Babasından hayır görmeyen kocasından görüyor mu?

Herşey nasip, iki seçenekte de onlarca örnek verebilirim sana.
Bizim elimizden gelen dua etmek, gerisi Allah'ın takdiri. İyi diye evlenirsin, kötü çıkar tanıyamazsın, ağlaya ağlaya zorla evlenirsin, dünya iyisi bir adam çıkar hergün şükredersin.

Uzun uzun konuşmayı ne çok isterdim... babam 16 yaşında terk etti gitti. 9 senedir öküzün biriyle evliyim, ailesiyle yaşıyorum, öğretmenim. 6 Ay önce tiroit kanserine yakalandım nokta!
Çok geçmiş olsun. Umarım hayatınız bundan sonra daha güzel olur. Çektiğiniz acılar geçer. Mutlu ve huzurlu bir hayatınız olur.

Karşına iyi biri çıkacak onu sevecen o da seni sevecek... İnsanın elinde değil hiçbiri
tabiki diyil , kimse kimseyi aynı evin içine girmeyince , aynı hayatı paylaşmayınca zaten gerçek anlamda tanıyamıyor , ben 2 yıl çok iyi tanıdığımı düşündüğüm melek gibi biri ile evlendim ama çok geçmedi şeytan cinsinden biri olduğunu anladım o yüzden diyorum mevlam herkesin karşısına iyi insanlar çıkartsın diye

Zorlu çocukluk geçirmenin etkileri devam ediyor. Maalesef bundan kaçış yok. Ama bundan sonrası daha farklı olabilir. Siz kendinize değer verin. Babanızın size verdiği değer sizin gerçek değeriniz değil.
Buna inanmak zorundayız. Maalesef benim babamda sorunlu biriydi. İyi zamanları da olurdu ama genelde bencil acımasız davranırdı. Ne desem boş.
Evlilik konusuna gelince siz inanacaksınız kendinize. Kendinize güveneceksiniz. Kendinizin değerli ve kıymetli olduğunuzu hep bileceksiniz. Karşınızdaki kişiye bunu hisettirin.
Bu tür durumlarda kendinizi güçlü hissetmenin en güzel yolu iş bulmak çalışmak. Kendine ait paranızın olması. Eğitiminizi ilerletmek. Çok faydasını görürsünüz.
Umarım mutlu bir evliliğiniz de olur.

Böyle bir kesinlik yok.
Kendinizi umutsuzluğa teslim etmeyin.
Annelerimizden daha şanslıyız.
Kadınların daha aktif hayatın içinde, daha dik durduğu bir zamandayız.
Dik duruşunuz elinizde olsun.
İyi bir eş sizi bulmasa bile bunu hayatın sonu gibi hissetmezsiniz böylece.

Benim gördüğüm ailenle dünya kadar sorun yaşasan bile el oğluna ve ailesine anlatmaman gerektiği
Sonra senin söylediklerini çok güzel silah olarak kullanıyorlar sana
Arkadaşın dostum dediğin bile yapıyor
Bir arkadaşımın aile ortamı berbattı ama çevreye karşı kendini çok farklı gösterirdi
Yada hiç girmezdi o konulara

Mutlu bir yuvada büyümedim. Ama eşimden yana çok mutluyum. 20 yıl oldu evleneli, ufak tefek tartışmaların dışında hersey yolunda gitti. Çünkü eş seçerken ne istediğimi ve ne istemediğimi çok iyi biliyordum. Sakın yağmurdan kaçarken doluya tutulacak birsey yapma kuzum. Allah hayırlısını versin diye dua et hep.

Zorlu çocukluk geçirmenin etkileri devam ediyor. Maalesef bundan kaçış yok. Ama bundan sonrası daha farklı olabilir. Siz kendinize değer verin. Babanızın size verdiği değer sizin gerçek değeriniz değil.
Buna inanmak zorundayız. Maalesef benim babamda sorunlu biriydi. İyi zamanları da olurdu ama genelde bencil acımasız davranırdı. Ne desem boş.
Evlilik konusuna gelince siz inanacaksınız kendinize. Kendinize güveneceksiniz. Kendinizin değerli ve kıymetli olduğunuzu hep bileceksiniz. Karşınızdaki kişiye bunu hisettirin.
Bu tür durumlarda kendinizi güçlü hissetmenin en güzel yolu iş bulmak çalışmak. Kendine ait paranızın olması. Eğitiminizi ilerletmek. Çok faydasını görürsünüz.
Umarım mutlu bir evliliğiniz de olur.
İşim var ama işimde kendimi çok yetersiz hissediyorum.

Acil şifalar versin Rabbim.

Kanser sebebiniz öküz beyse çekmeyin lütfen. Ne güzel işiniz de var. Ben yalnızım. Hayat tek gayet güzel, size çekilmez hale getirenleri hayatınızda tutmayın demeye geldim.
Bu dediğinizi bambaşka sebeplerden yapamıyorum. Hastalık sebebim hem baba olacak hem koca olacak kişiler.. duanızı eksik etmeyin teşekkür ederim

İyi akşamlar
Ailesinde huzur mutluluk görmeyen biri mutlu bir yuva sahibi olur mu? Yoksa böyle gelmiş böyle gider mi? Anasının çektiğini kızı da mı görür? Olumlu ve olumsuz bu konuda örnekleri merak ediyorum. Ama babasının değer vermediğine elin oğlu mu değer verecek deyip duruyorum..
Allah dert vermiş dermanınıda vermiş.Hayat kocadan ibaret deil.Evet yaşnıxlık çok zor.İnsan sevmek sevilmek başını guvendıgının omzuna koymak ıstıyo.Bazende sarılmak.Ama olmuosada çekmenın vallahı bir hayrı yok.Insan ımkanları dahılınde elınden gelenın en ıyısını yapmalı kımseye muhtac olmamalı bence.Bazıları evet çok şanslı bazılarının yuzu hiç gulmuo.Bence evrene ıyı seyler solersek oda bıze guzel dönüş saglar.

Hayırsız sorumsuz bir babanın kızıyım. Evlenmeyi düşündüğüm insan beni adice terk etti. Kızım seni baban düşünmemiş el oğlu niye düşünsün dedim kendi kendime. Evlenmeyi düşünmüyorum aileden yeterince çektim bir de el oğlunu çekemem. Ailedeki sorunların anlatılmaması gerektiğine de katılıyorum

Insanlarin bana verdigi degerin babamla yada daha geneli ile ailemle alakası olduğunu düşünmüyorum.
Zaten kişisel ilişkilerim konusunda ketum biriyim.
Annemle bazı problemlerim var ama söylemem. Kimseyi de ilgilendirmez.
He görülmeyecek gibi değildir, ayyuka çıkmıştır, ben duzgunsem bir baskasinin kötülüğü yüzünden ezilip büzülmem.

Ya birşey iyi hep öyle gidecek diye birşey yok birşey kotuysede hep öyle gidecek diyede birşey yok hayatımı dusununce iiyikiler de var kötülerde hepsi iç içe o kadar geçmiş ki bence depresif bir duygu durumunda bu konuyu açmışsınız moralini bozma

Back
X