Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canııım şimdi sana özel mesaj attım. Ardından hamile olduğunu okudum. Ay kalbim fırladı yerinden sevinçten. Canıım çok tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun. Darısı tüm isteyenlerin başına.

saol canım tesekkür ederim bende sana cvp yazdım ama biraz karıştırmışım mjlaşmalarımızın arasına yazmışım mesajı :) Ben inanıyorum ki seninde olcak hatta sen tatilde gel ben seni kendim götürürüm dra :)

saol canım tesekkür ederim bende sana cvp yazdım ama biraz karıştırmışım mjlaşmalarımızın arasına yazmışım mesajı :) Ben inanıyorum ki seninde olcak hatta sen tatilde gel ben seni kendim götürürüm dra :)

ay canııım çok teşekkür ederim çok iyisin yaaa. Sana herhangi bir ilaç falan mı verdi? Yoksa çekilen filmden sonra mı hamile kaldın? Yaşın kaç?

oh be epeydir giremiyorum dedim ya. Kaldığım sayfadan buraya kadar okuyamam dedim ama bir çırpıda okudum. Ameliyat olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun.

arkadaşlar 5 haftalık hamileyim:))) darısı tüm isteyen arkadaşların başına.Yenidecim benim için dua etmiştin Hamilelerin duaları kabul olurmuş seninde kabul oldu.İnş.sıra mendis ve isteyen bütün arkadaşların başına:)

Samimi hayırlı olsun arkadaşım,darısı isteyen herkese olsun İnşallah.Yeni yıla iki kişi olarak giriceksin.Çok dikkat et kendine.

ay canııım çok teşekkür ederim çok iyisin yaaa. Sana herhangi bir ilaç falan mı verdi? Yoksa çekilen filmden sonra mı hamile kaldın? Yaşın kaç?
rica ederim canım ne demek:)önce iğne ilaç kullandım olmadı diğer aşama film çekildi.yaş 31

Samimi hayırlı olsun arkadaşım,darısı isteyen herkese olsun İnşallah.Yeni yıla iki kişi olarak giriceksin.Çok dikkat et kendine.

saol arkadasım evet yeni yıla 2 kişi gircez :)sürekli yatıyorum zaten çünkü biraz zorluyor:)

rica ederim canım ne demek:)önce iğne ilaç kullandım olmadı diğer aşama film çekildi.yaş 31

saol arkadasım evet yeni yıla 2 kişi gircez :)sürekli yatıyorum zaten çünkü biraz zorluyor:)

Ben aylarca oturduğum koltukta yatar vaziyette geçirdim.Aylarca dışarı bile çıkmadım,ikiz bebek olunca düşük tehlikeside iki kat fazlaydı.sağ olsun ailem destek oldu ,hep yanımdaydılar,hamileliğimden doğuma kadar mutfağa bile girmedim.işi gücü eskisi gibi önemseme,3,5 -4 aylık olana kadar herşeyden koru kendini.çok gezme,çok ayakta kalma,kaynar suyla duş alma,beslenmene dikkat et vs vs

Ben aylarca oturduğum koltukta yatar vaziyette geçirdim.Aylarca dışarı bile çıkmadım,ikiz bebek olunca düşük tehlikeside iki kat fazlaydı.sağ olsun ailem destek oldu ,hep yanımdaydılar,hamileliğimden doğuma kadar mutfağa bile girmedim.işi gücü eskisi gibi önemseme,3,5 -4 aylık olana kadar herşeyden koru kendini.çok gezme,çok ayakta kalma,kaynar suyla duş alma,beslenmene dikkat et vs vs

ooo senin baya zor geçmiş.bende sadece tahliller için dışarı çıkıyorum onda da cok yavaş yürüyorum.tavsiyelerin için tesekkür ederim.

merhaba arkadaşım!
Senin nasıl gidiyor hamilelik? Kaç aylık oldun?

Hoş geldin arkadaşım:)) 11 haftalık oldum. Yavaş gidiyor :)) sağlık sorunum yok ama sıkılıyorum. Yoruluyorum şimdiden. Her fırsatta yatıyorum. Simdiden fazla kilo almaya başladım.

Son düzenleme:
Cevabın için teşekkürler Amylee, bence gayet güzel fiyat. Siyah çorapla ilgili de yani çok muzdarip olduğumdan söylemeden geçemedim; siyah çorap bir kadının bacağını cidden rezil de eder vezir de ama bana hep rezil kısmı denk geldiğinden çok özendiğim ve hep giymek istediğim bir tarz siyah çorap+etek+topuklu ayakkabı kombinasyonu :110:

Nasıl muzdaripsin siyah çoraptan? Nasıl rezil, nasıl vezir eder?

Kizlar yag enj dusunuyorum ama kilo verdim yine:( silikona da cesaret edememistim yyine dusunmeye basladim. Ameiyat sonrasi saklamak zor olurmu iki hafta izin alsam yetermi ?

Back
X