Babam beni yaşıtı gibi görüyor

Badgirlunicorn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
250
76
Artık bu duruma o kadar alıştım ki asla sorgulayamıyorum davranışlarını. En ufak şeyde haftalarca surat asması, her şey de hemen sinirlenip bağırması, hep kendini haklı görmesi, hayatta her şeyimin önüne engel koyması beni yıldırmadı ve yıldıramıcak da inşallah. Ben çocukluğumdan beri aşırı sorunlu bi ailenin içindeyim. Evde sürekli bir gerginlik var . Ortada bir konu yada olay yok ama sanki herkes heran patlamaya hazır gibi. Eskiden nefes alamıcak duruma gelirdim sürekli ağlardım ama artık içim buz gibi. Ne üzülebiliyorum ne de tam anlamıyla huzurluyum. Gerçekten aile içi huzursuzluğu yaşamayan bilmez. Evde size düşman ( ki bu kişinin babanız olması çok acı) biriyle yaşamak cidden zor ama alıştım. En küçük şey de bir insan haftalarca neden surat asıp konuşmaz? Bu kadar mı tahammülsüz bu kadar mı iğrenç bi insanım? İşten gelince hoşgeldin diyorum kalkıp kaç gündür binbir suratla cevap veriyo ve artık zoruma gidiyo bu durum. İçimde ona karşı ne sevgi ne de nefret var . Gerçekten nötr olmak nasıl bişey anladım. O benimle konuşursa konuşuyorum( gayet saygılı ve gerektiği gibi) konuşmazsa da bikaç defa konuşmaya çalışıyorum daha kötü oluyo her şey. Sizce napmalıyım? En iyisi hiç konuşmamak değil mi? Çünkü bir gün iyi 1 ay kötü artık bıktım. Yani ortada bişey yok diyelim akşam iyiyiz hoşuz işe gidip bi geliyo kapı çarpmalar konuşmamalar suratı zaten ayrı bi konu başlığı olur. Yani anlamadığım sen beni görmemişsin gün boyu ben sana napmış olabilirim. Sinirini benden çıkarıyo desem o da değil çok farklı bişey var bu adamda. Zaten psikolojik rahatsızlıkları olduğuna eminim ama artık şizofreniden şüpheleniyorum

Baban seni yaşıtı gibi görmüyor bence.

Kendini seninle yaşıt sanıyor.

Koskoca adam ne o öyle ergenlik çağındakiler gibi hareketler,küsmeler,surat yapmalar ... Zaten sorunluymuş aile ilişkileri kaç senedir bu saatten sonra da düzelmez bence uzman yardımı alınmadıktan sonra.

Baban seni yaşıtı gibi görmüyor bence.

Kendini seninle yaşıt sanıyor.

Koskoca adam ne o öyle ergenlik çağındakiler gibi hareketler,küsmeler,surat yapmalar ... Zaten sorunluymuş aile ilişkileri kaç senedir bu saatten sonra da düzelmez bence uzman yardımı alınmadıktan sonra.
Yani uzman onu görse işi bırakır öyle söyliyeyim . Resmen hayatımda gördüğüm en egolu insan. Kendini dünyanın en tepesinde bizi de en aşağısında görüyo. Bilmiyoki ne karısı ne çocuğu onu hakkını helal etmemiş. Yani ben onu çekmek zorunda mıyım sürekli böyle. Tamamen kessin ilişkisini o zaman . Kendince iyi numarası yapıyo arada. İşte sarılmalar bişeyler yemin ederim tüylerim ürperiyo yalandan gülüyorum resmen işkence gibi o anlar. Ya tam uzak olsun ya da baba gibi arkamda dursun

Karakter meselesi bence adam huy yapmis sadece seninle degil hayatla kendiyle kavgalidir böyle insanlar..
Bence kendi haline birak derim gerekmedikce konusma..

Yani uzman onu görse işi bırakır öyle söyliyeyim . Resmen hayatımda gördüğüm en egolu insan. Kendini dünyanın en tepesinde bizi de en aşağısında görüyo. Bilmiyoki ne karısı ne çocuğu onu hakkını helal etmemiş. Yani ben onu çekmek zorunda mıyım sürekli böyle. Tamamen kessin ilişkisini o zaman . Kendince iyi numarası yapıyo arada. İşte sarılmalar bişeyler yemin ederim tüylerim ürperiyo yalandan gülüyorum resmen işkence gibi o anlar. Ya tam uzak olsun ya da baba gibi arkamda dursun

Allah sabır versin gerçekten de.
Aynı evde her gün farklı psikoloji ile uğraşmak çok zor.
Annenize de size de sabırlar diliyorum. Bu durumda ne denir ne yapılır bilemedim.

Karakter meselesi bence adam huy yapmis sadece seninle degil hayatla kendiyle kavgalidir böyle insanlar..
Bence kendi haline birak derim gerekmedikce konusma..
Aynen aynen katılıyorum. Adam herkese düşman . Bi kendi haklı ve bi kendi var sanki. Yani ben onu kendi haline bırakırım da babam sonuçta ve aynı evin içindeyiz. Mecburen iletişim kurmam gerekecek elbet. O yüzden sinirlerim bozuluyo. Başkaşarının babalarına bakıyorum da yok yani cidden normal değil. Kendi kendine küfür ediyo mesela odada. Durduk yere yani . El kol hareketleri falan. Neyle kavga ediyo acaba çok merak ediyorum. Zaten bakışları da bi değişik. Kesin psikolojik bi vaka var

Benim babanne aynı. Bir anda kusuyor hiçbir şey olmadan beddualar etmeye başlıyor.
Biz konusmayinca niye kustunuz ben size naptim kimse beni sevmiyor diyip tekrar kusuyor.
Biz alıştık artık...

Allah sabır versin gerçekten de.
Aynı evde her gün farklı psikoloji ile uğraşmak çok zor.
Annenize de size de sabırlar diliyorum. Bu durumda ne denir ne yapılır bilemedim.
Teşekkür ederim. Ama sabra falan da ihtiyacım kalmadı resmen o kadarki duvar gibiyim. Resmen bi ruhum ona karşı.

Benim babanne aynı. Bir anda kusuyor hiçbir şey olmadan beddualar etmeye başlıyor.
Biz konusmayinca niye kustunuz ben size naptim kimse beni sevmiyor diyip tekrar kusuyor.
Biz alıştık artık...
Evet bi de o iğrenç soru var. 'Ben size naptım.' Yani yazsam cilt cilt bastırırız ama ben size naptım diye sorunca insan tıkanıyo yani

Aynen aynen katılıyorum. Adam herkese düşman . Bi kendi haklı ve bi kendi var sanki. Yani ben onu kendi haline bırakırım da babam sonuçta ve aynı evin içindeyiz. Mecburen iletişim kurmam gerekecek elbet. O yüzden sinirlerim bozuluyo. Başkaşarının babalarına bakıyorum da yok yani cidden normal değil. Kendi kendine küfür ediyo mesela odada. Durduk yere yani . El kol hareketleri falan. Neyle kavga ediyo acaba çok merak ediyorum. Zaten bakışları da bi değişik. Kesin psikolojik bi vaka var

Yani kesinlikle normal değil hemfikiriz. Normal insanlar kendi kendine küfür edip, el kol hareketi yapmaz.

Anlattıklarınız gerçekten üst boyut bir psikolojik rahatsızlığı tanımlıyor, bir iyi bir kötü olması da en net belirti. Bu adamı nasıl tedaviye ikna edersiniz bilemedim şimdi ama bi katakülliyle doktora göstermek gerek. Bi yolunu bulun, ondan sağlıklı bir insan davranışı bekleyipte sırtınızı dönmeyin, eğer hastaysa gerçekten size çok ihtiyacı olabilir.

Yani kesinlikle normal değil hemfikiriz. Normal insanlar kendi kendine küfür edip, el kol hareketi yapmaz.

Anlattıklarınız gerçekten üst boyut bir psikolojik rahatsızlığı tanımlıyor, bir iyi bir kötü olması da en net belirti. Bu adamı nasıl tedaviye ikna edersiniz bilemedim şimdi ama bi katakülliyle doktora göstermek gerek. Bi yolunu bulun, ondan sağlıklı bir insan davranışı bekleyipte sırtınızı dönmeyin, eğer hastaysa gerçekten size çok ihtiyacı olabilir.
Ben de bazen öyle düşünüp onun için üzülüyorum. Çünkü bazen iyi biri olmaya çalışıyor. Ama sonuç hep aynı. O yüzden ona hastaymış gibi yaklaşıyorum zaten

X