• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam kızkardeşimi dövmüş........

kk da bu kadar geri kafalı bayanların oldugunu bilmiyordum neler yazılmış inanamadım akannehir ne geri kafalı bayanlarla muhabbet etmişiz de haberim yokmuş akannehir Okypete ve bazı arkadaşlara sen bekarsın sana konuşmak kolay gelir filan demişsiniz ben evli bi bayan olarak konuşayım o zaman ( onlara konuşmak kolay gelir ya nede olsa bekarlar düşünceleri olamaz bu gibi konularda (?) ) ne alakası var Allahaşkına ben bekarken de aynıydım şimdide aynıyım ne yapmam gerekiyor yani kocamı sürekli maskot gibi yanımdamı taşıycam? evlendim diye gidip özel bi gün olmadıgı sürece arkadaşlarımla eğlenemiycekmiyim? yok sadece özel bi gün olurmuşta ara sıra olurmuşta ancak o zaman eğlenilirmiş gerisi abesmiş :umursamaz: yada gece eve tek başıma geç saatte gelemiycekmiyim neden ? evlendim diye hayatımı paylaştığım insana bağımlımıyım? o olmadan hiç bi yere gitme gereği hissedemem değilmi seviyorsam her yerde kocam olmak zorunda yanımda aksi halde sevmiyorumdur ...Yok canım olurmu hiç koca olmadan gece dışarıyamı çıkılırmış ahlaksızlık olur olurmu hiç öyle şey (?) nasıl bir zihniyettir bu ya nesiniz siz eşlerinizin kölesi falan mı ona ömür boyu hizmetçilik yapıp sözünden çıkmamak her söylediğini kayıtsız yerine getirip izin verdiklerini yapıp izin vermediklerini yapmamak için mi attınız o imzaları? dayak yediğinde de k.çınızı kırıp oturur gecede aynı yataga girersiniz değilmi nede olsa kocanız pehhh böyle kadınlarla aynı toplumda yaşamaktan utanıyorum...Bide kendi yaptıkları doğruymuş gibi sayfalarca savunmazlarmı... Hele birisi madem boşanma arefesindeyken gece yarılarına kadar gezmeyi biliyor dayagı yediğinde de k.çını kırıp oturmayı bilecek demiş senin gibiler var ya o dayagı yemeye mahkumlar :kızgın: :kızgın: :kızgın: evliyim gece istediğim saatte eve gelirim eşime sadece haber vermem yeterli tuhafmı yani? boşanma arefesindeyken de çıkar gezerim başka zamanda gezerim, sabaha kadarda eve gelmem nerde oldugumda sadece beni ilgilendirir moralim bozuk diye de tüm gün eve kapanıp kalamam ha şimdide o zaman sen eşini sevmiyorsun sen dersiniz bu kadar zirzop düşünceler çıkar sizden inanıyorum ben, erkek geceyi dışarda geçirmeyi bırak başka bir kadınla geçirse siz yuvanı yıkma aman evlisin yuvan dağılmasın dersiniz bayan sadece eve geç gelir dayağı bile hak etmiş olur sopa yiyince aklı başına gelir tabi değil mi? ne gezmeye hakkı vardır onun ne de eve geç gelmeye hele de boşanma arefesindeyken cık cık cık yapılacak şeymi? Yazık size ya bu düşüncede hayatınızı geçiriyosunuz...yok başkası ne der yok evli bayan o saatte dışarı çıkmaz nedir bunlar yaaa geçin artık bu saçmasapan düşünceleri niye evli bayanın gece eğlenmeye hakkı yok mu evlendi diye sadece ( aklı başında kızların yaptığı gibi (?) ) 11 de evde mi olmak zorunda nasıl bi saçmalık bu vamı bunun mantıklı bi açıklaması? nedir açıklamanız toplum hoşgörmüyor diye yaptıgınız herşeyi toplumun hoşgörüsüne uyacak şekilde ayarlamak mı bumu sizin yaşam şekliniz? millet laf eder mi? pes diyorum sadece pessssss ... :delphin:

hayır siz tek başınıza arkadaşlarınızla eğlenemezsnz.
bekarken gezemezsnz. insanlar, bekar kızın ne işi var gece yarısı dışarıda, derler.ohaoldumsmile
evliyken gezemezsiniz. eşi olmadan bir kadının arkadaşlarıyla akşam gezmeye gitmesi yakışık almaz.ohaoldumsmile
kadınlar bekarken babalarına, evlenince kocalarına bağimlıdırlar çünkü.
sz evinzde oturup, belki kırk yılda bir eşiniz szi gezdirir diye umarak yaşamalısınız.
neden?
çünkü biz insan değiliz. kadınız sadece.:oklava:
bu zihniyette kadınlar olduğunu görünce kadınlığından utanıyor insan.
en azından szn gbi düşünen bayanları görmek çok güzel.tebrik ederim sizi.:içelim:

allahım sana şukurler olsun bınlerce kez :Saruboceq:
en sonunda kk da
bekarları anlıyan bı bayan cıkdı:lepi:
bekar olmak demek evlenınce dusuncelerın degısmıycenı dıle getıren bı evlı bayan gormek ıssız adada gemı gormek gıbı resmen..
sevgılı yakamoz tebrıkler cok guzel acıklama yapmıssınız..

ya öyle şaşırdım ki bi an dedim ki hayatı dört duvarla çevrili bi yerde geçirip sadece yemek temizlik çocuk v.s işlerle uğraşmaktan hayatın varlığını unutmuş bunlar demek ki yoksa böyle düşünmeleri imkansız yani benim aklım almıyor eşlerine sonsuz haklar tanıyorlar ama kendilerine gelince 'ben şunu da yapabiliyorum şu saatte de eve gelmişliğim vardır' cümleleri geçiyor ya tuhafmı ki bunu dile getirme ihtiyacı duyuyorsun tabiki yapacaksın tabiki çıkıp tek başına eğlenip gezeceksin sen köle değilsin o evde değil mi adamın çamaşırını yıkayıp ona yemek yapmak, sadece o istediğinde evden dışarı çıkmak, istemediğinde dizinin dibinde oturmak için evlenmedin ( ha evlilikten beklentileri buysa lafım yok alan memnun satan memnun ) evlilikten beklenen şey mutluluktur mutlu olamıycaksam hayatım kısıtlanacaksa neden evleneyim ki ? :kızgın: tuhaf yani çok tuhaflar ...Velhasıl farklı düşünüyoruz onlarla yerimseniben

hayır siz tek başınıza arkadaşlarınızla eğlenemezsnz.
bekarken gezemezsnz. insanlar, bekar kızın ne işi var gece yarısı dışarıda, derler.ohaoldumsmile
evliyken gezemezsiniz. eşi olmadan bir kadının arkadaşlarıyla akşam gezmeye gitmesi yakışık almaz.ohaoldumsmile
kadınlar bekarken babalarına, evlenince kocalarına bağimlıdırlar çünkü.
sz evinzde oturup, belki kırk yılda bir eşiniz szi gezdirir diye umarak yaşamalısınız.
neden?
çünkü biz insan değiliz. kadınız sadece.:oklava:
bu zihniyette kadınlar olduğunu görünce kadınlığından utanıyor insan.
en azından szn gbi düşünen bayanları görmek çok güzel.tebrik ederim sizi.:içelim:

ya şu kadın erkek diye ayıranlara var ya ifrit oluyuyorum :oklava: evlilikte kendilerine yapılan haksızlıkları kendilerinin yarattığının farkında değiller, böyle düşünerek daha çooooook eşleri tarafından haksızlığa uğrarlar :mymeka: adama o güveni sen veriyorsun çünkü her söylediğini yaparak sözünden çıkmayarak, adamda senin üzerinde sınırsız hak sahibi oldugunu sanıyor :kızgın: o bi yere giderken senden izin almıyorsa sende almıycaksın o akşam yemeğine yada gece arkadaşlarıyla eğlenmeye giderken sana sormuyorsa sende sormıycaksın :mymeka: izin alma tabirine karşıyım ben bi kere :kızgın: o sana haber verir görüşünü alır sende ona olan saygından ona söylersin ama hepsi bu kadar :kızgın: yok koca izin vermezse bi yere gidilmezmiş yok yanında eşin yokken bi yere çıkılmazmış hele de akşam helede kadınbaşımıza cık cık cık yapılacak şey mi yollu derler sonra :kızgın: evli kadının ne işi varmış gece gece dışarda kim bilir nerden geliyordur o şimdi (?) :kızgın: kadın dediğin kocası evde olmadan yemeğini hazır eder, evini temizler, çocuklarına bakar (ev işini yapmayıp kendine bile vakit ayırsa suçtur) dışarı çıkacaksa en fazla komşuya gider :mymeka: eğlenme mi? haşa o ne ki? kadın eğlenmeye mi gidermiş? :mymeka: böyle düşünüyorlar ya ne diyim ben bunlara ahhh ne diyim :bbo: vallahi utanıyorum böyle bir toplumda yaşamaktan :delphin:

yakamozcum burada hep görüyoruz ki zaten bu zihniyette bayanları
kocaları gece arkadaşıyla çıkar ,gezer
sorun değildir
ama kadın çıkamaz
e bu doğaldır garip de değildir.
sonra kocam eve geç geliyor diye konular açılır
sonra biri çıkar kocam beni aldattı affettim der
bu bayanlar da affet zaten çocuğun var der
sonra bir bayan çıkar her erkek kadını aldatır zaten ,sadece bayanların bir kısmı farketmez der,çünkü verdikleri tavizler onları bu noktaya getirmiştir
gece çıkan kadın fahişedir ,hava kararınca yapılsa yapıls o iş yapılır çünkü!
vs.vs.vs.

yakamozcum burada hep görüyoruz ki zaten bu zihniyette bayanları
kocaları gece arkadaşıyla çıkar ,gezer
sorun değildir
ama kadın çıkamaz
e bu doğaldır garip de değildir.
sonra kocam eve geç geliyor diye konular açılır
sonra biri çıkar kocam beni aldattı affettim der
bu bayanlar da affet zaten çocuğun var der
sonra bir bayan çıkar her erkek kadını aldatır zaten ,sadece bayanların bir kısmı farketmez der,çünkü verdikleri tavizler onları bu noktaya getirmiştir
gece çıkan kadın fahişedir ,hava kararınca yapılsa yapıls o iş yapılır çünkü!
vs.vs.vs.

vallahi ben o kadar çok bu şekilde gördüm ki kk bayanlarının yüzde doksanını bu düşüncede kabul ediyorum artık, yada böyle düşünmeyenler istisna ilginçtir ki tablo böyle CADIARZU ve öyle bu durumu kabullenmişlerki kendilerine ve hemcinslerine yapılan haksızlığı savunur hale gelmişler şaşırmamak lazım ama ben hala şaşırıyorum olayın bu boyutta olmasına CADIARZU dediğin gibi hava kararınca dahi eve gelinse neler düşünülüyor ve sırf toplumdaki geri kafalılar böyle düşünüyor diye onlarda kendi hak ve özgürlüklerinden vazgeçiyor :umursamaz: bu düzen o yüzden böyle devam ediyor ... Toplum farkı kültür farkı dedikleri bu olsa gerek bi yerde sabahlara kadar herkes dışarda iken, herkese normal gelir, diğer tarafta saat 5 ten sonra dışarı çıkana perde arkasından bakılır :kızgın: buda bunun gibi... Toplum hoşgörüsüne uyarak yaşanmaya alışılmış tabuları yıkamamışlar hala ... Kocası izin verse git dese koşarak gider ama başkası gitse aa hemde o saatte gece gece hemde kadınbaşına dışarımı çıkılır derler ... kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Valla biran gidip babanı pataklayasım geldi desem yalan olmaz.Çok üzüldüm gerçekten.:'( Yazık kardeşine tabii sanada.İstemediği kocasına döndürmüş olur mu yaa nasıl yürek bu

Back
X