- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.806
Biz hiç sevgisini gösterebilen bi aile olamadık ki zaten. Hep korktum babamdan annemde hep ezildi. Babam yüzünden depresyon geçirdim, okumayayım diye evin tüm erkek işlerinde calistirildim abim kardeşlerim varken, amcam destekledi de en azından meslek lisesinde oradan açık öğretimle öğretmen oldum. Yıllarca ineklere baktım okurken. Sabah bakardım okula giderdim, aksam okuldan gelmemi beklerdi yine bakardım. Tarlaya, toprağa, taşa babaannemlerin bahçe işlerine süt satmaya hep ben giderdim. O kadar işten sonra omurgamda düzleşme olmuştu. Sonra atandım kurtuldum en uzağa gittim. Ne durumda olduğum hiç umrunda olmadı kimsenin bi annem hariç. Annem geldi yanimda bir ay kaldi diye kustü babam ona iki ay.babam imam bu arada.İnsanlarda düzgün iletişim kurmayı
yalniz kalinca öğrendim. Eşimle nette tanıştık normal şekilde yapamazdm zaten. Korkarak evliliğe ikna oldum bikaç yıl sonra eşim cçok iyi biri. Evlendik bir buçuk yılda evimize bir kere geldi sadece bir gün kaldi gitti. Ben yinede çok mutlu oldum gerçek evlat baba olabiliriz belki diye sevindim. Her tatilde önce benim memleketine geliriz ve 15 tatilin bir haftasını geçirmek için geldik babam yine aynı hoşgeldiniz deyip gitti bizi hiç umursamadı. Bense simdi hamileyim duzleşmeden dolayı bel sirt agrisindan yatamiyorum bile. Şuan ağlıyorum içimde büyük bi boşluk var bebegimin dogmasini istemiyorum psikolojim duzelmemis gibi hissediyorum. Ben ailemi çok seviyorum onlar neden böyle. Uzun oldu kusura bakmayin
yalniz kalinca öğrendim. Eşimle nette tanıştık normal şekilde yapamazdm zaten. Korkarak evliliğe ikna oldum bikaç yıl sonra eşim cçok iyi biri. Evlendik bir buçuk yılda evimize bir kere geldi sadece bir gün kaldi gitti. Ben yinede çok mutlu oldum gerçek evlat baba olabiliriz belki diye sevindim. Her tatilde önce benim memleketine geliriz ve 15 tatilin bir haftasını geçirmek için geldik babam yine aynı hoşgeldiniz deyip gitti bizi hiç umursamadı. Bense simdi hamileyim duzleşmeden dolayı bel sirt agrisindan yatamiyorum bile. Şuan ağlıyorum içimde büyük bi boşluk var bebegimin dogmasini istemiyorum psikolojim duzelmemis gibi hissediyorum. Ben ailemi çok seviyorum onlar neden böyle. Uzun oldu kusura bakmayin