Babam beyin kanaması geçirdi tansiyon yüzünden...

melekpamukipek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
119
35
Merhaba, konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var. Başlıktan da anlaşılacağı gibi babam hasta... tansiyonu çok yükselmiş, kardiyoloğun dediğine göre daha önce tansiyonu varmış epeydir.ama bilmiyorduk... Damarda baloncuk oluşmuş, çok kötü günler geçirdik şimdi iyi çok şükür, yanımızda olsun yeter... Hala tansiyonu kontrol altına alınamadı maalesef, çok üzülüyorum. böyle bir olay başına gelen var mı? Allah kimsenin başına vermesin tabi ki de, bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Gereksiz şeyleri önemli hale getirip kendinizi üzmeyin sağlıktan başka herşey boş anlamsız... Sağlıklı günler diliyorum herkese

Babam 2 işte birden çalıştı bizi okutmak için ev almak için, kendimi iyi ifade edemiyorum hala kendime gelemedim. çok canım yanıyor. Babam her anımda yanımdaydı ama o canıyla uğraşırken ben yoktum yanında, kim bilir hangi dünya işiyle uğraşıyordum. Allahtan arkadaşları varmış yanında. dua edin nolur babam iyileşsin bir an önce...

Son düzenleme:
Beyin anevrizmasi mi var babanizda? Baloncuk patlayıp kanama basladi mi yoksa herhangi bir kanama olmadi mi? Olduysa muhtemelen anjiyo yahut açık ameliyat yapılmıştır.

Geçmiş olsun. Evet ben yasadim annemde. Birkaç ay önce üstelik. Uzun suren yogun bakim ardindan ilaç tedavisi vs. Lakin o hastanede yogun bakimda gunler gecirirken öyle vakalar gördüm ki annemin haline sukrettim. Esasinda her seye sukrettim.

Tansiyon problemi çözülür ise babanız gayet sağlıklı hayatina devam edebilir. Ancak psikolojik bazı degisimler gösterebilir. Panik bozukluk yahut depresyon gibi. Bununla yasamaya alisiliyor. Her seye alisiliyor aslında.

Tekrar gecmis olsun.

Her akşam kendi ellerimle eşime tansiyon hapını veririm çünkü yüksek tansiyonu var, babanızada geçmiş olsun acil şifa dilerim ,

Her akşam kendi ellerimle eşime tansiyon hapını veririm çünkü yüksek tansiyonu var, babanızada geçmiş olsun acil şifa dilerim ,

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Ben annemi 3 yıl önce beyin kanamasından kaybettim, yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçirmişti o da, söylemem doğru değil belki ama tutamadım kendimi k.bakmayın. Babanıza çok iyi bakın, en kısa sürede eski sağlığına kavuşur inşallah.

çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah. böyle konu başlıklarını görünce okumadan geçemiyorum, dediğin gibi en önemlisi sağlık. o kadar boş şeyleri kafaya takıyoruz ki, keşke sağlıklıyken de bunun farkında olsak.

Beyin anevrizmasi mi var babanizda? Baloncuk patlayıp kanama basladi mi yoksa herhangi bir kanama olmadi mi? Olduysa muhtemelen anjiyo yahut açık ameliyat yapılmıştır.

Geçmiş olsun. Evet ben yasadim annemde. Birkaç ay önce üstelik. Uzun suren yogun bakim ardindan ilaç tedavisi vs. Lakin o hastanede yogun bakimda gunler gecirirken öyle vakalar gördüm ki annemin haline sukrettim. Esasinda her seye sukrettim.

Tansiyon problemi çözülür ise babanız gayet sağlıklı hayatina devam edebilir. Ancak psikolojik bazı degisimler gösterebilir. Panik bozukluk yahut depresyon gibi. Bununla yasamaya alisiliyor. Her seye alisiliyor aslında.

Tekrar gecmis olsun.
Size de geçmiş olsun, Allah yaşatmasın tekrar inşallah bu hastalığı. baloncuk olduğu için patlayıp beyin kanaması geçirdi, kateter takıp kanı temizlediler ordan, ameliyata gerek kalmadı canım çok şükür.o kadar korktuk ki o kadar perişan olduk ki...çok kötü günlerdik, çok şükür binlerce kere şükür. sizin nasıl oldu paylaşabilir misin rica etsem

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Ben annemi 3 yıl önce beyin kanamasından kaybettim, yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçirmişti o da, söylemem doğru değil belki ama tutamadım kendimi k.bakmayın. Babanıza çok iyi bakın, en kısa sürede eski sağlığına kavuşur inşallah.
Başın sağolsun canım, Allah nur içinde yatırsın inşallah. Beyin kanaması çok yaygınmış bu ara, doktorun dediğine göre. Hayat sınav, bizim de sınavımız buymuş demek ki...

Yüksek tansiyon pek önemsenmiyor ama o kadar tehlikeli ki ilaç kullanılmazsa dikkat edilmezse. Biz varlığını bile bilmiyorduk maalesef, size de geçmiş olsun çok teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun canım .. Bu yüksek tansiyon nedeni ile eniştemde yıllar önce beyin kanaması geçirip kurtulmuştu.. Dr lar ilaçlarını aksatmamasını ve kesinlikle stresten uzak durmasını kendisini yormamasını söylemişlerdi ayrıca özel bir diyet vermişlerdi tansiyonunu kontrol altında tutmak için .. Ne yazıkki diyete uymadı dışarda hep kaçamak yapmış , stresli bir işi vardı emekliliğime 2 yıl var diye işide bırakmak istemedi , haplarınıda aksatmış , yani dr ların ne kadar yapma dediği şey varsa hepsine devam etti ve 8 ay içinde kendisi kaybettik.. O yüzden dr lar ne diyorsa babanızın uygulamasını sağlayın hep kontrol edin onu , aynı bir bebek gibi bakın .. Tekrar tekrar geçmiş olsun .. Yemeklerine çok dikkat edin birde dr diyet verdimi ? Vermediyse mutlaka isteyin

X