Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
200tl kargo bana ait
Evet gercekten cokguzel ve kullanisli ay ikizmii ne guzel simdiden hayirli dogumlar bnde 3.5 ay once dgm yptim a yakiniz demekki cinsiyetleri bellimi acaba ben cok sık giremiyorum bebisimden dolayi sanirim cabuk satilmaz ilgilenirsen konusurzBesik cok guzel biliyorum bu besikleri. Almak isteyen olursa engel olmayim . Hatta tavsiye ederim
Ben ikiz bekliyorum bir tane daha bulabilirsem boyle bise satilmamissa sizinle irtibata gecerim. Kargo sorun degil ben de anadolu yakasindayim
Amin canim evet bu tarz besikler en fazla 5 ay kullanilir iki masraf bilgi amacli paylasmak lazim pasalara cici yataklar bulman dilegiyleBenim ikiz Rabbim hayirlisiyla nasib ederse (amin)
iki tane pasa geliyor ins.
besik guzel gercekten biliyorum baby techleri benim aklimda buyuklerinden var malum ikiz olunca iki kere almak 4 besik demek. ama duruma gore bakacam hayiisi
masalla sizin minige de Rabbim uzun omurler versin
Evet sallaniyor cibinligi de veriyorum icindeki takimi ben kendim aldim aslinda uyku setim hala kullaniyorum icinde sungerimiz var yatagin kendi sungeri 150 tl kargo size ait olur 200 tl iken kargo bana aitti bebeginiz sallanmayi durduran cubugumuz kayip bu sebepten uyguna veriyorum elden teslim etmek urunu birebir gormenizi isterdimBeşiği almak isteriz. Sallanıyor değil mi? ayrıca cibinliği ve içindeki takımı da veriyorsunuz umarım.
Avrupa yakasına gönderme teslim etme şansınız olabilir mi?