- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
- Konu Sahibi ananotherlife
anlatacak kimsem yok saat çok erken. annem babam uyuyolar arkadaşlarım odada yok yalnızım . hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. tutamıyorum kendimi. klavyedeki harfler bulanık gözüküyor . erken saatte uyandım . mutsuz hissediyordum kendimi. ailemi özlemiştim yapılacak bir sürü ödev sunum odada yalnızdım . sonra telefonu aldım elime instagrama whatsappa baktım. bir de kadınlar kulübüne bakayım dedim. bir konu ilgimi çekti. eşini kaybeden bir ablanın konusu. konu 1 yıl öncesine ait. açtım okudum tutamadım kendimi hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım. eşini çok erken yaşta kaybetmiş. kız çocuğundan bahsetmiş. benim de o yaşlarda kız kardeşim var. o aklıma geldi. bugün 23 nisan . her 23 nisanda babam omzuna alır onu şenliklere götürürdü . ellerinde balonlarla gelirlerdi. ama bu yıl boynu bükük. ablası çok uzakta babası çok uzakta. ilgilenmeyen bir abisi var başında. annesinin omuzlarında bütün yük. kardeşimi düşündüm içim cız etti.
biliyorum babamız başımızda ama çok uzakta. hollandada. iş için 5 yıl orda kalacak. kasımda gitti. eylülde gelecek izne. babamı çok özledim. hem de çooooooooook. bahar tatilindeyiz okul yok. herkes evine gitti. ben gitmedim. keşke gitseydim. ama gitsem babam yok evde . elini öpeceğim adam çok uzakta .çok şükür varlığı bile iyi hissettiriyor insana ama öpmek sarılmak istiyor insan.
ben 9.sınıftan beri yatılı okulda kaldım. aileden uzak . şimdi üniversitedeyim. alıştım. ama aklıma küçük kız kardeşim geliyor. o çok küçük 5 yaşında. babama çok düşkün . bugün 23 nisan...
içimi dökmek istedim rahatlamak istedim .
biliyorum babamız başımızda ama çok uzakta. hollandada. iş için 5 yıl orda kalacak. kasımda gitti. eylülde gelecek izne. babamı çok özledim. hem de çooooooooook. bahar tatilindeyiz okul yok. herkes evine gitti. ben gitmedim. keşke gitseydim. ama gitsem babam yok evde . elini öpeceğim adam çok uzakta .çok şükür varlığı bile iyi hissettiriyor insana ama öpmek sarılmak istiyor insan.
ben 9.sınıftan beri yatılı okulda kaldım. aileden uzak . şimdi üniversitedeyim. alıştım. ama aklıma küçük kız kardeşim geliyor. o çok küçük 5 yaşında. babama çok düşkün . bugün 23 nisan...
içimi dökmek istedim rahatlamak istedim .