- 26 Mayıs 2014
- 152
- 131
- Konu Sahibi huzurmelegim
merhaba , 25 haftalık hamileyim ve Allah nasip ederse bir oğlum olacak . Annem hayatta değil . Çok sıcaklara kalmayalım zor olur diye alışverişe başladık . Şu ana kadar kendim oğluma inanın sadece 2 adet tulum aldım onun dışında kıyafeti , küveti , yatağı ana kucağı , arabası aklınıza ne geliyorsa kayın validem kaynım kayın pederim müthiş bir hevesle alıyor , en güzellerin bakıyorlar . ben daha çok ucuzunu seçmeye çalışıyorum düşünün . iki evinde ilk torunu . biz bunları yaparken babamda biliyor alışveriş yaptığımızı hala yarım ağız bile demedi ben nesini alayım diye . eşim dahil kimse hiç bir şey demiyor bu duruma . ama ben içten içe çok üzülüyorum . çünkü ben liseden ayrıldıktan hemen sonra hep çalıştım ve her maaşımı eve verirdim . düğünüme bir kaç ay kala ilk defa para biriktire bilmiştim üç bin lira kadar . borç yaptı biz düğünle uğraşırken hep . ev yaptırdı yazlık . sağdan soldan borç arıyordu. ikide birde ister gibi bana anlatınca kendimi vermek zorunda hissettim . verdim diye demiyorum asla ama bunları şuan hatırlamıyor bile çünkü konusu gelmişti onu hatırlamıyorum dedi direk . biz kimseye güvenerek çocuk kararı almadık , her şeyi kendimizde alabiliriz biliyorum . ama işte öyle olmuyor bazen . birde hala o eve bir şeyler yapacakmış yine onu anlatıyor bana .biz kendini kötü hissetmesin diye eşimle karar aldık onun yanında alışverişten bahsetmiyoruz . sonra düşündüm ne saçma . ilk yan yana geldiğimizde ballandıra ballandıra anlatmayı planlıyorum . çünkü bugüne kadar beni çok çok çok üzdü hep bu tarz bencillikleriyle eşya alışverişinde dahil . ve eşim bize yaptıklarını hep unuttu benden çok düşünüyor onu inanın . çok merhametli kin tutmayan bir insan çünkü . kayın validem de oturduğu eve tadilat yaptıracaktı torun olunca erteledi , sadece bebeğe zarar olmasın diye rutubet olan yerleri düzeltilecekmiş . sizce dediğim gibi arsızlığa vurup babamın yanında da şunu aldılar bunu aldılar diye anlatmalı mıyım ? siz olsanız ne yapardınız ? bir dese şunu da ben almayı planlıyorum diye . tek düşündüğüm eşimin ailesine karşı kendimi daha rahat hissedecek olmam . maddi kısmında değilim ben yoksa .