- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
- Konu Sahibi aysegultuana99
- #21
Var da ilac ise yaramaz dedi kesti atti konuyu.
Biz ilk ilaca başladığımızda %17 çıvarındaydı 3 ayın sonunda 7 oldu yani düştü bizim hasar oranı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var da ilac ise yaramaz dedi kesti atti konuyu.
Tamamdir tsk Ederim.Biz ilk ilaca başladığımızda %17 çıvarındaydı 3 ayın sonunda 7 oldu yani düştü bizim hasar oranı
cnm.benim.esimde azosperm,ilac igne tedavisi iygilandimo esine?kizlaar esim azospermi ve mikrotese uygulanacak beni de tup bebege hazirliycaklarmis kafam soru isaretleriyle dolu yasayan varsa asama asama bilgi verebilirmiziniz yardimlarinizi bekliyorum lutfen![]()
eyer yaptiadiysaniz tese yapmayins akin.beni. esimde yaptirdi bizde bilgi sahibi degildik belki sana yararim olur.esimi koru oorune mikro tese yaptilar ama bisey bulunamadi.sonra inat ettim domtor bulucaldim butun sehirdeki unlu domtorlara esimim testini mail yoluyla yolladim,birinden haber geldi esinizin lh degeri dusuk bu durumda mikro tese yapilmaz,yani hipogonadizm hastasi.beyindeki bi hucre iyi calismiyo oda sperm uretmiyo.bi domtor bulduk en az 9 ay igne tedavisi olucaksin dedi her gun esime kendi ellerimle igme yaptim,9ay boyjnca,ve sonuc...oleyyy sperm cikisi oldu,dusun mikro teseyle bulunmayan ilac tedavisiyle bulundu.simdi bitkiselde takviye ediyorum.daha iyi olucak.sende iyi dusun.hepsi asip kesme derdi de.kizlaar esim azospermi ve mikrotese uygulanacak beni de tup bebege hazirliycaklarmis kafam soru isaretleriyle dolu yasayan varsa asama asama bilgi verebilirmiziniz yardimlarinizi bekliyorum lutfen![]()
Bende tup bebek yaptiriyorum ptesi transferim var. Ama ikimizde de sorun yok. Tup bebek asamalarini soruyorsan anlatabilirim.
merhaba cnmm esin hic ilac tadvisi gordumu?Yardimci olursan sevinirim canim
Merhaba doktor direk ameliyat dedimerhaba cnmm esin hic ilac tadvisi gordumu?
hangi doktora gittinizeyer yaptiadiysaniz tese yapmayins akin.beni. esimde yaptirdi bizde bilgi sahibi degildik belki sana yararim olur.esimi koru oorune mikro tese yaptilar ama bisey bulunamadi.sonra inat ettim domtor bulucaldim butun sehirdeki unlu domtorlara esimim testini mail yoluyla yolladim,birinden haber geldi esinizin lh degeri dusuk bu durumda mikro tese yapilmaz,yani hipogonadizm hastasi.beyindeki bi hucre iyi calismiyo oda sperm uretmiyo.bi domtor bulduk en az 9 ay igne tedavisi olucaksin dedi her gun esime kendi ellerimle igme yaptim,9ay boyjnca,ve sonuc...oleyyy sperm cikisi oldu,dusun mikro teseyle bulunmayan ilac tedavisiyle bulundu.simdi bitkiselde takviye ediyorum.daha iyi olucak.sende iyi dusun.hepsi asip kesme derdi de.
hangi doktor paylaşır misinizMerhaba doktor direk ameliyat dedi
kimdi acaba biz doktor arastiriyoruz o yuzden soruyorumVar da ilac ise yaramaz dedi kesti atti konuyu.
Bu konuda kaan aydos u oneriyorlar. Benim bahsettigim ozel bir hastanede urolog. Bence siz kaan aydos a gidjnkimdi acaba biz doktor arastiriyoruz o yuzden soruyorum
Zeynep kamil doktor adi ali arashangi doktor paylaşır misiniz
ana mucizeyi gosteren domtorum Batu Aydınuraz.minnetadrim ona.evet hala.bebegim yok ama en azi dan deneyebiliyorumhangi doktora gittiniz
Merhabalar Eşinizin hormon değerleri kaçtı acaba?eyer yaptiadiysaniz tese yapmayins akin.beni. esimde yaptirdi bizde bilgi sahibi degildik belki sana yararim olur.esimi koru oorune mikro tese yaptilar ama bisey bulunamadi.sonra inat ettim domtor bulucaldim butun sehirdeki unlu domtorlara esimim testini mail yoluyla yolladim,birinden haber geldi esinizin lh degeri dusuk bu durumda mikro tese yapilmaz,yani hipogonadizm hastasi.beyindeki bi hucre iyi calismiyo oda sperm uretmiyo.bi domtor bulduk en az 9 ay igne tedavisi olucaksin dedi her gun esime kendi ellerimle igme yaptim,9ay boyjnca,ve sonuc...oleyyy sperm cikisi oldu,dusun mikro teseyle bulunmayan ilac tedavisiyle bulundu.simdi bitkiselde takviye ediyorum.daha iyi olucak.sende iyi dusun.hepsi asip kesme derdi de.
valla suan hatirlamiyorum ama lh normal.degerin altindaydi.Merhabalar Eşinizin hormon değerleri kaçtı acaba?
yani soyle soyleyelim,beyine giden bir hucre var o hucre sperm cikisini sagliyo ve esimde o hucre calismiyodu,lh degerinin dusuk olmasindna dolayiMerhabalar Eşinizin hormon değerleri kaçtı acaba?