• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam ne yapmaya çalışıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ahuzarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
1.033
1.723
48
Merhaba, içime dert olan bir şeyi sizinle paylaşmak istedim. 22 yaşındayım üniye gitmedim ama kendi ayaklarımın üzerinde durmak için çalışıyorum.Babamla annem ayrı, babam farklı bir şehirde çok fazla tanınmamak için detaya inmiycem. Babamla aram hiç bir zaman iyi olmadı aylar önce görücü var dedi seni beğenmişler konuş olumlu olmazsa istemediğini belirtirsin dedi. Kararım kesindi istemediğimi belirtim. Yaşım küçük evlemek istemiyorum hem annemle babamın toksik bir ilişkisi vardı evlenip aynı onlar gibi olmak istemiyorum. En son bir ay önce konuştuk tartışıp kapatım ondan sonra konuşmadık aramadı soramadı. Bugün aradı bana acil dön önemli bir şey oldu diye cvp vermedim. Mesaj atmış biri seni beğendi ben adamlarla tanıştım evlerine bile gittim diye.Adamın fotoğrafını bile atmış yaşça büyük biri ve aşırı çirkin. Tekrar istemediğimi belirtim bana bir daha kimseyi önerme diye sert çıkıştım. Son attığı mesajda cehenneme kadar yolun var yazmış. Sürekli görücü var diyor beni başından atmak istiyor ben bu adamla ne yapıcam?

Merhaba, içime dert olan bir şeyi sizinle paylaşmak istedim. 22 yaşındayım üniye gitmedim ama kendi ayaklarımın üzerinde durmak için çalışıyorum.Babamla annem ayrı, babam farklı bir şehirde çok fazla tanınmamak için detaya inmiycem. Babamla aram hiç bir zaman iyi olmadı aylar önce görücü var dedi seni beğenmişler konuş olumlu olmazsa istemediğini belirtirsin dedi. Kararım kesindi istemediğimi belirtim. Yaşım küçük evlemek istemiyorum hem annemle babamın toksik bir ilişkisi vardı evlenip aynı onlar gibi olmak istemiyorum. En son bir ay önce konuştuk tartışıp kapatım ondan sonra konuşmadık aramadı soramadı. Bugün aradı bana acil dön önemli bir şey oldu diye cvp vermedim. Mesaj atmış biri seni beğendi ben adamlarla tanıştım evlerine bile gittim diye.Adamın fotoğrafını bile atmış yaşça büyük biri ve aşırı çirkin. Tekrar istemediğimi belirtim bana bir daha kimseyi önerme diye sert çıkıştım. Son attığı mesajda cehenneme kadar yolun var yazmış. Sürekli görücü var diyor beni başından atmak istiyor ben bu adamla ne yapıcam?
Baban normal degil

Farklı şehirde adamlar sizi nereden görüp beğeniyor??? Babanız bana hiç güven vermedi,kızını isteyen insanlara kızının bilgisi dışında gidip görüşmek,evlerine misafir olmak çok saçma,babanız bir işler çeviriyor....
Bende bunu düşünüyorum millete kızım var diyip duruyor mu bu adam. İyi niyetli değil yükmüşüm gibi hissetiriyor

Son attığı mesajda cehenneme kadar yolun var yazmış.
Senin cehenneme kadar yolun var

İyi yapmışsın evlilik kararını sana bıraksın
Ben böyle bir adamın evladının hayrına iyiliğine bişey yapacağına inanmıyorum
Kesin bir menfaati vardır

Benim fotoğrafımı gösterdi mi bilmiyorum ama kocaman herifin fotoğrafını çekip bana atmış.Ama göstermiştir bunu da yapabilecek biri yani.
Babana çok şey demek isterim de neyse bir de bunlar ben erkeğim diye dolanıyor ortalıkta. Ne güzel çalışıp paranı kazanıyormuşsunuz. Uzak dur babandan. Ulaşabileceği her yerden engelle hatta

Senin cehenneme kadar yolun var

İyi yapmışsın evlilik kararını sana bıraksın
Ben böyle bir adamın evladının hayrına iyiliğine bişey yapacağına inanmıyorum
Kesin bir menfaati vardır
Bana da bu evlilikten menfaat sağlayacak gibi geliyor

22 yaşındaki kızına görücü araması, bulması hiç normal değil. Akli başında anne baba şu çağda bu yastaki kizina sen istesen acele etme der. Hiç iyi niyetli gelmedi bana ben olsam görüşmem

Son düzenleme:
Babana çok şey demek isterim de neyse bir de bunlar ben erkeğim diye dolanıyor ortalıkta. Ne güzel çalışıp paranı kazanıyormuşsunuz. Uzak dur babandan. Ulaşabileceği her yerden engelle hatta
Ona zararım yok kendi halimde geçinip gidiyorum bana bu şekilde davranması çok zoruma gitti.Çok şükür çalışıyorum engeledim ama işte içime oturdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X