bende çok üzüldüm ama ertesi günü bi cesaret dizlerimi gördüğümde anladım acı gerçeği ve bu zamana kadar kabullendimne kadar yağ enjekte ettiğinide inan bilmiyorum benimki yağ enjeksiyonuydu sormak aklıma gelmedi narkozdan yeni çıkmış, yalnızdım şişlikler inince düzelir diye bir ümit bekledim ama inen baldırlarım oldu
ha daha fazla koymasını istermiydin dersen onuda istemezdim ameliyat sonrası tam bir felaketti öyle 3 gün sonra işe başlamak falan hayal 16. günüm ve halen dizlerimi kıramıyorum ama bu şans işi sanırım benim şansım yoktu iyi bir doktora epeyce bir ücret ödeyerek ameliyat oldum ben elimden geleni yaptım ama olmadı .............
Hayatım senin adına çok üzüldüm. Yaklaşık 10 gün evvel de benim bir arkadaşım bacaklarına özellikle de diz çevresine dolgu yaptırdı. O bölgeden çok rahatsız idi. Çarpık ve şekilsiz durmasından şikayetçi idi. Ancak vücuddan yağ almayıı reddetti doktor. Hazır dolgu önerdi. Daha yapılır yapılmaz o çarpıklıklar gitti. Aynı gün işe döndü arkadaşım. Lokal anestezi ile yapıldı bir bacağa. Diğer bacağa ise lokal anestezi dahi yapılmadı sadece emla krem sürüldü. 20-30 dakikada bitti işlem. Ertesi gün bir miktar ödem ve ağrı oldu. Ama işe gitmeye engel bir şişlik değildi ve ağrı kesici alınca ağrı geçti. Biz bir telaş doktora gittik aksilik var mı diye. Beklenen bir durummuş. Dolgu maddesi su çekip şişiyormuş içeride. Minik minik masaj yapıp gönderdi bizi. 2.- 3. gün de şişlik komple azaldı. Formlarda okuyunca epeyce korkarak gitmiştik ama çok kolay oldu arkadaşım için. Burada okuyunca ben de yazayım dedim. Hazır dolgu öneririm kesinlikle ve deneyimli bir hekim. Herkesin güzel bacaklara sahip olma hakkı vardır diyorum