Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kizlar yag enj dusunuyorum ama kilo verdim yine:( silikona da cesaret edememistim yyine dusunmeye basladim. Ameiyat sonrasi saklamak zor olurmu iki hafta izin alsam yetermi ?
canım o bünyeden bünyeye değişir ben 17 gün sonra aksamadan yürüyebildim. birde çok ağrım olmadı benim.

Hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah.analı babalı büyüsün.

amin canım sağol:)

Kizlar yag enj dusunuyorum ama kilo verdim yine:( silikona da cesaret edememistim yyine dusunmeye basladim. Ameiyat sonrasi saklamak zor olurmu iki hafta izin alsam yetermi ?

yapılan işleme görede değişir ben bu ayın 17 sinde ameliyat oldum 5. günümde yürümek zorunda kaldım aksama olayı olmadı bacaklar uzun süre hareketsiz kaldıktan sonra yürümek zor oluyordu ama bir kaç adım attıktan sonra bir sorun kalmıyordu bu gün 14 . günüm halen morluklarım var yağ alınan yerlerde morluk ve hissizlik var çorap giymek zorundayım ve uzun süre ayakta durmakta zorlanıyorum

yapılan işleme görede değişir ben bu ayın 17 sinde ameliyat oldum 5. günümde yürümek zorunda kaldım aksama olayı olmadı bacaklar uzun süre hareketsiz kaldıktan sonra yürümek zor oluyordu ama bir kaç adım attıktan sonra bir sorun kalmıyordu bu gün 14 . günüm halen morluklarım var yağ alınan yerlerde morluk ve hissizlik var çorap giymek zorundayım ve uzun süre ayakta durmakta zorlanıyorum

Bacaklarina bakabildinmi canim nasil gorunuyorlar memnunmusun ? Tek basina zor oldu ama atlattin artik zor kismi bitti ins daha iyi olacak

canım ben 16-17 gün sonra falan aksamadan yürümeye başlamıştım..uzun sürede ayakta durmadım hiç.sen bu ameliyatı gizli yaptırmayı düşünüyorsan dikiş izlerini saklayamazsın ve bacaklarındaki kalınlaşma dikkat çeker illa ki ne desem bilmedim :/

canım ben 16-17 gün sonra falan aksamadan yürümeye başlamıştım..uzun sürede ayakta durmadım hiç.sen bu ameliyatı gizli yaptırmayı düşünüyorsan dikiş izlerini saklayamazsın ve bacaklarındaki kalınlaşma dikkat çeker illa ki ne desem bilmedim :/

Daha once lipo oldum ve saklayabildim zaten cok fark olmamisti gerci. Aslinda erkekler bizim kadar dikkatli degil kizlar gozleri alisiyor yavas yavas. Agri sorunum olmazsa cok fazla zor olmaz dikis izi icinde krem kulllanirim diyorum zaten benim izlerim fazla kalmiyo. Tek sorunum gunun birinde yabanci maddeyle ilgili bi sorun cikmasi bi tek o dusunduruyo beni:(( sagol cevabin icin dusunucem bakalim daha vaktim var

selam arkadaşlar.ben bu ameliyat için nazım durakla irtibata geçtim.7000 dolar fiyat verdi.baldırlara implant koyarak yapıyor.diz arkasından 5 cm lik kesi yapılarak kasların altına implant yerleştiriyor ve bacakların arasındaki açıklık kapanıyor.bu konuyla ilgili kendi hastasından örnek fotoğraf gönderdi.ilgilenen varsa özelden yollayabilirim

Bbu ne yaa imlant mi yerlestiriliyor aa degmez okadar seye

ben hiç memnun değilim şişlikler indikten sonra ortada bir şey kalmadı boşuna yaptırdım

Hepimize yeni yılda önce sağlık,huzur, başarı,isteyene evlat,güzel bacaklılara memnuniyet,ameliyat olamayanlara fırsat,parası olmayanlara para diliyorum.(dolarda olur:1:)Mutlu yıllar.Bu yıl hepimiz için şanslı geçsin.

kızlar erimedi şişler indikten sonra ortada kayda değer bir şey kalmadı ki halen var şişlik birde bunun erimesi var tabi 3 aya kadar belli olur çok bir işlem yapılmayacağını doktorum söylemişti zaten ama bu kadarcık bir fark olucağını tahmin edemedim doğrusu pantolonlar halen yamuluyor yeni yıldada bacak saklamaya devam anlıyaccağınız memko seninleyim bacım

kızlar erimedi şişler indikten sonra ortada kayda değer bir şey kalmadı ki halen var şişlik birde bunun erimesi var tabi 3 aya kadar belli olur çok bir işlem yapılmayacağını doktorum söylemişti zaten ama bu kadarcık bir fark olucağını tahmin edemedim doğrusu pantolonlar halen yamuluyor yeni yıldada bacak saklamaya devam anlıyaccağınız memko seninleyim bacım

Senin adına çok üzüldüm , her bir bacağına kaç cc yağ koymuştu leyla

Senin adına çok üzüldüm , her bir bacağına kaç cc yağ koymuştu leyla

bende çok üzüldüm ama ertesi günü bi cesaret dizlerimi gördüğümde anladım acı gerçeği ve bu zamana kadar kabullendim :( ne kadar yağ enjekte ettiğinide inan bilmiyorum benimki yağ enjeksiyonuydu sormak aklıma gelmedi narkozdan yeni çıkmış, yalnızdım şişlikler inince düzelir diye bir ümit bekledim ama inen baldırlarım oldu :( ha daha fazla koymasını istermiydin dersen onuda istemezdim ameliyat sonrası tam bir felaketti öyle 3 gün sonra işe başlamak falan hayal 16. günüm ve halen dizlerimi kıramıyorum ama bu şans işi sanırım benim şansım yoktu iyi bir doktora epeyce bir ücret ödeyerek ameliyat oldum ben elimden geleni yaptım ama olmadı .............

Son düzenleme:
Back
X