Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ameliyat olduğun gün ve sonrasındaki 3 gün ayaklar yukarda yatıyorsun toplam 4 gün bu süreç bana spor yapma dedi ki zaten istesemde yapamam bu arada benden başka ameliyatın zorluğundan bahseden olmadı siz hiç sıkıntı çekmiyormusunuz benim canım çokmu tatlı sorun bendemi anlamadım ameliyattan her çıkan sadece sevincinden bahsediyor ben keşke şu yağları geri çıkarsa diye bile düşünmüştüm :37::37:

ameliyat zor olmazmı..... evet bacaklarını dolduruyorlar basınçtan üstüne basamıyorsun bazı yerlerin baya bir morarıyor. yağ alınan yerler acıyor yağ koyulan yerler sızlıyor. doktor 3 gün sonra normal hayatına dönebilirsin ameliyat olduğunu unut diyor buradaki dönebilirsin ben izin veriyorum sen dönebilirsen dön gibi bir şey. sonuçta seni bayıltıp 2_3 saat oralarına buralarına şişler sokuyorlar tabiki kolay değil. bu ameliyatı olmak isteyenler şunu bilsin ki zorluklar olacak, kesinlikle kendinize zaman vermeniz lazim. bunun yanında bana sorsalar aynı operasyonu tekrar geçirirmisin diye hiç düşünmeden evet derim çünkü çarpık bacakların yaşattığı hayal kırıklığı fiziksel acının yanında hiç kalıyor. leylacığım acının birazda pisikolojik olduğunu düşünüyorum çok fazla önemsememek gerekir. hiç acı çekmedim diyerek ameliyata girecekleri sıfır acı beklentisine sokmamak gerekir.

Ben de çok zayıfım ve kilo alamıyorum hazır dolguyu hangi doktorlar yapıyor Ankara'da ve fiyatı nedir bilginiz var mı?

Arkadaşımın dolgusunu Dr Mehmet Akgün yaptı. Yeri kızılay da. Biz 1750 tl ödedik. Ancak rakam doldurulacak alana göre değişiyor. Onun için rakamı muhtemelen görünce verecektir doktor bey. Ara konuş önce sonra resim gönderirsin veya direk randevu alır gidersin. Nasıl olsa muayene rakamı da talep edilmiyor. Google veya kendi web sitesinden ulaşabilirsin. buradan tel veremiyoruz diye biliyorum

bana yardımcı oll lütfennn :43: bilek kısmım çok ince ve kısa şeyler giyemiyorum bende estetikçiyle görüşdüm yağ enjeksiyonu yapıcaz dedi 2 ya da 3 kez 1. sinde yağlar erir dedi kalıcı olmazmış %30 luk ya da %40 lık bi kısmı kalır dedi değişim nsl oluyo kalın oluyo mu resmini görmem mümkün mü lütfen çok kararsızım doktor tabi istediğin kalınlıkta yaparız dedi ama inandırıcı gelmedi

hayatım onunla uğraşacağına direk hazır dolgu yaptırmayı neden düşünmüyorsun ki

Daha düzelme olur dedi ve kıvrım olmalıdır dümdüz bacak olmaz dedi.
Daha düzelme olur derken ne demek bu sen benden daha önce ameliyat olmuştun bacakların şeklini tam olarak almamışmı yani ve de sen ne dedin çok merakettim müsait olduğun bir zaman daha ayrıntılı yazarmısın

Daha düzelme olur derken ne demek bu sen benden daha önce ameliyat olmuştun bacakların şeklini tam olarak almamışmı yani ve de sen ne dedin çok merakettim müsait olduğun bir zaman daha ayrıntılı yazarmısın

Yeni fotoğraf ekledim leyla altına anlattım. Ama dizlerle ilgili böyle dedi tam olarak. Benim 3.5 ay oldu tam. 1 seneye kadar değişim devam edecekmiş. Yağ alınan yerler incelecekmiş daha. Bir de fotoğrafta gösterdi benim dha fazla diZimden alacak yerde kalmamış. Diz kapağım içe dönük çünkü.bana anca diz altı ve baldır arasına yağ enjeksiyonu olabilir, düz istediğim için. Seninkinden farklı benim diZler..

Yeni fotoğraf ekledim leyla altına anlattım. Ama dizlerle ilgili böyle dedi tam olarak. Benim 3.5 ay oldu tam. 1 seneye kadar değişim devam edecekmiş. Yağ alınan yerler incelecekmiş daha. Bir de fotoğrafta gösterdi benim dha fazla diZimden alacak yerde kalmamış. Diz kapağım içe dönük çünkü.bana anca diz altı ve baldır arasına yağ enjeksiyonu olabilir, düz istediğim için. Seninkinden farklı benim diZler..

Nasias bayildim sonucun cok iyi gorunuyor:) bence ustten bakinca biz tam anlamiyla goremiyoruz biri karsidan cekince asil sekil belki oluyor. Ben cok vegendim

slm arkadaşlar yazılanların hepsini okumaya vaktim yok o yüzden yazılan yorumları bilemiyorum ama çok merak ediyorum şu bacak şekillendirici silikonlardan alıp kullanan var mı işe yarıyor mu?almayı düşünüyorum da:34:

Nasias bayildim sonucun cok iyi gorunuyor:) bence ustten bakinca biz tam anlamiyla goremiyoruz biri karsidan cekince asil sekil belki oluyor. Ben cok vegendim

Teşekkürler angelinnocent.. Keşke ben de normal olduğunu kabul edebilsem ;( arada cesaret ediyorum aman kime ne diyorum ama coğu zaman olumsuz düşünüyorum...

slm arkadaşlar yazılanların hepsini okumaya vaktim yok o yüzden yazılan yorumları bilemiyorum ama çok merak ediyorum şu bacak şekillendirici silikonlardan alıp kullanan var mı işe yarıyor mu?almayı düşünüyorum da:34:

Arkadasim bacak yapin nasil bilemiyorum ama ben sekillendiriciden cok memnun kaldim tam istedigim sekli verdi. Cok fazla acikligin yoksa yeterli olur yapismasi da guzel corapla tayt ve pantolonla cizmeyle rahatlikla kullanabilirsin

Nasias benimde drum yillar once ayni seyi soylemisti yaglari aldim ama kemige bisey yapamayiz demisti o kemik cikintisini torpuluyorlarmis oyle bisey demisti bana. Ama sıkıntılı biseydir o bence eklem boslugu zarar gorebilir vs:(

Nasias benimde drum yillar once ayni seyi soylemisti yaglari aldim ama kemige bisey yapamayiz demisti o kemik cikintisini torpuluyorlarmis oyle bisey demisti bana. Ama sıkıntılı biseydir o bence eklem boslugu zarar gorebilir vs:(

bugün doktor da öyle söyledi..kemikler eğri olmasa sonuç tam istenilen olur.ama artık olduğu kadarıyla mutlu olmayı öğrenmem gerek :)

bugün doktor da öyle söyledi..kemikler eğri olmasa sonuç tam istenilen olur.ama artık olduğu kadarıyla mutlu olmayı öğrenmem gerek :)

Nasias biliyorum once senin kendinin icine sinmesi gerek ama inan cok guzel olmuslar umarim zamanla alisirsin:) ben gecen sekillendiricimi taktim bayildim ama bitek kez bile etek giyip cikmadim yine alismak zama alicak sanirim;)

leyla canım dizlerdeki o şişme kolay kolay geçmezmiş benim bir dizim daha şiş doktor onun eşit olmasının 1 ayı belki daha da fazlasını bulacağını söyledi sanırım bizim ödem için bol su içmemiz ve aktardan ödem söktürücü birşeyler almamız gerekiyor

Back
X