size süreci becerebildiğim kadarıyla anlatıyım. ben bundan 3 ay önce bi cesaret doktorumdan randevumu aldım muayene , karar derken nasıp düneymiş , buraya çarpık diye koyulan bazı fotolarla kıyaslayınca benim harbiden çarpıktı. öyle etek tayt dar pantolon falan hiç giyemedim o derece yani
doktorum ameliyattan önce bir bacağın diğerine göre daha çarpık olduğunu bunu dengelemeye çalışacağını söyledi. sabah saat 8.5 girdim 12 de çıkmışım baya uzun sürmüş yani.sol bacağa 240 sağa ise 210 cc koyduğunu söyledi diz içlerimden baya yağ almış onlarda bacağı çok çarpık gösteriyordu. göbekten mideden basenden ve üst bacaktan yağ almış. ayrıca bacakların dış kavisinden de aldığını ama şuan ödemli olduğu için benim bunu pek fark edemeyeceğimi söyledi. birde sol dizimin iç kısmının da ödemli olduğunu ameliyatta orayı dümdüz yaptığını söyledi ben daha bunu fark edemedim ama sağa bakınca belli oluyor anlayacağınız ameliyattan hemen sonra gerçekleri yansıtacak bik fikir edinmek çok zor.bu arada ağrınız sızınız tabiki oluyor ben uyanırken çok titredim ilk ayağa kalktığımda bir adım bile atamayacağımı düşünmüştüm ama şuan daha iyiyim. evet çok kolay bir operasyon değil ama inanım sorunla kıyaslanınca çözümü çok hafif kalıyor. bana şuan için memnunmusun derseniz çook memnunum ama ne kadar erir ne kalır bilemiyorum. ameliyat kararını şuan olsa gene hiç düşünmeden verirdim doğrusu . ayrıca doktor 3 gün yatak istirahatı ve soğuk uygulama yaptırtıyor evde yalnızım ama genede idare edilmeyecek bir durum değil ameliyat ücretini ve doktorumu özelden isteyene yazarım