- Konu Sahibi Yasakarpuz
- #17.401
Bende hep öyle geçirdim ama erkekmişİyi yapmışsın kuzum çok mutlu oldum yazdığına. Ay kız geçti içimde bir anne oldu kuzum inşallah çabucak geçer
![]()
Hep aklımdasınnn kiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hep öyle geçirdim ama erkekmişİyi yapmışsın kuzum çok mutlu oldum yazdığına. Ay kız geçti içimde bir anne oldu kuzum inşallah çabucak geçer
![]()
Ayyy ne güzelBende hep öyle geçirdim ama erkekmişkanama vs yavru ya korkutuyor bizi sıpa.
Hep aklımdasınnn kiiiii
Vurcam vurcam ısırcam her yerini inşallah sağlıkla alalım daAyyy ne güzelsağlıklı olsunda kız erkek farketmez. Doğunca poposun poposuna vurusun artık korkuttun bizi diye
Yaaa canımsın sende benim hep aklımdasın![]()
Hahahaha bir foti bekleriz artık minnoştanVurcam vurcam ısırcam her yerini inşallah sağlıkla alalım dadpo kaçtasın bakalım
CanımmmC Clasroomteacher sen nasılsınnnnn
Kesinlikle yararı olacaktır ve takip yoksa yakındır inşallah dualarım seninleeeeHahahaha bir foti bekleriz artık minnoştaninşallah inşallah.
Daha adetin 14.günü canım birkaç güne yumurtlarım heralde. Çok fazla takip etmiyorum, diyete verdim kendimi aşırı saldım bu ara. Hem pcos olduğu için biraz kilo vermek iyi gelir dedim
Çok geçmiş olsunnnn dikkat et kendine ve bebeğeCanımmmİyi diyelim iyi olsun vallahi 15 gün hastaydım ilaç vs içememek ne zormuş, 16. 17. Güne hastalığı atabildim resmen aman diyeyim hasta olmamaya dikkat et. Öksürmekten, hapşırmaktan yavru içerde ayran oldu.
Pazartesi randevu var onu bekliyorum. Hayatım resmen randevu günlerine göre ilerliyor, randevuya çok varsa derbeder, randevuya az varsa gün sayarak.
Sen nasılsın, her şey yolunda mı?![]()
Evettt, cinsiyeti öğrendikKesinlikle yararı olacaktır ve takip yoksa yakındır inşallah dualarım seninleeee
Çok geçmiş olsunnnn dikkat et kendine ve bebeğebizide korkuttu ama şükür sıkıntı yok
bebişin cinsiyetini öğrenmişsindir belki sormak istedim
![]()
Evet herkes erkek yaEvettt, cinsiyeti öğrendikbomba bir oğluş senesi geliyor bizim bebiş de erkek
Sağlıkla gelsinler inşallah
Sorunsuz, sıkıntısız bir sürecin sonunda evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah
![]()
Canım bu topic artık pek aktif değil istersen buraya yazKızlar Reglim 4 gün gecikti bugün predictor early yaptım burda gözüküyor mu bilmiyorum ama çok çok silik bi çizgi var kalın böyle görüp öğrenen var mı
Silik çizgi görünüyorArkadaşlar awox var mı sizce
Yaaaa var dimiiiSilik çizgi görünüyorhayırlı olsun
![]()
Arkadaşlar awox var mı sizce
Verdim canım 195 çıktı var çok şükürBencede kesin bebis var gözünüz aydınbeta verdiniz mii
Yaaa çok şükür balım çok şükür bugünleri de görmek varmış demekki
Gözünüz aydınVerdim canım 195 çıktı var çok şükür![]()
Teşekkür ederim canımGözünüz aydındeğeriniz de yüksek çıkmış buna rağmen test baya silik göstermiş
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün bebişinArkadaşlar awox var mı sizce