'Babam Geldi' Faciası! 12'nci Kattan Düşen Genç Öldü

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.100
18.286
m.haberler.com/babam-geldi-faciasi-12-nci-kattan-dusen-genc-oldu-7557997-haberi/
'Babam Geldi' Faciası! 12'nci Kattan
Düşen Genç Öldü
Kayseri'de kız arkadaşı E.B.'nin, evde
yalnız olduğu sırada yanına giden
Ahmet K., kızın babasının
gelmesiyle paniğe kapılıp, sarktığı
balkondan düşerek öldü.

Kayseri'de kız arkadaşı 15 yaşındaki
E.B.'nin, evde yalnız olduğu sırada
çay içmek için davet ettiği 16
yaşındaki Ahmet K., kızın babasının
eve gelmesiyle paniğe kapılıp,
sarktığı 12'nci kattaki dairenin
balkon korkuluklarından düşerek
öldü.
ÇAY İÇMEYE EVE ÇAĞIRDI
Olay, 2 gün önce Talas İlçesi
Yenidoğan Mahallesi Mehmet Akif
Ersoy Caddesi Doğayurt sitesinde
bir binanın 12'nci katında akşam
saatlerinde meydana geldi. İddiaya
göre E.B., evde kimsenin olmadığını
söyleyerek arkadaşı Ahmet K.'yı çay
içmeye davet etti. Bunun üzerine
eve gelen Ahmet K. kız arkadaşının
ikram ettiği çayı içerken, E.B.'nin
babası geldi.
KORKUYLA BALKONA KAÇTI, BİR ÜSRE
TUTUNMAYA ÇALIŞTI AMA...

Paniğe kapılan Ahmet K. korkuyla
balkona kaçtı. Balkonda saklanan K.,
kızın babasının balkona doğru
yöneldiğini görünce korkuluklardan
sarktı. Bir süre tutunmaya çalışan
talihsiz genç, kolları yorulunca
12'nci kattan beton zemine düştü.
Çevredekilerin haber vermesiyle
olay yerine gelen sağlık ekipleri,
öldüğü belirlenen Ahmet K.'nın
cenazesini Erciyes Üniversitesi Tıp
Fakültesi Hastanesi morguna
götürdü.
Polis, olayla ilgili soruşturma
başlattı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızın annesi nerdeymiş acaba ,?
Ergen kızlar düşüncesizce kötü sonuçlara zemin hazırlaya biliyorlar, kontrol şart ,
oğlanımda annesi tembihlememiş mi oğlunu, her genç kızın evine rahta ,rahat gidemiyeceğini?

Ergen kızlar düşüncesizce kötü sonuçlara zemin hazırlaya biliyorlar, kontrol şart ,
oğlanımda annesi tembihlememiş mi oğlunu, her genç kızın evine rahta ,rahat gidemiyeceğini?
ayol bunlar genç kanları kaynıyor ne tenbihi allahaşkına .
sorgulanması gereken gençlerin gizliliğe neden yöneldiğidir .

Hay allahim ya. adam en fazla temiz bi sopa cekerdi sana. Korkuluktan sarkmak ne demek.
Gencliginin baharinda basina gelene bak.
Allah ailesine sabir versin.

Kızın ne suçu var allasen? Yazık o çocuklara, ikisi için de çok üzüldüm.
Evde oturup çay içmekten bu kadar çok korkmaları, bu kadar çok panik olması, ne kadar acı toplum açısından.
Hoş şimdi "çay içmiyolardıysa?" diyenler olur, ne olursa olsun ölecek kadar paniklemeleri koca bir toplum utancıdır.

Kızın ne suçu var allasen? Yazık o çocuklara, ikisi için de çok üzüldüm.
Evde oturup çay içmekten bu kadar çok korkmaları, bu kadar çok panik olması, ne kadar acı toplum açısından.
Hoş şimdi "çay içmiyolardıysa?" diyenler olur, ne olursa olsun ölecek kadar paniklemeleri koca bir toplum utancıdır.
diyecek çok şey var da hangisi o çocuğun hayatının tesellisi, o kızın vicdanının tesellisi olur, bilemiyorum.
çok üzüldüm.

Ben de sanırım bu yaşlarda aynı durumda kalmıştım..Evde annem babam yoktu, bir de akşam saatleriydi..
Can diye bi arkadaşım geldi, niye geldiyse, onu bile hatırlamıyorum..Balkonda oturttum çocuğu kış ayında..Ne düşündüysem artık..

Sonra annemle babam geldi..Ama sabitlenmiş babama bakıyorum..Yüzündeki o şaşkınlığı unutamam hala..Enem dedim yedik galiba ayvayı..Sonra benim korkumu farkedince gülümsedi, oturdu bizle baya baya sohbet etti..

Çocuk gidince de, evde biz olmadan erkek arkadaşlarını uygun bir dille geri çevir dedi bana..Benim dışımda gelişmişti olay ama utanmıştım baya ya..Benim babam ki bizimle her daim dost olabilmiş bir adamdı rahmetli, o bile böyle bir uyarıda bulunduysa memlekette cidden bir toplum baskısı var demektir..

Yazık, gencecik bi çocuk canından olmuş..Allah rahmet eylesin..

kıza da çok üzüldüm ama

madem babasının huyunu biliyor deli cesareti gibi niye çocuğu eve çağırıyor çıkın dışarıda için çayınızı

X