• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

B-Fitle 1 ayda tam 48.5 santim inceldimm :))))

_mavikelebek_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
23
4
76
29
Selam kızlar. Herkes dışarıdan bakarak yorum yapıyo B-Fit hakkında. Ya bi git önce dene dimii :KK12:1 aydır düzenli bir şekilde B-fite gidiyorum. Ekmeği, pilavı ve makarnayı tamamen kestim. Kendimi çok kasmadım diyet konusunda. Çünkü öyle olunca sıkılıp bırakabiliyorum. Sağlıklı beslenmeye başladım diyelim :halay:Tatlıya çok düşkünümdür. Canım istediğinde abartılı olmayacak şekilde yedim. Baklava yedim misal ama yarısını. Sütlü tatlılardan bir kase şekinde vee bugün ölçümüm oldu. 3 kilo verdim bunun 2.6 gramı yağdan gitti ve 3.6 kilo kasım arttı. Üstelik 48.5 cm de inceldim :KK54: Yani yarım metreye yakın incelme oldu uçuyorum havalara :KK71: B-fitle ilgili başka konuların yorumları okudum da yaw arkadaşım sadece üye olmakla bitmiyo. Popoyu kaldırıp tembelliği üzerinden atıp gitmek gerekiyo salona. Ayrıca hareketleri de hocanın dediği şekilde ve doğru yapmak çok önemli. Tabiki boğazı da kısacaksın :KK39: Pazar günleri hariç 26 gün var ben 22 gün gittim. Daha gitmeden, deneyimlemeden dışardan bakarak yorum yapıyolar yani pessss:ukala:

B_fit nedir? Sanirim fitness.tebrikler

Fitness değil de şöyle anlatayım. Günlük yarım saat yapılıyor. 9 alet var. Her bölgeyi çalıştıran aletler bunlar. 30 saniye alet 30 saniye de hocanın gösterdiği hareketi yapıyosun. 3 tur bu şekilde gidiyo. Anlatamamış olabilirim kusuruma bakmayın.:)) teşekkür ediyorum:KK200:

Back
X