• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın, Anneme yaptığını sindiremiyorum... Şoktayım

LonelyLove

siyaha aşığız beyaza deli
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
550
0
116
İstanbul
kızlar babam anneme boşanma davası açmış şiddetli geçimsizlik nedeniyle.bugün mahkeme celbi geldi de öğrendik.gerekçe olarak annemin ona soğuk davrandığını aralarındaki sevgi ve saygının bittiğini filan söylemiş.oysaki geçimsiz olan kendisi,evine bakmayan,eşine çocuklarına karşı zerre kadar sevgisi olmayan kendisi.anneme şiddet uygulamaya çalışan,aldatan kendisi.sırf ben ve kardeşlerim için yıllardır ona katlanan ise annem...sırf buyüzden sindiremiyorum canım yanıyor.bu yaşımıza kadar bana ve iki kardeşime zerre kadar babalık yapmayan,baba şefkatinin baba sevgisinin ne demek olduğunu bilmeden büyüyen bizlerinde vekaletini istemiş sevgili(!) babam....canımı yakan daha okadar şey var ki anlatmakla bitmez.daha bikaç gün önce öğrendik babamın annemi amcasının kızıyla aldattığını.şuan dedem babannem bütün aile bize karşı cephe almış durumda hepsi oğlunu savunuyor destekliyor.yapayalnız kaldık ne yapacağımızı şaşırdık.annem bunu haketmemişti hemde hiç.babam çalışmadığı zaman iş bulup bize bakan annemdi karnımızı doyuran annemdi.bizden sevgisini esirgemeyen annemdi.babama gelince uzun zamandır dedemlerde kalıyor orda karnını doyuruyor orda yatıyor yüzünü gördüğümüz yok.anlayamıyorum anlam veremiyorum nasıl desteklerler babamın bu yaptığı rezilliği.üstelik babannem annemin halası oluyor ama anneme sahip çıkmıyor.annem babasını ve annesini kaybetti sığınacak kimsesi yok bizden başka destek olacak kimsesi yok.avukat tutacak hakkımızı savunacak paramız yok.şu durumda ne yapmamız gerektiğini gerçekten bilemiyoruz nasıl davranmalıyız bilemiyoruz.bildiğim tek bişey var o da birgün bize bunları yaşatanların hepsi ektikleri nifak tohumlarının içinde birer birer boğulacaklar.senağlamasenağlama

1. si insanın halası yıgenıne sahıp cıkmaz genelde
annenın halası babannen evet sahıp cıkmaz normal

2.si annen cok fedakar bı kadınmıs doyurmus yedırmıs buyutmus zaten babanıza ıhtıyacınız yokmus

3. sü baban bı babanın yapması gerekenlerı zaten yapmamamıs

4.sü gıdıp dava actıgı anda böle fedakar duzgun bı kadına dava actıgında aldattıgı bellıymıs ancak aldattıgı cok yakınmıs muhtemelen babannene suc bulmak ıstemem ama onu destegı ve göz yummasıyla olmustur

5.si babaları hep destekleyen zaten sadece baba tarafıdır

6.sı

sızın sımdı yenı bı hayat kurmanız lazım
baban ve baba tarafından uzak durun annenı de unutturmaya calıs bunlardan kadın ıyıce kötu olmasın
gelırınız var mı bılmıyorum gecınmeye calısın siz calısın gecındırın sahıp cıkın annene
annenızı destekleyın sız bu harbın ıcıne gırmeyın olay kapandı deyıp gecmıse babanne be vava tarafınıza sunger cekın.

:( gecmıs olsun yazarken okurken bıle benım içim yandı.

ha bır dip not, ıstıyorsanız avukat paranız da zaten yokmus sürüm sürüm süründürün bosamayın
yani annen bosamasın,
ya da sıkı bı nafaka (her aylık maas) ve tazmınat (toplu para) alıp bosamanmaya razı olsun avukatlar eşliğinde. :( hayat sıze yıkıldı su an ınanamıyorum

ha bır dip not, ıstıyorsanız avukat paranız da zaten yokmus sürüm sürüm süründürün bosamayın
yani annen bosamasın,
ya da sıkı bı nafaka (her aylık maas) ve tazmınat (toplu para) alıp bosamanmaya razı olsun avukatlar eşliğinde. :( hayat sıze yıkıldı su an ınanamıyorum

zaten boşanmıcak annem süründürecek.babamın kendine ait hiçbirşeyi yok nafaka bile vereceğini sanmıyorum sırf vermemek için çalışmayacağını bile düşünüyorum.zaten hiçbirzaman doğru düzgün çalışan biri değildi.nasılsa ailem sahip çıkıyor bakıyor diye çalışma gereği duymuyor.aldatma olayı var ama biz bunu kanıtlayamıcaz büyük ihtimalle çünkü somut delillerimiz yok.bütün bunların yanı sıra babamın ailesinin mahkemede yalancı şahitlik yapma olasılığı okadar yüksekki. :delphin:senağlamasenağlama

çok üzüldüm, ağladım.
umarım baban yalnız kalır ve hasretinizden çok acı çeker. belkide boşanmak annen için iyi olur. rahat nefes alır kadıncağız.

bende gercekten cok uzuldum ya hem sıze hem annenıze gercekten cok zor bı durumdur ......
allah annene cektıgı acıların sabırların bın katı mutluluk huzur sağlık wersın inşallah bu andan sonra ...........
babana gelınce dıcek bişiy bulamıyorum allah ıslah etsın ama emınım ılerde cok cok pısman olucak .......
allah hakkınızda hayırlısı ne ıse onu gostersın sıze guc kuwwet sabır dayanma gucu wersın inşallah......

Şimdi canım, birkaç şey sormak istiyorum, yorumumu ondan sonra yapıcam, kaç kardeşsiniz,eviniz kira mı? kirayı kim ödüyor?,kira değilse ev kimin adına? , erkek kardeşin varmı? senin ve kardeşlerinin yaşları kaç? hepiniz okuyor musunuz? çalışan yok sanırım aranızda....

öncelikle boşanmak için avukat tutmanıza gerek yok.
mahkeme zaten size bir avukat tayin ediyor diye biliyorum.

konunuza gelince.
insanların arasında çiğ süt emmiş olanları da var. bunlardan maalesef sizin baba tarafınızda bolca mevcut anladığım kadarıyla.

sizin velayetinizden bahsedildiğine göre reşit değilsiniz sanırım.
siz mahkemede yaşadıklarınızı anlatıp babanızda kalmak istemediğinizi belirtirseniz onlar da gözönünde bulundurulur.

anneniz çok eziyet çekmiş.
ama bundan sonra boşanıp huzurlu bir yaşam sürsün bence.
boşanmadıkça daha çok eziyet çekecek.
babanızın anlattıklarını belki şahitlerle çürütür.
çürütmese bile yakasını kurtarsın yeter bence.

hayat çok acımasızz::(:(
çok üzüldüm kardeşim malesef bazı insanlar böyle'!ama onlar naparlarsa yapsınlar baba anne oluolarda ya bu çocuklar :(

e zaten babanızın ne size ne de anenize bir faydası yokmuş.. Boşansın gitsin....
Bari kafanız rahat olur...
Zaten herhangi bir düzenli işi maaşı yoksa mahkeme sizin velayetinizi de vermez, hatta sanırım 14 yaşından bütük çocukların kendisine soruluyor kiminle kalmak istediği...

canım yazdıklarınızı üzüntüğle ukudum
babanızda aileside bu yaptıklarının cezasını mutlaka çekeceklerdir bence anneniz boşanınca daha çok rahat edecek rahat bir nefes alacaktır ama şunuda söyleyeyim bence hemen boşamasın sırf bananızı uğraştırmak için hemen boşanmayı kabul etmesin
allah yardımcınız olsun

Bence boşanmalarına üzülmeyin derim.
Şimdiye kadar hayrı dokunmadıysa bundan sonra hiç olmaz.
Ne mutluki sizler annenize desteksiniz. Annene inat velayetinizi istiyor sanırım.
Mahkemede karşı tavır sergileyin.
Acı çeken sonunda siz değil, babanız ve yandaşları olacaktır.

baban anneni amcasının kızıyla aldatıyor ve baba tarafın sizlere cephe alıyor:1shok:
bu ne sapkınlıktır yaa :oklava:

bence bu adamdan kurtulduğunuza şükredin... durumu olmayanlar için baro avukat tayin ediyor bildiğim kadarıyla.. bu kadar zaman anneniz size bakmış şimdi sıra sizde.. annenizi o adamdan gelecek şeylere mahkum etmeyin.. çalışın 3-5 kuruş da olsa geliriniz olsun annenize bakın... O adamdan da söke söke nafaka alın.. annenizi aldattığını belgeleyin..

Allah size kolaylık versin..

Şimdi canım, birkaç şey sormak istiyorum, yorumumu ondan sonra yapıcam, kaç kardeşsiniz,eviniz kira mı? kirayı kim ödüyor?,kira değilse ev kimin adına? , erkek kardeşin varmı? senin ve kardeşlerinin yaşları kaç? hepiniz okuyor musunuz? çalışan yok sanırım aranızda....

arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için.canım biz 3 kardeşiz iki tane erkek kardeşim var.en küçüğü 13 yaşında ben 23 yaşındayım.evimiz kira değil dedeme ait.ben üniv.okuyorum kardeşlerimde okuyor.şuan çalışan kimse yok.zaten çalışacak durumda değiliz psiikolojimiz gerçekten çok bozuldu.gelirimiz olsaydı annemi bu evde bir dakika tutmazdım zaten.sürekli anneme destek olmaya çalışıyorum ama biyandan bende kafayı yemek üzereyim.hepsi günlerdir tanıdıklara annemle ilgili yalan şeyler söylüyorlar annem geceleri yataktan korkarak kalkıyor.kardeşimin birinin kalbi ağrıyor sinirden.onlarla ilgilenmeye onları yatıştırmaya çalışıyorum.sakin kafayla düşünme fırsatım bile olmadı henüz.ben zaten yıllardır psikolojik tedavi görüyorum ağır depresyon geçiriyorum ilaçlarımı alamıyorum.bütün bunları unutup ailemle ilgilenmeye bir çıkar yol aramaya çalışıyorum.mahkemede aldattığını filan ispatyalamıcaz çünkü hepsi şimdiden kendini aklamayı başardı bile.en kötüsü bizim bizden başka kimsemiz yok eğer sahip çıkan birileri olsaydı şuan bu durumda olmaz bu evde onların yüzünü görmek zorunda kalmazdık.bugün adliyeye gidip baronun avukatlarından bilgi almaya çalışıcam ne yapabiliriz diye.

İstanbul Barosu

canım bak bu istanbul barosu adli yardım bürosunun web sitesi belirtilen belgelerle randevu alıp başvurun hemen size ücretsiz bir avukat görevlendirsinler

mahkeme kendiliğinden avukat sadece ceza davasında atar ama buaraya başvurursanız ücretsiz avukat yardımı alabilirsiniz
sizi yönlendirir çok da güzel annenin hakkettiklerini almasını sağlarlar
sakın yılma en kısa zamanda annenle buraya başvur tatlım

kendisinin hayrı dokkunmayan adamın parasının mı hayrı gelecek? hadi mahkeme nafaka bağladı diyelim bu sefer ödemeyecek yine mahkemeye vereceksiniz ve yine yüzünü görmek zorunda kalacaksınız... ama bir yandan da evde çalışan kimse yok... offf ne yazacağımı bilemedim arkadaşım.. hakkınızda hayırlısı olur inşallah...

annemin boşanacak olmasına üzülmüyorum arkadaşlar.ama sevinemiyorum da.gidecek kalacak biyerimiz olsaydı inanın zil takıp oynardım annemde bizde böyle birinden kurtuluyoruz diye ama yok işte.annem çok katlandı o adama bizim için.şimdi haksız yere aldatılan kendisi olmasına rağmen hakkında dava açılıyor.işte buna çok üzülüyorum.hayatımda herşeyden çok sevdiğim babannemin bile bizi görmezden gelmesine üzülüyorum.ne yazıkki hepsinden nefret ediyorum artık.babamın o kadınla evlenmek için bunları yaptığını da biliyorum.babamın ailesi keza öyle.oyüzden boşanmıcak annem süründürecek gibime geliyor.inanın dün geceden beri öyle bir durumdayım ki cinnet geçirme noktasına kadar geldim okadar nefret ettim artık.senağlama

İstanbul Barosu

canım bak bu istanbul barosu adli yardım bürosunun web sitesi belirtilen belgelerle randevu alıp başvurun hemen size ücretsiz bir avukat görevlendirsinler

mahkeme kendiliğinden avukat sadece ceza davasında atar ama buaraya başvurursanız ücretsiz avukat yardımı alabilirsiniz
sizi yönlendirir çok da güzel annenin hakkettiklerini almasını sağlarlar
sakın yılma en kısa zamanda annenle buraya başvur tatlım

sağol canım dün araştırmıştım bu siteyi gerekli evrakları öğrendim bugün gidicem konuşucam.

kendisinin hayrı dokkunmayan adamın parasının mı hayrı gelecek? hadi mahkeme nafaka bağladı diyelim bu sefer ödemeyecek yine mahkemeye vereceksiniz ve yine yüzünü görmek zorunda kalacaksınız... ama bir yandan da evde çalışan kimse yok... offf ne yazacağımı bilemedim arkadaşım.. hakkınızda hayırlısı olur inşallah...

aynen canım nafaka vermeyeceğine adım gibi eminim.bence zaten sırf buyüzden vekaletimizi istedi nafaka ödememek için.yoksa kendisi çocuk sevgisinden bihaber zaten.kaldı ki ben ve kardeşlerim asla onunla birlikte kalmayız yaşamayız.kendisi dava gerekçesi olarak annemle sadece evlilik cüzdanında evli olduğunu söylemiş benim babam da bizim sadece nüfus cüzdanımızda babamız ne yazıkki.

Back
X