Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BABALAR GÜNÜ İÇİN SIFIR,ETİKETLİ,HEPSİ ÜNLÜ MARKALAR ÇOK UCUZA
EŞİME YENİ ALDIM BABALAR GUNU İÇİN.AMA BEGENMEDI CUNKU ONUN RESIMDE GORDUGUNUZ SEIKO SAATI VAR.ONU KULLANIYOR.1500TL LIK SEIKOSU VARKEN BENIM 335TL YE ALDIGIM SWATCH I BEGENMEDI MAALESEF.O YUZDEN YARI FIYATINA VERIYORUM 170TL YE.HEDIYE PAKETI+KUTUSU+FISI HER SEYI VAR.SAAT YENI SEZON.SIYAH VE KIRMIZI KAYISLI.KIYAFETE GORE ISTEDIGIN RENGI TAKABILIYORSUN.SWATCH IN KALITESINI VE FIYATINI BILIRSINIZ.DENIZE GIR SAATLERCE YUZ ASLA SU ALMAZ.YEN SEZONUN EN COK TUTULAN SAATI DEDI GÖREVLİ
...DİĞER RESIMLERDE FİŞİNİN VE FİYATININ RESMINI DE CEKTIM
bissenin aşırı şık kol düğmeli bir gömleği.kongreye giderken bunu yedek olarak almıştı.diğer gömlek yetmiş.bunu kullanmamış.35 tl...DAMAT GÖMLEĞİ OLARAK DA KULLANILABİLİR...BU KADAR UCUZA BULAMAZSINIZ..KOL DÜĞMELİ
LACOSTE MARKA.original olduğunu bir sonraki resimdeki işaretinden anlayabilirsiniz zaten.45 tl.bir sonraki resimde markası var..39 beden(lacostenın 39u normalın s-m si oluyor)