- 18 Temmuz 2013
- 119
- 35
- Konu Sahibi melekpamukipek
Merhaba, konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var. Başlıktan da anlaşılacağı gibi babam hasta... tansiyonu çok yükselmiş, kardiyoloğun dediğine göre daha önce tansiyonu varmış epeydir.ama bilmiyorduk... Damarda baloncuk oluşmuş, çok kötü günler geçirdik şimdi iyi çok şükür, yanımızda olsun yeter... Hala tansiyonu kontrol altına alınamadı maalesef, çok üzülüyorum. böyle bir olay başına gelen var mı? Allah kimsenin başına vermesin tabi ki de, bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Gereksiz şeyleri önemli hale getirip kendinizi üzmeyin sağlıktan başka herşey boş anlamsız... Sağlıklı günler diliyorum herkese
Babam 2 işte birden çalıştı bizi okutmak için ev almak için, kendimi iyi ifade edemiyorum hala kendime gelemedim. çok canım yanıyor. Babam her anımda yanımdaydı ama o canıyla uğraşırken ben yoktum yanında, kim bilir hangi dünya işiyle uğraşıyordum. Allahtan arkadaşları varmış yanında. dua edin nolur babam iyileşsin bir an önce...
Babam 2 işte birden çalıştı bizi okutmak için ev almak için, kendimi iyi ifade edemiyorum hala kendime gelemedim. çok canım yanıyor. Babam her anımda yanımdaydı ama o canıyla uğraşırken ben yoktum yanında, kim bilir hangi dünya işiyle uğraşıyordum. Allahtan arkadaşları varmış yanında. dua edin nolur babam iyileşsin bir an önce...
Son düzenleme: