Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaslar ben Eylul ayında yağ dolgusu yaptırdım. Bacaklarımdan biri gayet iyi ama sağ bacağım hala problemli dokunduğumda bile ağrıyor, kızarııklık var ve şekli de diğerine gore bozuk. Pişmanmıyım aslında eskisine gore çok daha iyi ama keşke yağ enjeksiyonu yerine silikon yaptırsaydım en azından sonuc kotuyse çıkarttırabilme sansım olurdu. Sağ bacağımda galiba serum birikmesi oluştu. Ne olacak bilmiyorum.:(

rose73.....canım sen operasyondan sonra sonuçtan memmnundun doğru hatırlıyorsam...
serum birikmesinin çaresi yok mu canım...heralde doktora sormuşsundur....
Serum oradan alınıyor diye duymuştum....nebileyim..belki serum alındıktan sonra yerine tekrar yağ konabilir.
Sen resim koymuşmuydun? yada koyabilirmisin....
.

Beren foto için teşekkürler. Evet bir bacağında problem var.doktor ne dedi şimdi. Bende silikon düşünüyorum. Acaba onda da problem çıkarmı ?

Inşallah isteiğin gibi olur yaa.

su.ay..beren banada foto gönderecekti ama ben mesaj sayım yetersiz olduğu için onun özeline mesaj gönderemiyorum.
Rica etsem beren80 in fotolarını sen bana gönderebilirmisin.
.

arkadaşlar doktor seçimi gerçekten çok önemli iyi düşünüp iyi karar vermek lazım sonuçta bir ameliyat ve bir sürü riskleri olabiliyor ben ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum çok inandığınız bir doktora olun derim bende Ferruh bey'e yaptırdım ameliyatımı ve ben ist den gidip yaptırdım akşamı geri dönmüştüm gerçi bende diğer arkadaşlar gibi serum birikmesi şekil bozukluğu gibi olaylar olmadı ama bendede ameliyat sonrası farkeden bişey olmadı bir doktorun yapmış olduğu bütün ameliyatları iyi inceleyip sonuçlarına iyi bakmak lazım bir anlık bi hevesle hemen yaptırim kurtulim rahat rahat etek giyim diye düşünüyosunuz benim gibi bende öyleydim bütün hayallerim suya düştü bir kere etek giymeyi bırak eski halinden bir farkı yok üstüne karnımdan yağ aldığı ve diz içlerine koyduğu yağların izleri hala duruyor hele karnımdaki oldukça bariz belli bunları lütfen iyi düşünün

kızlar sizi sürekli sessiz şekilde takip ediyorum.En çok aysenazli ve SILASI için dua ediyorum.Çünkü ısrarla takip ediyorlar. Bana gelince sadece kışın çizmeyle etek giyenlerdenim. Birgün arkadaşın düğününde eşim ısrarıyla etek giydim münasebetsizin biri bacaklarımın ne kadar ince olduğunu hemen hatırlattı ve düğün boyunca yerimden kalkmadım:17: eşim gerek yok diyor fakat bende yaptırmak istiyorum yaaa... doya doya etek giymek ve bir daha çıkatmak istemiyorum.:9:

berencim,fotoğraflar için çok teşekkürler.öncelikle canını sıkma, kötü durmuyor.bence biz çooook dikkatli baktığımız için net gördük.inanki eteğini de giyip çıkabilirsin.sadece sağ bacağında dalgalanma görünüyor,asimetri yok bence.dalgalanma olan yere fondoten sürmeyi denedin mi,birde yeni bir krem var: coverderm kamuflaj krem .tekrar ameliyat olmak istemiyorsan bunları bir dene.ama bu ilgisizliğin peşini bırakma,hesabını sor derim.sakın üzülme,genel anlamda bacağın kötü değil.
Canım çok teşekkürler moralimi düzelttin biraz olsun ama, kardeşim ve çevredekiler çok kötü olduğunu söylüyorlar

Beren foto için teşekkürler. Evet bir bacağında problem var.doktor ne dedi şimdi. Bende silikon düşünüyorum. Acaba onda da problem çıkarmı ?

Inşallah isteiğin gibi olur yaa.

Aslında herikisindede problem var ama resimde çok iyi görülüyor, hem renk olarak kötü hemde dalgalı, bence silikonda problem çıkmaz gibi

Beren teşeekkür ederim.foto için. Yaa gerçekten bir bacağında problem var.ama yindede fena durmuyor. Bende silikon yaptırcağım inşallah onda bir problem çıkmıyordur.
canım teşekkürler dediğim gibi aslında ikiside problemli ama resimde rötuşlu çıkmış , aslında çok moral bozucu bir hali var.. silikonu iyi bir doktor yaparsa sanmıyorum problem çıkacağını

kızlar sizi sürekli sessiz şekilde takip ediyorum.En çok aysenazli ve SILASI için dua ediyorum.Çünkü ısrarla takip ediyorlar. Bana gelince sadece kışın çizmeyle etek giyenlerdenim. Birgün arkadaşın düğününde eşim ısrarıyla etek giydim münasebetsizin biri bacaklarımın ne kadar ince olduğunu hemen hatırlattı ve düğün boyunca yerimden kalkmadım:17: eşim gerek yok diyor fakat bende yaptırmak istiyorum yaaa... doya doya etek giymek ve bir daha çıkatmak istemiyorum.:9:

tsk ederim canim,insallah hepimiz ayni sekilde mutlu oluruz...bendede seninki gibi incelik sorunu var...ayrica kimsenin senin moralini bozmasina müsaade etme,burdaki hic kimse müsaade etmesin...aslinda ben cok pozitif,insanlari kirmaktan özenle kacinan birisiyim...ama o sekilde imalida olsa bana laf ataninda hakkindan geliyorum...eminim bacaklarimizla sorunumuz var ama diger yerlerimizde o bacagi güzel olanlardan güzeldir,burdaki yazilardanda onu analdim,hepimizin diger yerleri ötekilerden güzeldir..ben bacaklarim disinda söylemesi ayip son derece güzel bir bayanim,,,etek giyinmiyorum ama hayatimda bir kac kezde olsa bacak kompleksimi farkedip laf atani cok kibar bir sekilde ,baska bir zaman dedigine pisman etmisimdir..selamlar sevgiler

beren 80
doktorunla tekrar görüşmedin mi?fotolarını tekrar doktora gönderdin mi?ne diyor?nasıl bir çözüm düşünüyor. uyuz oldum doktorlara yaaa
canim eminim bu formu okudukça daha da moralin bozluyordur..
fırsatın olursa yollarsan sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
dilara_mutlu_mutlu@mynet.com

rose73.....canım sen operasyondan sonra sonuçtan memmnundun doğru hatırlıyorsam...
serum birikmesinin çaresi yok mu canım...heralde doktora sormuşsundur....
Serum oradan alınıyor diye duymuştum....nebileyim..belki serum alındıktan sonra yerine tekrar yağ konabilir.
Sen resim koymuşmuydun? yada koyabilirmisin....
.
,
Evet ama ilk zamanlar şişliklerden dolayı serum birikmesini fark edememmiştim. Sanırım enjektorle çekiliyor Ankarada yaşamadıgım için gidemedim. Şubat ayında kısmetse gıdıcem nasıl yapar bilmiyorum ama bişekilde halletmesi gerekiyor. Ameliyat sonrası çok fazla ağrım olmadı ama ağrılar hiç de bitmedi. Evet Ankara da oldum. Ferruh bey'e. Sol bacağımdan memnunum ama sağ bacağımın durumu kotu. :96:

çok teşekkürler bu iyi dileklerin için.ben son yorumlardan sonra çok üzgünüm,yapılınca çok güzel olacağına kendimi inandırmışım.benim eşimde bacağının nesi var diyor ama sanırım biz kendi kafamızda bu sorunu çok büyütüyoruz.bende yaptırıp tüm gardırobumu etek ve elbiseye çevirmek istiyorum.bunu en çok kendi içimde mutlu olacağım için istiyorum.umarım hiç bir aksilik çıkmadan bizde istediğimize kavuşuruz.benimde en çok istediğim bir düğünde elbise giyip herkesin ne kadar yakıştığını söylemesi olur,çünkü düğünlerde pantolon giymekten bıktım.inşallah iyi sonuçlar alırsak ben bir daha pantolon giymek istemiyorum.bende insanlar aman kırılmasın diyenlerdenim ama karşındaki kıskançlıktan ne diyeceğini şaşırıp sağına soluna laf atar.umarımki bizdeki bu iyi kalp birgün isteklerimize kavuşmamıza sebep olur.benim hayattaki imrenerek baktığım şeylerden biride:güzel bacakları olanlar.......

çok teşekkürler bu iyi dileklerin için.ben son yorumlardan sonra çok üzgünüm,yapılınca çok güzel olacağına kendimi inandırmışım.benim eşimde bacağının nesi var diyor ama sanırım biz kendi kafamızda bu sorunu çok büyütüyoruz.bende yaptırıp tüm gardırobumu etek ve elbiseye çevirmek istiyorum.bunu en çok kendi içimde mutlu olacağım için istiyorum.umarım hiç bir aksilik çıkmadan bizde istediğimize kavuşuruz.benimde en çok istediğim bir düğünde elbise giyip herkesin ne kadar yakıştığını söylemesi olur,çünkü düğünlerde pantolon giymekten bıktım.inşallah iyi sonuçlar alırsak ben bir daha pantolon giymek istemiyorum.bende insanlar aman kırılmasın diyenlerdenim ama karşındaki kıskançlıktan ne diyeceğini şaşırıp sağına soluna laf atar.umarımki bizdeki bu iyi kalp birgün isteklerimize kavuşmamıza sebep olur.benim hayattaki imrenerek baktığım şeylerden biride:güzel bacakları olanlar.......

evet bende etek giymek istiyorum.yada dar bir pantolno. Bıktım bol bol pantolonlardan.

Yürürken dizden itibaren hani arada çarpıklıktan boşluk oluyor yaaa sinir oluorum artık.offf kurtulacakmıyım acaba.

Ben silikon yaptıracağım inş.

ben bu konuyu uzunnnnn zamandir arastirmaktayim
yag enjeksiyonu eriyor arkadaslar, yaptirmis memnun olanlarda zamanla cok uzulucekler (moralinizi bozmak istemiyorum arkadaslar ama dogrulari yazmaliyiz )
ben yag enjeksiyonunu baska bolgede yaptirdim ve zamanla eridi...
doktorumada bacak icin danistigimda, zamanla eridigini soyledi, bunun yerine spor yapmamin daha iyi sonuclar vericeginide ekledi ...

arkadaslar spor egzersizler en guzel en kalici sonuclar inanin bana ...
ben haftanin 3 gunu spora yazildim aletle calisiyorum cokta keyifli ve daha saglikli ...

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bu konuyu uzunnnnn zamandir arastirmaktayim
yag enjeksiyonu eriyor arkadaslar, yaptirmis memnun olanlarda zamanla cok uzulucekler (moralinizi bozmak istemiyorum arkadaslar ama dogrulari yazmaliyiz )
ben yag enjeksiyonunu baska bolgede yaptirdim ve zamanla eridi...
doktorumada bacak icin danistigimda, zamanla eridigini soyledi, bunun yerine spor yapmamin daha iyi sonuclar vericeginide ekledi ...

arkadaslar spor egzersizler en guzel en kalici sonuclar inanin bana ...
ben haftanin 3 gunu spora yazildim aletle calisiyorum cokta keyifli ve daha saglikli ...

selam magali cihim,verdigin bilgi icin ts ederim canim,elbetteki bilgi alip dogru karari verebilmek icin gece gündüz burayi olsun,iyi dr lari olsun vs vs arastiriyoruz...cokta haklisin,benim dr umda aynini söyledi bana ama burdan bir kac arkadas yaptirip sonuctan memnun kaldilar,yaglarinda erime olmadi yada cok az erime oldu,,,hani belki bizede tutar diye ümit ediyorz nasrettin hoca misali...sakincasi yoksa hangi bölgeye yaptirdigini yazabilirmisin canisim,özeldende yazabilirsin,yaglarin en az tutma ihtimali oldugu yer bacagin dizden asagi kismi,cogmuzunda sorunu ne yazikki diz asagisinda

Son düzenleyen: Moderatör:
laydi arkadasimizi cok merak ediyorum,ona bir kac soru sormak istiyordum,ugramiyor son zamanalrda...aranizda bilen varmi acaba ,leydi birisiyle bursada yag enjeksiyonu yaptirmisti,ve leydinin sonunc olumsuz ama digerinin olumlu olmustu,cokta memnun kalmisti ikinci kisi,acaba o kisinin sondurumunu biln varmi...ben yavas yavas bursayida düsünüyorum...olumlu yada olumsuz yaza dogru yada yazdan sonra yani vakit denk gelince deneyecegim,ve sizede ayrintili bilgi verecegim

acaba yag enjeksiyonu konusunda trabzonda basarili bir dr bilen varmi aramizda,varsa coooooooooooooooook rica edyiorum,bana bilgi yada dr ismi verebilirmi

Back
X