silasicigim,sen hangi sehirdesin,sakincasi yoksa yazarmisin,özeldende yazabilirsin
çorumdayım ayşenazlıcım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
silasicigim,sen hangi sehirdesin,sakincasi yoksa yazarmisin,özeldende yazabilirsin
Arkadaslar ben Eylul ayında yağ dolgusu yaptırdım. Bacaklarımdan biri gayet iyi ama sağ bacağım hala problemli dokunduğumda bile ağrıyor, kızarııklık var ve şekli de diğerine gore bozuk. Pişmanmıyım aslında eskisine gore çok daha iyi ama keşke yağ enjeksiyonu yerine silikon yaptırsaydım en azından sonuc kotuyse çıkarttırabilme sansım olurdu. Sağ bacağımda galiba serum birikmesi oluştu. Ne olacak bilmiyorum.![]()
Beren foto için teşekkürler. Evet bir bacağında problem var.doktor ne dedi şimdi. Bende silikon düşünüyorum. Acaba onda da problem çıkarmı ?
Inşallah isteiğin gibi olur yaa.
Canım çok teşekkürler moralimi düzelttin biraz olsun ama, kardeşim ve çevredekiler çok kötü olduğunu söylüyorlarberencim,fotoğraflar için çok teşekkürler.öncelikle canını sıkma, kötü durmuyor.bence biz çooook dikkatli baktığımız için net gördük.inanki eteğini de giyip çıkabilirsin.sadece sağ bacağında dalgalanma görünüyor,asimetri yok bence.dalgalanma olan yere fondoten sürmeyi denedin mi,birde yeni bir krem var: coverderm kamuflaj krem .tekrar ameliyat olmak istemiyorsan bunları bir dene.ama bu ilgisizliğin peşini bırakma,hesabını sor derim.sakın üzülme,genel anlamda bacağın kötü değil.
merhaba, emialini yazarsan gönderebilirim, bacağımda moralimde iyi değil maalesef..beren 80
bana da foto göndermen mümkün mü?
umarım bacağın ve moralin daha iyidir..
Beren foto için teşekkürler. Evet bir bacağında problem var.doktor ne dedi şimdi. Bende silikon düşünüyorum. Acaba onda da problem çıkarmı ?
Inşallah isteiğin gibi olur yaa.
canım teşekkürler dediğim gibi aslında ikiside problemli ama resimde rötuşlu çıkmış , aslında çok moral bozucu bir hali var.. silikonu iyi bir doktor yaparsa sanmıyorum problem çıkacağınıBeren teşeekkür ederim.foto için. Yaa gerçekten bir bacağında problem var.ama yindede fena durmuyor. Bende silikon yaptırcağım inşallah onda bir problem çıkmıyordur.
kızlar sizi sürekli sessiz şekilde takip ediyorum.En çok aysenazli ve SILASI için dua ediyorum.Çünkü ısrarla takip ediyorlar. Bana gelince sadece kışın çizmeyle etek giyenlerdenim. Birgün arkadaşın düğününde eşim ısrarıyla etek giydim münasebetsizin biri bacaklarımın ne kadar ince olduğunu hemen hatırlattı ve düğün boyunca yerimden kalkmadımeşim gerek yok diyor fakat bende yaptırmak istiyorum yaaa... doya doya etek giymek ve bir daha çıkatmak istemiyorum.
![]()
,rose73.....canım sen operasyondan sonra sonuçtan memmnundun doğru hatırlıyorsam...
serum birikmesinin çaresi yok mu canım...heralde doktora sormuşsundur....
Serum oradan alınıyor diye duymuştum....nebileyim..belki serum alındıktan sonra yerine tekrar yağ konabilir.
Sen resim koymuşmuydun? yada koyabilirmisin....
.
kızlar sizi sürekli sessiz şekilde takip ediyorum.En çok aysenazli ve SILASI için dua ediyorum.Çünkü ısrarla takip ediyorlar. Bana gelince sadece kışın çizmeyle etek giyenlerdenim. Birgün arkadaşın düğününde eşim ısrarıyla etek giydim münasebetsizin biri bacaklarımın ne kadar ince olduğunu hemen hatırlattı ve düğün boyunca yerimden kalkmadımeşim gerek yok diyor fakat bende yaptırmak istiyorum yaaa... doya doya etek giymek ve bir daha çıkatmak istemiyorum.
![]()
çok teşekkürler bu iyi dileklerin için.ben son yorumlardan sonra çok üzgünüm,yapılınca çok güzel olacağına kendimi inandırmışım.benim eşimde bacağının nesi var diyor ama sanırım biz kendi kafamızda bu sorunu çok büyütüyoruz.bende yaptırıp tüm gardırobumu etek ve elbiseye çevirmek istiyorum.bunu en çok kendi içimde mutlu olacağım için istiyorum.umarım hiç bir aksilik çıkmadan bizde istediğimize kavuşuruz.benimde en çok istediğim bir düğünde elbise giyip herkesin ne kadar yakıştığını söylemesi olur,çünkü düğünlerde pantolon giymekten bıktım.inşallah iyi sonuçlar alırsak ben bir daha pantolon giymek istemiyorum.bende insanlar aman kırılmasın diyenlerdenim ama karşındaki kıskançlıktan ne diyeceğini şaşırıp sağına soluna laf atar.umarımki bizdeki bu iyi kalp birgün isteklerimize kavuşmamıza sebep olur.benim hayattaki imrenerek baktığım şeylerden biride:güzel bacakları olanlar.......
ben bu konuyu uzunnnnn zamandir arastirmaktayim
yag enjeksiyonu eriyor arkadaslar, yaptirmis memnun olanlarda zamanla cok uzulucekler (moralinizi bozmak istemiyorum arkadaslar ama dogrulari yazmaliyiz )
ben yag enjeksiyonunu baska bolgede yaptirdim ve zamanla eridi...
doktorumada bacak icin danistigimda, zamanla eridigini soyledi, bunun yerine spor yapmamin daha iyi sonuclar vericeginide ekledi ...
arkadaslar spor egzersizler en guzel en kalici sonuclar inanin bana ...
ben haftanin 3 gunu spora yazildim aletle calisiyorum cokta keyifli ve daha saglikli ...