Babanne sorunu

merveeda79

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
155
29
merhaba
Benim babannemi kısaca anlatayım aslında kendisini Çocukken çok severdim hala çok seviyorum ama malesef annemi çok kıskanmış babamdan o kadar kıskanmış ki annemle beni bn 4 aylık ve doğuştan rahatsızlığı olan bebekken biZi köye yollamış.. Annem çok ama çok çekmiş.. Şuan ayrı oturuyorlar ama müdehaleye devam ediyor annemin hayatına burada kesinlikle suçlu olan babam.. İçimde babanneme karşı kin nefret var ve anneme yaptıklarına çok kızıyorum .. Babaannemin bir oğlu daha var o çalışmayan biri amcam yani..babannem hep ona destek oldu bugüne kadar babam annesine ve abisine çok düşkün amcamın bir kızı var babam bize ne yaptıysa ona da yapar alır .. Benim de en tahammül edemediğim nokta bu.. Kuzenim çalışmıyor ben çalışıyorum o kadar Kıymetli ki herkes için anlatamam beni annemi Cadı olarak görüyorlar ve babamı inandırıyorlar.. Örnek biz üç kardeşiz kuzenime bizden daha çok şey yaptı babam.. Amcam hasta değil rahatsız değil. Ben evlendim çok mutlu bir yuvam var babannem o kadar kıskanıyor ki..kuzenim çalışmıyor evde yatıyor ben çok zor bir işte çalışıyorum ve mutlu değilim işimde o herşeye kolayca elde ediyor..kardeşlerimin Hakkı ona gidiyor ve ben buna dayanamıyorum ..benim 3 küçük kardeşim var daha okuyacaklar evlenecekler bizim hakkımız ona gidiyor ben çıldırıyorum

yarın bir gün bakıma muhtaç olsalar kuzeninden beklemezler ama

senin yerinde olsam benim elime düş de benim insanlığımı gör derdim

benm babannemde aynı üstelik babam 1 evin 1 oglu kurbanda babannem kurban kesti 25 kg et düşmüş sadece babanneme annemlere verdgi et i görsen şok olursun babamn evinde oturuyo halamları topluyolar mangal yakıyolar babamı adam yerine koymuyolar halamn çocukları acaip kıymetli onlara hep hediyeler bişeyler ben ve kardeşime hiç bişey yok...brak gün olur devran döner...

Genelleme yapmak gibi olmasın ama bu babaanneler neden böyle yahu? Genellikle erkek annesi sorun çıkartıyor, kaç yerde okudum, kaç insandan duydum... Benim de rahmetli babaannemi annem sevmezdi, babaannemin kaç tane oğlu vardı ama en vefalı olanları benim babam ve amcalarımdan yalnızca biriydi mesela. Babaannemin kendi evi vardı köyde, ara sıra oğullarına (yani aslında sadece bu iki oğluna) kalmaya giderdi ve ben hatırlıyorum, ben bile onun bir an önce gitmesini isterdim. Babaannemi yaşlı haliyle hatırlıyorum ama annem ve babam yeni evliyken onlara çok çektirmiş, çıkarmadığı sorun kalmamış, sürekli ara bozmaya çalışmış ve başarmış da. Bunu yalnızca benimkilere değil amcam ve yengeme de yapmış. Aynı şekilde diğer çocuklarının da evliliğini bozmaya çalışmış. Annemin babaannemi sevmemesinin nedeni açıkçası buydu mesela. Son zamanlarında rahmetli, annem ve babam tartıştığında ya da kavga ettiğinde vicdan azabından mıdır nedir annemin tarafını tutardı onların kavgasına şahit olduğu zaman. Bendeki babaanne izlenimi de pek iyi değildir bu yüzden, anneannemle hep daha yakın olduk.

benm babannemde aynı üstelik babam 1 evin 1 oglu kurbanda babannem kurban kesti 25 kg et düşmüş sadece babanneme annemlere verdgi et i görsen şok olursun babamn evinde oturuyo halamları topluyolar mangal yakıyolar babamı adam yerine koymuyolar halamn çocukları acaip kıymetli onlara hep hediyeler bişeyler ben ve kardeşime hiç bişey yok...brak gün olur devran döner...

Tatlım annem o kadar dayak yedi ki onlar yüzünden anlatamam.. Ben işe girince babam mutlu olup bana araba aldı.. Şimdi hiç çalışmamış zorluk çekmemiş kız geliyor benim babamın kazancına ortak oluyor

Tatlım annem o kadar dayak yedi ki onlar yüzünden anlatamam.. Ben işe girince babam mutlu olup bana araba aldı.. Şimdi hiç çalışmamış zorluk çekmemiş kız geliyor benim babamın kazancına ortak oluyor
öyledir canm benm annemde aynı bak babamın evnde yaşıyor babam kiraya çıktı anlaşamazlar diye yine geliyo babannem anneme laf sokuyo bende bunları duyuyorm babannem aradgnda açmıyorum teli bu sefer babama şikayet ediyor halamlar desen hepsi çete gibi eskiden çok sveerdm ama artk nefret ediyorum kuzenlerim olcak kişiler çok degiştiler resmn annelerinn akıllarıyla davranıyoar..

X