• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Offf bende dün 7.69 ile öğrendim yarın kan verecegim ama yükselmiş gibi kaset testler pozitif cünkü
Kaset testte koyulaşma varsa muhtemelen yükselmiştir bence. Ben kaset yapmadım ikinci kana kadar. Bekledim. 48 saat asır gibi geçti. İşe falan hiç odaklanamadım. Ama zaten 48 saatten sonra belirtilerim kaybolmustu ve hissetmiştim bittiğini

Kaset testte koyulaşma varsa muhtemelen yükselmiştir bence. Ben kaset yapmadım ikinci kana kadar. Bekledim. 48 saat asır gibi geçti. İşe falan hiç odaklanamadım. Ama zaten 48 saatten sonra belirtilerim kaybolmustu ve hissetmiştim bittiğini
Kanamanız olmusmuydu peki?

İlk gebelik mi sizin
İnşallah sağlıkla artmıştır. Ama kimyasalsa da çok endişe etmeyin. Regl oluyorsunuz sadece biraz daha fazla sancınız olabilir. Ben ilaç da aldım 6 saatte bir. Ağrı kesici rahatlattı. Üçüncü gün normale dönüyor genelde

İnşallah sağlıkla artmıştır. Ama kimyasalsa da çok endişe etmeyin. Regl oluyorsunuz sadece biraz daha fazla sancınız olabilir. Ben ilaç da aldım 6 saatte bir. Ağrı kesici rahatlattı. Üçüncü gün normale dönüyor genelde
Suan adetin birinci günü henüz birşey yok sabah kan verecegim siz kaçıncı gün kaybetmistiniz?

yarın adetime 6 gün kalmş olacak sipariş ettiğim testler geliyor başladım yine o batağa :D Aşırı bir iştah artışı ve gaz dışında başka bir şeyim yok ya. Hepinizi takip ediyorum buradan bugün kaç kişi gebelik öğrendi çok mutlu oldum ne olur dua edin bana da. Bu sefer de olmazsa hsg çekilicem. Tüm gün buralarda takılıyorum psikopat gibi .d kafayı yedim iyice. Takmamayı da denedm olmuyor merak etmeyin :D En iyisi adet olana kadar her gün test yapmak. Laboquick yapcam yarın gelsin testlerim.
Canım benim gebe misin yaaaa adete 1 hafta var yemekten başka hiç bi şey düşünemiyorum acaba mı diyorum :))

Kızlar sizce anlamlı mı reglim iki gün gecikti

Eklentiler

• IMG_9223.webp
    IMG_9223.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 43
İyi geceler kızlar.❤️ Birşey soracağım sizlere benim yumurtlama sonrası yani adete bir hafta kala bel ve kasık ağrılarım olur bunu hemen hemen her ay yaşarım sizce neden oluyor? Dr. Göründüm yumurtlama ve hormonlarda sıkıntı yok çevremde bir kaç kişi de enfeksiyondsn olabileceğini söylüyor olabilir mi yada aynı dueumu yaşayıp sebebi bilen var mı?

İyi geceler kızlar.❤️ Birşey soracağım sizlere benim yumurtlama sonrası yani adete bir hafta kala bel ve kasık ağrılarım olur bunu hemen hemen her ay yaşarım sizce neden oluyor? Dr. Göründüm yumurtlama ve hormonlarda sıkıntı yok çevremde bir kaç kişi de enfeksiyondsn olabileceğini söylüyor olabilir mi yada aynı dueumu yaşayıp sebebi bilen var mı?
Merhaba. O dediğiniz ağrılardan bende yumurtlama olan aylarda oluyor pcos olduğu için her zaman yumurtlayamıyorum maalesef. Yumurtlama olmadığı aylarda hicbir ağrı vs olmuyor. Bence gayet normal (farklı akıntı, kötü koku, kaşınma vs yoksa enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum). Rahim kendini adete hazırlıyordur

Merhaba. O dediğiniz ağrılardan bende yumurtlama olan aylarda oluyor pcos olduğu için her zaman yumurtlayamıyorum maalesef. Yumurtlama olmadığı aylarda hicbir ağrı vs olmuyor. Bence gayet normal (farklı akıntı, kötü koku, kaşınma vs yoksa enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum). Rahim kendini adete hazırlıyordur
Kötü koku ve kaşıntı falan yok normal beyaz akıntı bazen şeffaf akıntı oluyor

Canım nasılsın ? Ne alemdesin

Aayyy iyiyim kuşum sen nasılsın? İnanmazsın daha bugün aklıma geldin😄ben aynı uğraşıp duruyorum. Bebiş nasıl cinsiyeti belli oldu mu
Bende iyiyim balımmmm. Biraz sıkıntılı bi dönem oldu ama geçecek inşallah 🥰 benimde aklıma geldin yazayım ne durumda dedim😍 evet evet oldu 🥹🥹 tahmin alayım senden🥳🥳

Bende iyiyim balımmmm. Biraz sıkıntılı bi dönem oldu ama geçecek inşallah 🥰 benimde aklıma geldin yazayım ne durumda dedim😍 evet evet oldu 🥹🥹 tahmin alayım senden🥳🥳
İyi yapmışsın kuzum çok mutlu oldum yazdığına. Ay kız geçti içimde bir an🌸 ne oldu kuzum inşallah çabucak geçer🙏

Back
X