Babasi istemeye gelmiyecekmis

kaymakli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
103
18
44
Kizlar içimi dökeyim anneme söylesem kuplere biner ..biraz önce sevgilim babasının istemeye gelmeyeceğini söyledi .sebebi ise yemin etmiş bunun evlilik işlerine karışmayacağım diye nedeni daha önceki yaptığı bi hata ben bu durumu kendi babama söyleyemem ayrılmak kaçınılmaz kötü sonla bitecek bu is sanırım .amcamla gelicez diyo annesi amcası bide kendi

belli ki büyük bi hata.her hatanında bi bedeli var.sadece size üzüldüm.midesini üşütmüş derseniz olabilir yanında birini daha bıraksınlar son anda gelememiş gibi olsun.artık sözde nişanda ne olur bilemiycem tabi.

Benle ilgili değil oğluyla ilgili benim de bildiğim bi durum var o yüzden yemin etmiş gelmicekmis

Ben bu durumu bizimkilere desem kuplere binerler hele BAbam kanser hastası adamın ağırına gider

Eger babasiyla bir tanisikligin varsa sen git konus babanin durmunu soyle ve sen rica et. Belki vazgecer.

Anneyle amca yeter bence. Bir ara kendi anne babanıza sevgilinizin babasının aslında akıl hastası olduğunu çıtlatın (çünkü bu yaptığı normal insanların yapacağı davranış değil), yalan da söylememiş olursunuz. Anne babanız da onun öyle olduğunu bilip ona göre üzerlerine alınmazlar.

Amca da baba yerine geçer diye düşünüyorum.

Bu arada babası sadece istemeye gitmeyeceğim diye mi yemin etmiş yoksa nişana, düğüne, evlendirmeye hiç bir şekilde karışmam diye mi yemin etmiş?

Evlilik işlerine karışmayacakmış nisan düğün dahil maddi olarak biz bisey almicaktik memur uz ikimizde ama bu istemeye gelmeme durumu son nokta oldu

Evlilik işlerine karışmayacakmış nisan düğün dahil maddi olarak biz bisey almicaktik memur uz ikimizde ama bu istemeye gelmeme durumu son nokta oldu

E tamam keyfi bilir. Gelmezse gelmesin. İnsan kendi oğlunun evlilik sevincini her aşamasında paylaşmak istemez mi? Normal baba ise ister.

Bu adam hasta. Öyle kabul edin. Ailenize bu şekilde empoze edin.

Ben bi kaç gün geçsin bizimkilere bu durumu soylicem amcasıyla kabul ediyorlarsa eve gelsinler açık olmakta fayda var adam bu işlere karışmak istemiyormuş dicem

Var babasinin istemediğini bisey yapmış bunu biliyorum ben.

Ne yapmışta baba böyle bir yemin etmiş onu bilmek lazım ailenizde ilk bunu soracaktır çünkü o yüzden ailenize doğruyu söyleyin en azından

Sebebini söylerim ben saklamam zaten bende biliyorum ayrılık olcağı için uzuldum

gelmezse gelmesin kafana takma. anne babasi gitmeyen de gördüm ben,noluyor bu bazi ailelere cocuklari evlenice anlamiyorum gercekten ya...

X