Bebek İkinci El Babytech sepet beşik ve chicco portbebe satıyorum

Lady bug

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
4.268
7.344
İstanbul kucukyali elden teslim chicco i movie port bebe 100 tl babytech sepet besik 150 tl

Son düzenleme:
image.jpg

Besik cok guzel biliyorum bu besikleri. Almak isteyen olursa engel olmayim . Hatta tavsiye ederim

Ben ikiz bekliyorum bir tane daha bulabilirsem boyle bise satilmamissa sizinle irtibata gecerim. Kargo sorun degil ben de anadolu yakasindayim

Besik cok guzel biliyorum bu besikleri. Almak isteyen olursa engel olmayim . Hatta tavsiye ederim

Ben ikiz bekliyorum bir tane daha bulabilirsem boyle bise satilmamissa sizinle irtibata gecerim. Kargo sorun degil ben de anadolu yakasindayim
Evet gercekten cokguzel ve kullanisli ay ikizmii ne guzel simdiden hayirli dogumlar bnde 3.5 ay once dgm yptim a yakiniz demekki cinsiyetleri bellimi acaba ben cok sık giremiyorum bebisimden dolayi sanirim cabuk satilmaz ilgilenirsen konusurz

Benim ikiz Rabbim hayirlisiyla nasib ederse (amin)
iki tane pasa geliyor ins.
besik guzel gercekten biliyorum baby techleri benim aklimda buyuklerinden var malum ikiz olunca iki kere almak 4 besik demek. ama duruma gore bakacam hayiisi
masalla sizin minige de Rabbim uzun omurler versin

Benim ikiz Rabbim hayirlisiyla nasib ederse (amin)
iki tane pasa geliyor ins.
besik guzel gercekten biliyorum baby techleri benim aklimda buyuklerinden var malum ikiz olunca iki kere almak 4 besik demek. ama duruma gore bakacam hayiisi
masalla sizin minige de Rabbim uzun omurler versin
Amin canim evet bu tarz besikler en fazla 5 ay kullanilir iki masraf bilgi amacli paylasmak lazim pasalara cici yataklar bulman dilegiyle

Bayanlar besik +portbebe + chicco keyf otokoltugu 6\36 =hepsi 280 tl bence kacmaz fakat elden teslim

Beşiği almak isteriz. Sallanıyor değil mi? ayrıca cibinliği ve içindeki takımı da veriyorsunuz umarım.
Avrupa yakasına gönderme teslim etme şansınız olabilir mi?

Beşiği almak isteriz. Sallanıyor değil mi? ayrıca cibinliği ve içindeki takımı da veriyorsunuz umarım.
Avrupa yakasına gönderme teslim etme şansınız olabilir mi?
Evet sallaniyor cibinligi de veriyorum icindeki takimi ben kendim aldim aslinda uyku setim hala kullaniyorum icinde sungerimiz var yatagin kendi sungeri 150 tl kargo size ait olur 200 tl iken kargo bana aitti bebeginiz sallanmayi durduran cubugumuz kayip bu sebepten uyguna veriyorum elden teslim etmek urunu birebir gormenizi isterdim

X