• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamdan nefret ediyorum

..gozlerindekibulut..

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
228
0
96
Adana
babamdan nefret ediyorum çünkü çok ters biri
nefret ediyorum çünkü kalbimi kıracak illaki bişeyler buluyor
nefret ediyorum çünkü derdi ve istekleri hiç bitmiyor
nefret ediyorum çünkü her konuşmamız kavga ile son buluyor ve her defasında beni dayakla tehdit ediyor..
onun yüzünden ben bu evde yaşamak istemiyorum,hayat sevincimi bu yaşta söndürüyor.kendi zamanında yaşamış etmiş ama hiçbir zaman kendini beni yerime koyduğu yok. 1.5 yılın ardından koca poposunu kaldırıpta beyimiz iş buldu şimdide canımıza okuyor.
bizim mutfak ve oturma odası bir olduğu için tv seyrederken benim bulaşık yıkama sesimden rahatsız olmuş. Eve gelmiş 5 dakika rahat edecekmiş bulaşık yıkamicakmışım.inanın bir bardak vardı elimde ve süngeri sürttüm gıcır die ses çıktı olan biten bu yani. yok çalışmaya başlayayımda görecekmişim,alem işinde çalışayımda görecekmişim ayağa kalkarsa görürmüşüm. Bazı zamanda evlenince anne ol seni de görcez diyo. Kocası iş bulduya annem de onu savunuyor artık eğitimimi çok kalitesiz vermişler. Kardeşim oldu aldırdılar,1komşumuzun dahi olmadığı saçma sapan bir yerde oturuyoruz. ha hapisteyim ha evdeyim 4 duvar arası. şimdi hiç sorgulamasınlar noluyoruz diye.

Yaş kaç?
Okuyor musun?
Kaçıp gitme olanağın var mı diye soruyorum.
Huysuz insanlarla yaşamak zor.

annem benim odamda pc başında az önce tv kapattı anneme sesleniyor ben yatıyorum beni rahatsız etme
ne kadar güzel bir söz değil mi "beni rahatsız etme"
ben annemle yatmıştım bir ara ayrı yatarken onlar gelir pat diye ışığı açar odaya girer çıkar annem çalışırken
şimdi kendisi işe başladı ben yatıyorum beni rahatsız etme diyor,pek keyfine düşkündür pek
karı olacakmış da yoldan dönmüş nazlı bebek
normalde huysuzdur işe başlayınca hepten huysuz oluyor ağ misali ki benim annemde çalışıyor çalışmazsa hepten dünyayı ben yarttım havalarında dolaşıyor.
annemede helal olsun valla bana kızıyor,kızsın bakalım..
ağlayan yine ben olayım gözyaşlarını içine akıtan yine ben
kaçıp gidebileceğim buradan daha iyi bir yer yok.
salak gibi gitmedim örgün okumaya kaldım ailemin yanında
açıköğretim okuyorum kpss ile bir yere yerleşsem bile takılıp peşime gelirlermiş,pek fedakarlardır

Back
X