- Konu Sahibi LonelyLove
kızlar babam anneme boşanma davası açmış şiddetli geçimsizlik nedeniyle.bugün mahkeme celbi geldi de öğrendik.gerekçe olarak annemin ona soğuk davrandığını aralarındaki sevgi ve saygının bittiğini filan söylemiş.oysaki geçimsiz olan kendisi,evine bakmayan,eşine çocuklarına karşı zerre kadar sevgisi olmayan kendisi.anneme şiddet uygulamaya çalışan,aldatan kendisi.sırf ben ve kardeşlerim için yıllardır ona katlanan ise annem...sırf buyüzden sindiremiyorum canım yanıyor.bu yaşımıza kadar bana ve iki kardeşime zerre kadar babalık yapmayan,baba şefkatinin baba sevgisinin ne demek olduğunu bilmeden büyüyen bizlerinde vekaletini istemiş sevgili(!) babam....canımı yakan daha okadar şey var ki anlatmakla bitmez.daha bikaç gün önce öğrendik babamın annemi amcasının kızıyla aldattığını.şuan dedem babannem bütün aile bize karşı cephe almış durumda hepsi oğlunu savunuyor destekliyor.yapayalnız kaldık ne yapacağımızı şaşırdık.annem bunu haketmemişti hemde hiç.babam çalışmadığı zaman iş bulup bize bakan annemdi karnımızı doyuran annemdi.bizden sevgisini esirgemeyen annemdi.babama gelince uzun zamandır dedemlerde kalıyor orda karnını doyuruyor orda yatıyor yüzünü gördüğümüz yok.anlayamıyorum anlam veremiyorum nasıl desteklerler babamın bu yaptığı rezilliği.üstelik babannem annemin halası oluyor ama anneme sahip çıkmıyor.annem babasını ve annesini kaybetti sığınacak kimsesi yok bizden başka destek olacak kimsesi yok.avukat tutacak hakkımızı savunacak paramız yok.şu durumda ne yapmamız gerektiğini gerçekten bilemiyoruz nasıl davranmalıyız bilemiyoruz.bildiğim tek bişey var o da birgün bize bunları yaşatanların hepsi ektikleri nifak tohumlarının içinde birer birer boğulacaklar.senağlamasenağlama