Bende hep öyle geçirdim ama erkekmiş kanama vs yavru ya korkutuyor bizi sıpa.
Hep aklımdasınnn kiiiii
Ayyy ne güzelsağlıklı olsunda kız erkek farketmez. Doğunca poposun poposuna vurusun artık korkuttun bizi diye
Yaaa canımsın sende benim hep aklımdasın

Vurcam vurcam ısırcam her yerini inşallah sağlıkla alalım da dpo kaçtasın bakalım
Hahahaha bir foti bekleriz artık minnoştan inşallah inşallah.
Daha adetin 14.günü canım birkaç güne yumurtlarım heralde. Çok fazla takip etmiyorum, diyete verdim kendimi aşırı saldım bu ara. Hem pcos olduğu için biraz kilo vermek iyi gelir dedim

Canımmm İyi diyelim iyi olsun vallahi 15 gün hastaydım ilaç vs içememek ne zormuş, 16. 17. Güne hastalığı atabildim resmen aman diyeyim hasta olmamaya dikkat et. Öksürmekten, hapşırmaktan yavru içerde ayran oldu.
Pazartesi randevu var onu bekliyorum. Hayatım resmen randevu günlerine göre ilerliyor, randevuya çok varsa derbeder, randevuya az varsa gün sayarak.
Sen nasılsın, her şey yolunda mı?

Kesinlikle yararı olacaktır ve takip yoksa yakındır inşallah dualarım seninleeee
Çok geçmiş olsunnnn dikkat et kendine ve bebeğe bizide korkuttu ama şükür sıkıntı yok bebişin cinsiyetini öğrenmişsindir belki sormak istedim

Evettt, cinsiyeti öğrendik bomba bir oğluş senesi geliyor bizim bebiş de erkek Sağlıkla gelsinler inşallah Sorunsuz, sıkıntısız bir sürecin sonunda evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah

Kızlar Reglim 4 gün gecikti bugün predictor early yaptım burda gözüküyor mu bilmiyorum ama çok çok silik bi çizgi var kalın böyle görüp öğrenen var mı

Eklentiler

• IMG_5352.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 63
Arkadaşlar awox var mı sizce

Eklentiler

• image.webp
    142,5 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…