Babam annemi sürekli dövmeye başladı .. :(

Blaxian

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
39
4
Daha lise de okuyorum ve inanılmaz derecede fazla acı çektiğimi düşünüyorum babam anneme sürekli şiddet uyguluyor ve kendi ailesini bizden ön planda tutuyor babaannemlere resmen itaat ediyor ve sürekli anneme şiddet uyguluyor annem bu konuyu açtığı zaman artık babamın önüne nasıl geçicez hiç bilmiyorum dün kardeşimi bile dövdü biz onları ayırırken annemde tamamen haklı değil ama babam en ufak bişeyde bile dövmeye kalkıyor ve dayak asla yakışmıyor. Lütfen yardımcı olun bana akıl verin :KK43:( Annem ekonomik özgürlüğü olan birisi değil :KK43:

Annem ekonomik özgürlüğü olan birisi değil ve gerçekten inanılmaz derecede pasif biri çok korkuyor babamdan sürekli ona cesaret vermeye çalışıyorum ama işe hiç yaramıyor
Annen yanaşmıyorsa senin yapabileceğin pek bir şey yok.
Ama dayak esnasında polise haber verebilirsin.

Canım bu konuda en güzel şey annenin darp raporu alman bu konuda yakın cevremden örnekler var bu onları biraz etkisiz yapabiliyor...
Bunu bir daha tekrarlarsa direk hastaneye gidin ve hastane polisinden yardım isteyin sizi yönlendiriyolar...
Hiçbir canlı dayak hak ettmiyor...

Canım bu konuda en güzel şey annenin darp raporu alman bu konuda yakın cevremden örnekler var bu onları biraz etkisiz yapabiliyor...
Bunu bir daha tekrarlarsa direk hastaneye gidin ve hastane polisinden yardım isteyin sizi yönlendiriyolar...
Hiçbir canlı dayak hak etmiyor...
Boşanmaya kadar gider o zaman ve annem çook mağdur olur babamın ailesi inanılmaz derecede iğrenç bir aile

Evet anneme söylüyorum dedemlere söyle veya dayıma diye ama annem babamdan korkuyor yine çekiniyor iş çok kötü olacak bu sefer diyor

Annene ailesi sahip çıkacaklarsa eğer
annen hiç korkmasın, ne demek dövmek
baban ne sanıyor ki kendini
annen dayak yiyip ses çıkarmadıkça baban sürekli bu yola başvurcak
eğer sahip çıkanı varsa darp raporu alıp şikayetçi olun

Evet anneme söylüyorum dedemlere söyle veya dayıma diye ama annem babamdan korkuyor yine çekiniyor iş çok kötü olacak bu sefer diyor

Baban anneni korkutmus korkan bir kadina bir sey yapamazsin yardim dahi almazlar ,babanla konusabilme imkanin varsa konus etkilendiginizi söyle belki cocuklari oldugunuz icin sizin hatiriniza hareketlerine dikkat eder.Annen ise kendi karar vermesi gerekiyor yoksa kimse onun yerine karar veremez sen bile.

sen oku mesleğini elıne al kurtar annnenı bıraz uzun bır surec olacak ama annen korkuyorsa yağpacak bırsey yok annenın cesaretlı olması lazım

Baban anneni korkutmus korkan bir kadina bir sey yapamazsin yardim dahi almazlar ,babanla konusabilme imkanin varsa konus etkilendiginizi söyle belki cocuklari oldugunuz icin sizin hatiriniza hareketlerine dikkat eder.Annen ise kendi karar vermesi gerekiyor yoksa kimse onun yerine karar veremez sen bile.
Çocuklarının gözü önünde annelerine şiddet uygulayan bir yaratık konuşmaktan anlamaz.

Bir erkek neden iki tarafı dinlemeden sadece tek bir kişinin gazıyla karısına/kızına vurur hiç anlamam. Polise gitmekten başka çare kalmıyor bu tip durumlarda.

Daha lise de okuyorum ve inanılmaz derecede fazla acı çektiğimi düşünüyorum babam anneme sürekli şiddet uyguluyor ve kendi ailesini bizden ön planda tutuyor babaannemlere resmen itaat ediyor ve sürekli anneme şiddet uyguluyor annem bu konuyu açtığı zaman artık babamın önüne nasıl geçicez hiç bilmiyorum dün kardeşimi bile dövdü biz onları ayırırken annemde tamamen haklı değil ama babam en ufak bişeyde bile dövmeye kalkıyor ve dayak asla yakışmıyor. Lütfen yardımcı olun bana akıl verin :KK43:( Annem ekonomik özgürlüğü olan birisi değil :KK43:
nasıl yardımcı olacağız polise şikayet et desek annen şikayetçi olmayacak muhtemelen..

babanla konuşsan belki senden bunları duymak onu durdurur

çocuklarıda dövüyormuş nasıl dinlemesini bekliyorsunuz

çocuklarıda dövüyormuş nasıl dinlemesini bekliyorsunuz
babası annesinden ayrılmaz bence sadece korkutmak için dövüyordur..bu durumda rest falan çekse arkadaşın annesi,evi terk etse çocukları bırakıp işe yararmı acaba?

Canım annenin bu kararı vermesi lazım ...
Yapılması gereken prosödür bu ve çitten çaydırıçı oluyor ...
şikayet etti diye kadının burnundan getirir kadının ayrılmak gibi bir düşüncesi yoksa zor gibi..

X