babamı çok özledim

ananotherlife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
876
553
anlatacak kimsem yok saat çok erken. annem babam uyuyolar arkadaşlarım odada yok yalnızım . hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. tutamıyorum kendimi. klavyedeki harfler bulanık gözüküyor . erken saatte uyandım . mutsuz hissediyordum kendimi. ailemi özlemiştim yapılacak bir sürü ödev sunum odada yalnızdım . sonra telefonu aldım elime instagrama whatsappa baktım. bir de kadınlar kulübüne bakayım dedim. bir konu ilgimi çekti. eşini kaybeden bir ablanın konusu. konu 1 yıl öncesine ait. açtım okudum tutamadım kendimi hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım. eşini çok erken yaşta kaybetmiş. kız çocuğundan bahsetmiş. benim de o yaşlarda kız kardeşim var. o aklıma geldi. bugün 23 nisan . her 23 nisanda babam omzuna alır onu şenliklere götürürdü . ellerinde balonlarla gelirlerdi. ama bu yıl boynu bükük. ablası çok uzakta babası çok uzakta. ilgilenmeyen bir abisi var başında. annesinin omuzlarında bütün yük. kardeşimi düşündüm içim cız etti.

biliyorum babamız başımızda ama çok uzakta. hollandada. iş için 5 yıl orda kalacak. kasımda gitti. eylülde gelecek izne. babamı çok özledim. hem de çooooooooook. bahar tatilindeyiz okul yok. herkes evine gitti. ben gitmedim. keşke gitseydim. ama gitsem babam yok evde . elini öpeceğim adam çok uzakta .çok şükür varlığı bile iyi hissettiriyor insana ama öpmek sarılmak istiyor insan.

ben 9.sınıftan beri yatılı okulda kaldım. aileden uzak . şimdi üniversitedeyim. alıştım. ama aklıma küçük kız kardeşim geliyor. o çok küçük 5 yaşında. babama çok düşkün . bugün 23 nisan...

içimi dökmek istedim rahatlamak istedim .

bende çok özledim :KK43:
istediğimde sesini duyamacagım özleyince özledim diyemeyecegim bir sonsuzlukta

güzel yazmışsın ama keşke.gitseydin tatilde eve Yanların da olurdu.Ben üniveriteyken en ufak tatilde ailemin yanında olurdum.
Ben çok küçük kaybettim babamı hayal gibi aklımda.Tek bildiğim bayramları hiç sevmem halende öyleyimdir.Herkes anne baba elele gezerlerdi.Annem çık kızım biyüklerin ellerini öp sen diye.Sanki suç işlemişim gibi utana sıkıla giderdim.Babam yok ya benim herkes bbası annesi ile.çıkıyor.
Zor çok kıymetini değerini bilmek lazım Valıklarınınn

güzel yazmışsın ama keşke.gitseydin tatilde eve Yanların da olurdu.Ben üniveriteyken en ufak tatilde ailemin yanında olurdum.
Ben çok küçük kaybettim babamı hayal gibi aklımda.Tek bildiğim bayramları hiç sevmem halende öyleyimdir.Herkes anne baba elele gezerlerdi.Annem çık kızım biyüklerin ellerini öp sen diye.Sanki suç işlemişim gibi utana sıkıla giderdim.Babam yok ya benim herkes bbası annesi ile.çıkıyor.
Zor çok kıymetini değerini bilmek lazım Valıklarınınn

10 saati tatil kısaydı. ders çalışmam lazımdı. hoş çalışamadım da

Yeter ki hayattayken bazı şeylerin değerini bilelim.Ara babanı anneni kardeşlerini konuş onları çok sevdiğini söyle.Ben sevgimi pek gösterebilen bir insan değilimdir.Ama ölüm aklıma geldikçe içim acıyor.Ben utanıyor muyum yoksa başka bir şey mi bilmiyorum babacım deyip babama sarılamam veya anneme.Ama asla onları kırmamak için kötü konuşmam dediklerini de yaparım sanırım ne kadar sevdiğimi yüreklerinde hissediyorlardır...

keşke gidebilseydiniz ailenizin yanına babanız yanınızda değil ama kardesınızı siz goturebılırdınız bayrama yada annenızden rica edin o bıraksın. insanın bütün hayal kırıklıkları kucuklukte hafızada kalanlar oluyor. babam bizide götürürdü ne güzel gunlerdı Rabbim başımızdan eksik etmesin

Bende çook çok özledim babamı. benimkide hayatta ama benden 10 saat uzakta. yazını okuyunca içim cız etti. 23 nisanda annem en temiz giysilerimi giydirirdi abimle benim. annem babam abim ben dördümüz bayrama katılırdık. abim benden 5 yaş büyük olduğu için bütün aile üstüme titrerdi. babamın elinden her zaman ben tutardım abim tutarsa hemen küserdim. o zamanlar 23 nisan böyle soğuk olmazdı. erikler kirazlar çıkmış olurdu memleketimde. babam küçücük avucuma 3 erik verirdi sıkıca tutardım düşmesin diye kulağıma kiraz takardı. simitci amcadan simidimi, baloncu amcadan balonumu alırdı. sonra büyüdüm bayramlarda görevli oldum ilkokulda gösteri lisede, bando folklor grubuna katılırdım şiir okurdum babamın gözlerinin içine baka baka. gözleri parlardı ilk aşkımın. lisede şeref kürsüsüne adımı çakarkende gördüm o parlamayı üniversitede birincilik plaketimi alırkende. kıt kanaat okuttu bugünlere getirdi beni aslan babam. şimdi uzaktayım büyüdüm de ama aklım kalbim hep annemle babamla. yazın sabah sabah parçaladı beni.

X