- 12 Şubat 2025
- 1.033
- 1.721
- 48
Merhaba, içime dert olan bir şeyi sizinle paylaşmak istedim. 22 yaşındayım üniye gitmedim ama kendi ayaklarımın üzerinde durmak için çalışıyorum.Babamla annem ayrı, babam farklı bir şehirde çok fazla tanınmamak için detaya inmiycem. Babamla aram hiç bir zaman iyi olmadı aylar önce görücü var dedi seni beğenmişler konuş olumlu olmazsa istemediğini belirtirsin dedi. Kararım kesindi istemediğimi belirtim. Yaşım küçük evlemek istemiyorum hem annemle babamın toksik bir ilişkisi vardı evlenip aynı onlar gibi olmak istemiyorum. En son bir ay önce konuştuk tartışıp kapatım ondan sonra konuşmadık aramadı soramadı. Bugün aradı bana acil dön önemli bir şey oldu diye cvp vermedim. Mesaj atmış biri seni beğendi ben adamlarla tanıştım evlerine bile gittim diye.Adamın fotoğrafını bile atmış yaşça büyük biri ve aşırı çirkin. Tekrar istemediğimi belirtim bana bir daha kimseyi önerme diye sert çıkıştım. Son attığı mesajda cehenneme kadar yolun var yazmış. Sürekli görücü var diyor beni başından atmak istiyor ben bu adamla ne yapıcam?