B hcg değeri gebelik yok mu ? Yardımcı olur musunuz

ciklettt

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
94
53
18
33
Kızlar merhaba,
Ablam tüp bebek tedavisi oldu. 6. Gün emriyosu transfer edildi. Ayın 25 inde transfer gerçekleşti. 30 unda dayanamadı B HCG yaptırdı sonuç 1,1 çıktı. Daha çok erken değil mi kan testi için ?
tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?

Canım benım 5'inci gün embriyosuydu 6. Gün silik çizgi gördüm idrarda 7'inci gün 40 küsür gibi bir değer çıkmıştı kanda..
Ama burada geç döllenme olup test günü pozitif görenler de oldu Rabbim inşallah emeklerinin karşılığını verir 🤲🏻

Çok çok çok erken hemde keşke biraz sabırlı olsanız sonra uzuluyorsunuz . Üzülmeyin ve sabredin en az 10 gün beklemek lazim
Ben 11. Gün 240 görmüştüm şiddetli ağrıyla acile gittiğim için yaptırdım yoksa doktorum 12. Gün yaptır boşuna strese girme demisti

Canım benım 5'inci gün embriyosuydu 6. Gün silik çizgi gördüm idrarda 7'inci gün 40 küsür gibi bir değer çıkmıştı kanda..
Ama burada geç döllenme olup test günü pozitif görenler de oldu Rabbim inşallah emeklerinin karşılığını verir 🤲🏻
Amin canım çok çok teşekkür ederim :)

Çok çok çok erken hemde keşke biraz sabırlı olsanız sonra uzuluyorsunuz . Üzülmeyin ve sabredin en az 10 gün beklemek lazim
Ben 11. Gün 240 görmüştüm şiddetli ağrıyla acile gittiğim için yaptırdım yoksa doktorum 12. Gün yaptır boşuna strese girme demisti
Doğru söylüyosunuz sabırsızlık işte ya şimdi oda üzüldü biraz :(

Back
X