yaptırın geçin hazır dolguyu yağ ile neden uğraşıyorsunuz ki
Ben de çok zayıfım ve kilo alamıyorum hazır dolguyu hangi doktorlar yapıyor Ankara'da ve fiyatı nedir bilginiz var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptırın geçin hazır dolguyu yağ ile neden uğraşıyorsunuz ki
Kader bacakların çok güzel görünüyor hoca bayağı yağ koymuş, yeterli rezervin vardı demek ki ne güzel, dizinin üstündeki çorap yığılmasına dikkat et düzgün dursun orası, değilse kalıcı şekil bozukluğu yaratabiliyormuş o bacaktaki çorap yığılmnası.
ameliyat olan arkadaşlarım acaba kaç gün tüm gün yattınız. ödem ve morluklar için özel bir şey yaptınızmı. yağlar erimesin diye yapılabilinecek ekstra bir şey varmı acaba
ameliyat olan arkadaşlarım acaba kaç gün tüm gün yattınız. ödem ve morluklar için özel bir şey yaptınızmı. yağlar erimesin diye yapılabilinecek ekstra bir şey varmı acaba[/QUOT
Ameliyattan hemen sonra kalkmamak üzere yatmadım. Hemen ertesi gün wc ye kalktım az gezindim yine yattım. Tabii ayağa kalkınca biraz ağrın oluyor sonra yürüdükçe açılıyor. Ama 15 gün sonra kimse anlamadan yürüyebiliyorsun. 15 gün biraz sünnet çocuğu gibi yürüyorsun. Şuan yürümemde eğilmemde bir sorun yok ama yağ konan yerleri sıkınca acıyor ve hala yatarken bacak arama yastık koyuyorum. Moruklar çabuk geçsin diye ben sabah akşam kataron yağı sürdüm. Üzerine peçete koydum ve çorabı çektim. 15 gün sonra morluk da çok çok azaldı. İşte böyle.
Arkadaşım üç gün tam gün yatmak gerkiyor, sonraki günlerde de dikkatli olmak gerekiyor ,7-8 güne kadar dikkatlice hareketleri arttırabilirsin , ondan sonraki zamanlarda çok yürümemek ,merdiven çıkmamak ve de yağ konan yerlerin üstüne yatmamak veya baskı uygulamamak gerekiyor,kilo vermeye çalışmamak da gerekiyor.Bir ay kadar sonra eski haline yavaşça dönebilirsin , 2 ay içinde de erime durur.
Heidicik sen ne durumdasin memnunmusun erime durumun nasil oldu merakettim.
Arkadaşım üç gün tam gün yatmak gerkiyor, sonraki günlerde de dikkatli olmak gerekiyor ,7-8 güne kadar dikkatlice hareketleri arttırabilirsin , ondan sonraki zamanlarda çok yürümemek ,merdiven çıkmamak ve de yağ konan yerlerin üstüne yatmamak veya baskı uygulamamak gerekiyor,kilo vermeye çalışmamak da gerekiyor.Bir ay kadar sonra eski haline yavaşça dönebilirsin , 2 ay içinde de erime durur.
Mesaj kutuna mesaj attım arkadaşım :)
Bu arada kizlar sekillendiriciyle resim yukledim bakabilirsiniz :) siyah coraplinolanlar
Göremedim ben. Öteki albümün var.
Arkadaşlar ben de haziran sonunda yağ enjeksiyonu yaptırmıştım.Yani yaklaşık 7 ay olacak ilk 2-3 ay çok memnun kalmıştım ama şu an tamamen eskiye dndüler diye düşünüyorum. Evde tayt etek giyip çıkacağım dışarı diyorum ama aynaya bakınca hevesim kaçıyor pantolona dnüyorum. Yakın zamanda son halini çeker yüklerim siz de görürsünüz.
ameliyat olan arkadaşlarım acaba kaç gün tüm gün yattınız. ödem ve morluklar için özel bir şey yaptınızmı. yağlar erimesin diye yapılabilinecek ekstra bir şey varmı acaba
bu arada degişiklık derken benım diz altımdan asagıda acıklık vardı ve bıleklerım ınceydı ne kadar kılo alırsam alıyım dizden asagıdakı bolge almıyodu ve o yüzden yaptırmaya karar verdım şimdı bıleklerım kalınlastı ve baldır dedıgımız bölum dolduruldu ve gayet iyi oldu senın sorunun ne acaba aynımı
bana yardımcı oll lütfennnbilek kısmım çok ince ve kısa şeyler giyemiyorum bende estetikçiyle görüşdüm yağ enjeksiyonu yapıcaz dedi 2 ya da 3 kez 1. sinde yağlar erir dedi kalıcı olmazmış %30 luk ya da %40 lık bi kısmı kalır dedi değişim nsl oluyo kalın oluyo mu resmini görmem mümkün mü lütfen çok kararsızım doktor tabi istediğin kalınlıkta yaparız dedi ama inandırıcı gelmedi