Babamın ve Annemin Rahatsız Edici Davranışları ! :/ ( soyunurken odama falan girmeleri)

fitfistik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
11
2
31
Merhaba güzel kk kardeşlerim, benimde derdim babam. Lafı fazla uzatmadan hemen konuya giriyorm. Mesela ben odamdayım diyelim üstümü değiştiriyorum ya da önemli birşey düşünüyorum, müzik dinliyorum kulaklıkla ( müzik dinliyorum diyelim kulaklıkla gözüm kapalı uzanıyorum ve yanımda biri varmış gibi hissediyorum ki bir bakıyorum babam girmiş odama beni izliyor ) veya ders çalışıyorum diyelim. Babam bir anda laappp diye bir odaya giriyor ödüm kopuyor. Geçende de üstümü değiştiriyordum ( sütyen, iç çamaşır falan) babam odaya lapp diye daldı. Allahıma şükürler olsun ki ne olur ne olmaz diye dolabımın kapısının içinde giyiniyordum, eğer o şekilde giyinmeseydim mahfolmuştum utançtan, ama içimde hala bir korku va acaba görüşmüdür beni çıplak diye. Annem de aynısı valla o da llllaaaaapp diye dalıyor odama, insan neye uğradığını şaşırıyor. Kaç kere üstümü değiştirirken girdiler odama. Çok ayıp ediyorlar. Ve şunu hiç anlamıyorum. Babam odama girerken müsade istemez annemde istemez fakat odamda hiç bişey yapmıyım sadece oturayım boş boş pc başında annem ''kızım geliyorum''! diyor. Bunu hiç anlamıyorum kaç kez de kavga ettik annemle. Babama bişey diyemiyorum maalesef. Tamam hadi annemden pek bişey olmaz ama babamm!! Sizce ne yapmalıym bu konuda acaba anneme mi söyliyim anne babamı kibarca uyarır mısın bu onu hakkında falan bu şekilde mi desem ? sizin de fikirlerinize çok ihtiyacım var kk kardeşlerim. Bu arada odamın kapısının kilidi de yok :KK43:((
(((Birde annemin şu huyu beni çıldırtıyor ya.. ''Bazen'' odama girmek için müsade istiyor. Bende ''gelme anne'' ! diyorum. Cümlemi bitirmemle annemi karşımda görmem bir oluyor ))

Son düzenleme:
Ben de rahatsız olurum. Babam o konuda dikkat ediyor annem kulaklık oldugunda kaç kere korkutmuşlugu vardır en güzeli kilit yapacak bişey yok.

Annenize söylemişsiniz anlamamış o yüzden tekrar tartışma ortamı yaratmadan bi anahtar edinin kapınız için
Yurttaki arkadaşlarım maymuncuk almışlardı bi nalburdan (ya da çilingirdendi) Kapılarını gayet açıyordu
Siz de odanın anahtarı kaybolduysa bi anahtar alıp kilitleyeceksiniz; çünkü yetişkinlere bu alışkanlığı edindirmek zor ne yazık ki
Sorarlarsa da giyinirken soyunurken giriyorsunuz bi gün uygunsuz yakalanacam hayır bişey değil siz utanırsınız dersin:KK45:

pardon canım kaçırdım herhalde
bence annenle konuşmalısın bu durumu o babanla konuşur halledilir.. baktın hiç olmuyor komidin, şifonyer vs birşey çekersin kapının önüne en azından lap diye giremezler :)
Orda da çok haklısın da bazen kulaklıkla müzik dinliyorum uzanıp. Önemli birşey için çağırdıklarında nasıl duyacağım yaa. Valla bıktım artık. Galiba müzikten vazgeçeceğim yüksek sesten falan :KK43:

Tabi ki babana söyle,benim babam allahtan böyle değil,kapı aralık bile olsa kapıyı çalıp girebilir miyim kızlar diyo.
Bir gün annem de lap diye daldı içeri,bayağı bir söylendim ,yapma anne dedim,daha yapmıyor o da gerçi zaten yapmıyordu ama dalgınlığına geldi heralde.
Neyse bu gibi şeylerde konuşmak en iyisi,yoksa da mecburen kapıyı kilitleyeceksiniz.

Annene söyle o da babana söylesin çok utandım anne girmesin öyle diye.
Sen onların odasına kapıyı tıklatarak giriyor musun yani evinizde bu adet var mı normalde de?

Annene söyle o da babana söylesin çok utandım anne girmesin öyle diye.
Sen onların odasına kapıyı tıklatarak giriyor musun yani evinizde bu adet var mı normalde de?
Tabii ki ben onların odasına müsade ile yavaş yavaş giriyorum. Bu adet sanırım bir tek bende var. Annem de de var ama o da nedense hep müsait olduğum zamanlar izin alıp giriyor :KK70: Ama üstümü değiştirdiğim zaman lap diye dalıyorlar içeri.

Zaten benim kapım öyle bir kapı ki kilit vursan dayanmaz. peki bu dediğiniz kilit nasıl tarz bir kilit ? görsel var mı ?
Yahu kapinin anahtarinin tokmaginin oldugu o aksam gobek iste takilip cikabilen bi sey yeni bi tane alirsan anahtariyla alirsin. Adina baska bi sey mi deniyo yoksa bilemedim simdi ama git nalbur anlar seni pahali bi sey degil. Koca insanlara bu yastan sonra kapi calmayi ogretemezsin kitle odani keyfine bak

Birde annemin şu huyu beni çıldırtıyor ya.. ''Bazen'' odama girmek için müsade istiyor. Bende ''gelme anne'' ! diyorum. Cümlemi bitirmemle annemi karşımda görmem bir oluyor.

X