Ben cok unlu doktora 6 bolge lipo oldum. Aslinda karin germe icin gitmistim, cok ucret soyledi, bende bu kadar var deyince beni lipoya yonlendirdi. Bende hipnoz oldum sanki. Benim kalcam ve bacaklarimdan cok fazla be sekilsiz 4 lt yag aldi. Tek sozle beni yolunacak kaz gibi gordu, para icin mutlulugumu ozguvenimi caldi. Bir sene icinde kendisine 2 kere dolgu yaptirdim yapdigi cukurlara, utanmadan onada ucret aldi. 10, 15 sm genislikde olan cukurlara 100 qr dan fazla yag vermediki fazla olunca tutmaz. O dolgularlada shis oldugu icin bir ay mutlu oldum. Sonra eridi, oyle bir farkda hiss etmedim. Hem 4 lt alinan yagin karsisinda 100 qr neki farkda olsun. Yaptigi cukurlari en az bir santim kalinlastirmam lazim, o kadarda yagim yoktu.
Burdan baska doktor arastirdim. Karin germe ve lipo sonrasi cukurlara dolgu yapti. Karin ve bel bolgemden 2 lt yag aldi, islemden gecdikden sonra 500 qr. kaldi. Bacaklarda ve kalcada beni rahatsiz eden cukurlari doldurmus. Daha cok yeni kesin bir sey soylemek icin. Ama simdilik memnunum yapilan dolgudan ve karnimdan.
Benim diz iclerimdede girinti cikinti vardi lipo sonrasi onlarida duzeltti. Diz altindada bosluk var, orayada dolgu yapa bilirmisiniz dedim oraya dolgu olmaz dedi. (Ama hic sormadim neden olmaz diye. Belkide o bolgede yaglar tutunamiyor ondan olmaz dedi.) Oraya istersen silikon yapalim dedi, silikon istemem dedim.
Shimdiki doktorumdan cok memnunum. Sana sutun gibi bacaklar soz veremem, ama mutlu olacaksin dedi. Dogruya dogru, acik konusan. Onceden ne qaranti veriyorsa onun arkasinda duran bir doktor!