Arkadaşlar uzun zamandır görüştüğüm bir çocuk var çocuk çok iyi çocuğun hiç bir sıkıntısı yok evi var işi var kariyeri var hiç olumsuz bir yönü yok karakteri düşünceleri 10 numara bir insan, artık ailelere açtık ve babama dedim babam gelsin tanışalım dedi ancak şöyle bir sorun var onun babasıyla benim babam tamamen zıt görüşlü siyasi olsun görüş olsun aklınıza ne gelirse ve ikiside laftan sözden anlamıyor ben ne dersem o diyor araya aracı sokacaktık ama ayrı şehirlerdeyiz ve onun benim olduğum şehirde tanıdığı yok şimdi onlar gelse konu açılsa birbirlerine girecekler hiç biri alttan almaz benim babam çok sıkı üzerime çok titriyor, ben olmaz dersem iki cihan bir araya gelse olmaz dedi ve benim için çocukla babası önemli dedi ama ben babama zıt görüşlü olduklarını söyleyemedim annemde söyleyemedi söylesek kesin kabul etmez gelmesinler der ne yapacam çok çaresizim annem zor ikna oldu ama babam durumu anlatsam hayatta kabul etmez onun babası gelse alttan alsa o da yok araya koyacağımız bir büyüğümüzde yok aileden birini koysam babamı destekleyeceğini adım gibi biliyorum ve daha kötü olacak napcam ben ya ço çaresisizm nolur yardım edin 

:18: