babamın hareketleri...

mrsmile

California dreaming..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
573
197
merhaba kızlar ablalarım...
1 aydır canım o okadar sıkkın ki üniversiteyi kazandık bitti olmuyor malesef..
1 aydır babam çok üstüme düştü üniversiteyi başka memlekette okuyacağım bir evin tek kızıyım babamla ilişkimiz çok farklı yani maşallah diyim :nazar:ve babam gitmeme üzülüyor sürekli iyi arkadaşlar edin falan diye nasihatlerde bulunuyor,saçlarımı yapıyorum süslenme fazla diyor,geçen eyeliner falan aldım anneme kızın makyaj yapmasın demiş (öyle yapan biri değilim zaten) hem kıskanıyor hem üzülüyor annemede kızın odasında bişey değiştirme şimdilik gidene kadar herşey yerli yerinde olsun demiş babam böyle yaptıkça bende çok üzülüyorum:cry: bazen kendime güvenimi kaybediyorum daha büyümedim falan diyorum ağlıyorum falan annem ona göre daha metanetli babamın hareketlerine şaşırıyor bende onların yanında şakaya vuruyorum mutlu gözüküyorum ama artık bunaldım dertleşmek için sizinle konuşuyum dedim :cry:

Geçen yıl bizde kızımızı bayağı uzak bir okula bırakmaya gittik o gece babası vazgeç dönelim diye ağladı o derece kötüydü yani eve geldik odasında günlerce ağladık ama hepsi geçti alıştık üzülme sen Allah size zihin açıklığı sağlık versin biz anne ve babalar alısiriz

merhaba kızlar ablalarım...
1 aydır canım o okadar sıkkın ki üniversiteyi kazandık bitti olmuyor malesef..
1 aydır babam çok üstüme düştü üniversiteyi başka memlekette okuyacağım bir evin tek kızıyım babamla ilişkimiz çok farklı yani maşallah diyim :nazar:ve babam gitmeme üzülüyor sürekli iyi arkadaşlar edin falan diye nasihatlerde bulunuyor,saçlarımı yapıyorum süslenme fazla diyor,geçen eyeliner falan aldım anneme kızın makyaj yapmasın demiş (öyle yapan biri değilim zaten) hem kıskanıyor hem üzülüyor annemede kızın odasında bişey değiştirme şimdilik gidene kadar herşey yerli yerinde olsun demiş babam böyle yaptıkça bende çok üzülüyorum:cry: bazen kendime güvenimi kaybediyorum daha büyümedim falan diyorum ağlıyorum falan annem ona göre daha metanetli babamın hareketlerine şaşırıyor bende onların yanında şakaya vuruyorum mutlu gözüküyorum ama artık bunaldım dertleşmek için sizinle konuşuyum dedim :cry:

Böyle bi babam olsaydı..
Sanırım dünyanın en mutlu kızı olurdum..
Ama yok..
Tam tersi bi babaya sahibim başıma bela gelmedikçe beni, bizi umursamayan.
Babanı utandırma öyle çalış ki en büyük başarılar senin olsun.
Babanın kıymetin bil.
Ona öyle sarıl ki baba sıcaklığını benim yerime hisset.
(İçten içe de böyle bi baba olmaz diyorum )

Canım babanın davranışları o kadar normal ki.. Gerçek baba böyle olur işte, kızını önemser, ona değer verir. Ama senin kendi ayakların üstünde durmaya başladığını görünce de gururlanır, sakın üzülme.
teşekkür ederim ben annemden beklerdim ama tam tersi oldu :cry:

Ben daha tercih yapmadan benim annem kızım uzaklara gidicek diye ağlamaya başlamıştı :KK53: Siz güçlü olun. Siz üzülürseniz onlar daha çok üzülür
onların yanında kesinlikle üzülmüyor gibi yapıyorum ama annem yapsa neyse derim babamdan böyle bişey beklemiyordum ki :KK61:güçlü olmaya çalışıyorum onların yanında:KK61:

Geçen yıl bizde kızımızı bayağı uzak bir okula bırakmaya gittik o gece babası vazgeç dönelim diye ağladı o derece kötüydü yani eve geldik odasında günlerce ağladık ama hepsi geçti alıştık üzülme sen Allah size zihin açıklığı sağlık versin biz anne ve babalar alısiriz
teşekkür ederim inşallah ama uff yine kötü oldum:cry::KK61:

Böyle bi babam olsaydı..
Sanırım dünyanın en mutlu kızı olurdum..
Ama yok..
Tam tersi bi babaya sahibim başıma bela gelmedikçe beni, bizi umursamayan.
Babanı utandırma öyle çalış ki en büyük başarılar senin olsun.
Babanın kıymetin bil.
Ona öyle sarıl ki baba sıcaklığını benim yerime hisset.
(İçten içe de böyle bi baba olmaz diyorum )
sizin için ne diyeceğimi bilmiyorum allah sizide hep iyileriyle karşılaştırır inşallah teşekkur ederim allah onlara sağlıklı ömür versin :KK200:

Babalar kızlarına annelerden daha fazla kıymet verir ama işte böyle durumlarda ancak ele verirler kendilerini..
ben böyle tahmin etmiyordum en azından babamın bana bu kadar düşkün olduğunu bilmiyordum işi gereği zaten ben doğduğumdan beri pek yanımızda değil ama onun bu halleri beni daha çok üzüyor haberleri yok:KK42::cry:

Bilirim o duyguyu, size ne kadar zorsa anne babaya bin katı daha zor. Anne de serin gözüküyordur sadece, sizin gibi. Başka şehir için ölüp biten bir gençlik var aileden uzaklaşmak için çabalayan, işin diğer tarafını gidişlerinde anlayacaklar.

X