- 30 Aralık 2018
- 436
- 571
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgi ihtiyactır . yuva degilSevgi mutlu bir yuva görmek istiyorum. Bu da bir ihtiyaç
Çok geçmiş olsun. Umarım hayatınız bundan sonra daha güzel olur. Çektiğiniz acılar geçer. Mutlu ve huzurlu bir hayatınız olur.Uzun uzun konuşmayı ne çok isterdim... babam 16 yaşında terk etti gitti. 9 senedir öküzün biriyle evliyim, ailesiyle yaşıyorum, öğretmenim. 6 Ay önce tiroit kanserine yakalandım nokta!
Neden değilsevgi ihtiyactır . yuva degil
sevginin tek alınacagı yer yuva degil .Neden değil
tabiki diyil , kimse kimseyi aynı evin içine girmeyince , aynı hayatı paylaşmayınca zaten gerçek anlamda tanıyamıyor , ben 2 yıl çok iyi tanıdığımı düşündüğüm melek gibi biri ile evlendim ama çok geçmedi şeytan cinsinden biri olduğunu anladım o yüzden diyorum mevlam herkesin karşısına iyi insanlar çıkartsın diyeKarşına iyi biri çıkacak onu sevecen o da seni sevecek... İnsanın elinde değil hiçbiri
Mutlu bir yuva da ihtiyaç bencesevginin tek alınacagı yer yuva degil .
İşim var ama işimde kendimi çok yetersiz hissediyorum.Zorlu çocukluk geçirmenin etkileri devam ediyor. Maalesef bundan kaçış yok. Ama bundan sonrası daha farklı olabilir. Siz kendinize değer verin. Babanızın size verdiği değer sizin gerçek değeriniz değil.
Buna inanmak zorundayız. Maalesef benim babamda sorunlu biriydi. İyi zamanları da olurdu ama genelde bencil acımasız davranırdı. Ne desem boş.
Evlilik konusuna gelince siz inanacaksınız kendinize. Kendinize güveneceksiniz. Kendinizin değerli ve kıymetli olduğunuzu hep bileceksiniz. Karşınızdaki kişiye bunu hisettirin.
Bu tür durumlarda kendinizi güçlü hissetmenin en güzel yolu iş bulmak çalışmak. Kendine ait paranızın olması. Eğitiminizi ilerletmek. Çok faydasını görürsünüz.
Umarım mutlu bir evliliğiniz de olur.
Bu dediğinizi bambaşka sebeplerden yapamıyorum. Hastalık sebebim hem baba olacak hem koca olacak kişiler.. duanızı eksik etmeyin teşekkür ederimAcil şifalar versin Rabbim.
Kanser sebebiniz öküz beyse çekmeyin lütfen. Ne güzel işiniz de var. Ben yalnızım. Hayat tek gayet güzel, size çekilmez hale getirenleri hayatınızda tutmayın demeye geldim.
Allah dert vermiş dermanınıda vermiş.Hayat kocadan ibaret deil.Evet yaşnıxlık çok zor.İnsan sevmek sevilmek başını guvendıgının omzuna koymak ıstıyo.Bazende sarılmak.Ama olmuosada çekmenın vallahı bir hayrı yok.Insan ımkanları dahılınde elınden gelenın en ıyısını yapmalı kımseye muhtac olmamalı bence.Bazıları evet çok şanslı bazılarının yuzu hiç gulmuo.Bence evrene ıyı seyler solersek oda bıze guzel dönüş saglar.İyi akşamlar
Ailesinde huzur mutluluk görmeyen biri mutlu bir yuva sahibi olur mu? Yoksa böyle gelmiş böyle gider mi? Anasının çektiğini kızı da mı görür? Olumlu ve olumsuz bu konuda örnekleri merak ediyorum. Ama babasının değer vermediğine elin oğlu mu değer verecek deyip duruyorum..