedavisiyle bulundu.simdi bitkiselde takviye ediyorum.daha iyi olucak.sende iyi dusun.hepsi asip kesme derdi de.
hangi doktora gittiniz

merhabalar, sperm öncü hücre analizi istanbulda nerede yaptırabiliriz? İnternetten bulamıyorum. Sperm analizi yapıldı hem yıkamalı hem normal olarak çıkmadı mikro teseden önce, öncü hicre analizi de yaptırmak istiyoruz. Ancak nerelerde yaptırabiliriz bilemiyoruz.

Merhabalar Eşinizin hormon değerleri kaçtı acaba?

Merhabalar Eşinizin hormon değerleri kaçtı acaba?
yani soyle soyleyelim,beyine giden bir hucre var o hucre sperm cikisini sagliyo ve esimde o hucre calismiyodu,lh degerinin dusuk olmasindna dolayi
ilaclar bu hucrenin calismasina destek oldu ve cok sukur ilaclarla sperm cikisi oldu.

Back
X