Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım o bünyeden bünyeye değişir ben 17 gün sonra aksamadan yürüyebildim. birde çok ağrım olmadı benim.Kizlar yag enj dusunuyorum ama kilo verdim yinesilikona da cesaret edememistim yyine dusunmeye basladim. Ameiyat sonrasi saklamak zor olurmu iki hafta izin alsam yetermi ?
Hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah.analı babalı büyüsün.
Kizlar yag enj dusunuyorum ama kilo verdim yinesilikona da cesaret edememistim yyine dusunmeye basladim. Ameiyat sonrasi saklamak zor olurmu iki hafta izin alsam yetermi ?
yapılan işleme görede değişir ben bu ayın 17 sinde ameliyat oldum 5. günümde yürümek zorunda kaldım aksama olayı olmadı bacaklar uzun süre hareketsiz kaldıktan sonra yürümek zor oluyordu ama bir kaç adım attıktan sonra bir sorun kalmıyordu bu gün 14 . günüm halen morluklarım var yağ alınan yerlerde morluk ve hissizlik var çorap giymek zorundayım ve uzun süre ayakta durmakta zorlanıyorum
canım o bünyeden bünyeye değişir ben 17 gün sonra aksamadan yürüyebildim. birde çok ağrım olmadı benim.
amin canım sağol:)
Kizlar yag enj dusunuyorum ama kilo verdim yinesilikona da cesaret edememistim yyine dusunmeye basladim. Ameiyat sonrasi saklamak zor olurmu iki hafta izin alsam yetermi ?
Senin doktoruna gidecektim ben samimi cesaret edemedim esim bilmeyecegi icin silikona cesaret edemiyorum( umarim benimkide senin gibi agrisiz olur
canım ben 16-17 gün sonra falan aksamadan yürümeye başlamıştım..uzun sürede ayakta durmadım hiç.sen bu ameliyatı gizli yaptırmayı düşünüyorsan dikiş izlerini saklayamazsın ve bacaklarındaki kalınlaşma dikkat çeker illa ki ne desem bilmedim :/
eşin bilmiyosa zor olur bence ama dr umdan gercekten çok memnunum eğer ameliyat olursan gerçektende inş.benim gibi ağrısız olur.
selam arkadaşlar.ben bu ameliyat için nazım durakla irtibata geçtim.7000 dolar fiyat verdi.baldırlara implant koyarak yapıyor.diz arkasından 5 cm lik kesi yapılarak kasların altına implant yerleştiriyor ve bacakların arasındaki açıklık kapanıyor.bu konuyla ilgili kendi hastasından örnek fotoğraf gönderdi.ilgilenen varsa özelden yollayabilirim
yapılan işleme görede değişir ben bu ayın 17 sinde ameliyat oldum 5. günümde yürümek zorunda kaldım aksama olayı olmadı bacaklar uzun süre hareketsiz kaldıktan sonra yürümek zor oluyordu ama bir kaç adım attıktan sonra bir sorun kalmıyordu bu gün 14 . günüm halen morluklarım var yağ alınan yerlerde morluk ve hissizlik var çorap giymek zorundayım ve uzun süre ayakta durmakta zorlanıyorum
ben hiç memnun değilim şişlikler indikten sonra ortada bir şey kalmadı boşuna yaptırdım
ben hiç memnun değilim şişlikler indikten sonra ortada bir şey kalmadı boşuna yaptırdım
kızlar erimedi şişler indikten sonra ortada kayda değer bir şey kalmadı ki halen var şişlik birde bunun erimesi var tabi 3 aya kadar belli olur çok bir işlem yapılmayacağını doktorum söylemişti zaten ama bu kadarcık bir fark olucağını tahmin edemedim doğrusu pantolonlar halen yamuluyor yeni yıldada bacak saklamaya devam anlıyaccağınız memko seninleyim bacım
Senin adına çok üzüldüm , her bir bacağına kaç cc yağ koymuştu leyla