Bacak dolgusu yaptıran var mı?

angelin elbetteki bir değişiklik var ama bu sıkıntılara değecek bir değişiklik değil bacaklarım eskidende çarpık statüsündeydi halen öyle malesef. senin için bir fotoğraf daha ekledim ama moralini bozma bu ameliyat şans işi mucizeler yaratılan bacaklarda oldu burda benim bacak konusunda şansım dönmedi bir türlü :50:

Anladim canim dogru diyosun sans isi deneyip gormekten baska carem yok:(

Arkadaşlar çok uzuuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba..

Eskilerden takip edenler hatırlayabilir..Yaklaşık 2 yıl önce bacaklarımdan operasyon geçirmiştim. Bana özelden mesaj bırakan arkadaşlar olmuş, maalesef çok uzun zamandır foruma giremediğim için yanıtsız bırakmışım onları, lütfen kusura bakmayın :(

Özel mesaj atan arkadaşlar son durumla ilgili bilgi istemişler..burdan toplu olarak bilgi vemrek istedim. Aradan 2 yıl geçen ilk operasyonumda alt backlarıma yağ enjekte edilmişti..Fotoğrafları ödemler indikten sonra paylaşmıştım. Ben sonunçtan memnun kaldığım için 10 ay kadar sonra üst bacaklarımda beni rahatsız eden boşluğu doldurmak için 2. operasyonu oldum.

BACAk yapım itibarıyle uzun ve ince..Çok fzla çarpıklığı yoktu, sadece boşluklar rahatsız ediyordu. Sonunda mükemmle yaklaştık :) 2 yılın sonunda da hala ben sonuçtan çok mutluyum. Bu 2 yıl boyunca kilomda bi- iki kilo kadar değişkilikler de oldu ama erime gibi bir durum yaşamadım.
Mini etekler artık benim için :) Bacaklarıyla büyük sorunları olan ve saklayan ben, şimdi en çok iltifatı bacaklarıma alıyorum...ismimi bilmeyen insanlar beni tarif ederken " hani şu uzun, güzel bacaklı kız" demişler bi- iki kez. :)) Bunu duyunca inanın hayatta herşey olabilir artık diyorum :)
Umarım burdaki herkes bu bir mutluluğu yaşar.

Kizlar bu mesaj bana umut oldu 2 yil sonra yazilmis

Arkadaslar
HF ye ameliyat olmak isteyen ya da ya da böyle bır düşüncesi olan var mı
Fiyat konusunda eğer birkaç kişi olursak indirim olacaktır
Mendis& Yenide
Sanırım sizler ona olmuşunuz sonuclarını nasıl
Yağ mıydı
Silon + yağ mıydı
Bi kurtulsak su oöaydanhrp beraber:(

evet ameliyattan önce bana yağların eriyebileceğini bildiğime dair bir sözleşme imzalattılar hem de bizim ülkemizde kimin parası varsa o haklı aslında sorunum kilo olsa spor ve diyetle hallederim lipo ya da başka bir işlem yaptırmam ama sorunum bacaklarımdaki eğrilik onu bir şekilde kamufle etmek istiyorum ancak şu da varki doktorum karnımdan aldığı yağları baldırlarıma enjekte etti çok olmasada bir fark var bahsettiğin bu yöntemle o yağların erime ihtimalide var ne yazıkki şu an bacaklarım kritik durumdalar ameliyattan önce olsa deneyebilirdim ama şu an estetik operasyonlara hiç inancım kalmadı aslında

Hayatım bu durumda sana Ankara'dan Prof Dr Mustafa Deveci'yi öneririm.

merhaba arkadaslar.
ben uzun zamandır bu sitedeki yorumlarınızı okuyarak cogu işe karar vermişimdir.yeni üye olmak nasip oldu.
bende ince bacaklı olan bayanlar gibi her turlu psikolojik sıkıntıyı yasamaktayım.ögretmenim ve asla okulda etek giyemeyenler katagorisindeyim.subat tatiilinde istanbulda olacagım.bu sefer kesin kararlıyım bacaklarıma ya dolgu maddesi koydurcam.yada yag enjekte ettircem

sizlere sormak istediğim su;
yag enjekte ettiren arkadaslar benim 2 cocugum var biri 6 biri 1.5 yasında surekli onlarla ilgilenmem gerektiğinden iyileşme surecini merak ediyorum.bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.birde koyulan yaglar eridikten sonra bacaklarınızda cukurlasmalar oldumu? yoksa dogal bir goruntu varmı?

birde aguafilling yada baska bir dolgu maddesiyle bacak dolgunlaştıran arkadas varmı.lütfen bana yardım edin.15 gun içinde karar vermem gerekiyor.aguafilling tarzı dolgu maddeleri ne kadar kalıcı ve operasyondan sonra ıyılesme sureci ne kadar
cevabınızı merakla bekliyorum.tesekkurler

Hayatım kısa süre dediğin yine minimum 2 yıl garanti ediliyor. Ortalama da 3-5 yıl deniyor. Ödenecek miktar o kadar yüksek değil. Ha belki de elcer deki dolacak alan çok fazla olduğu için fazla tutmuştur. Uyuşturmaya dediğim gibi 2. bacakta gerek bile duymadılar. İstiyorsan da arkadaşımın telefonunu vereyim sana özelden bizzat kendin konuş

merhaba sizin bu yazınız bana umut verdi.bende dolgu maddesi istiyorum subat tatilinde istanbulda yaptırcam.doktor ismi arastırıyorum.arkadasınızın doktoru kimdi ve ne kadar ucret odedi lutfen acil cevabınızı bekliyorum.

sizlere sormak istediğim su;
yag enjekte ettiren arkadaslar benim 2 cocugum var biri 6 biri 1.5 yasında surekli onlarla ilgilenmem gerektiğinden iyileşme surecini merak ediyorum.bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.birde koyulan yaglar eridikten sonra bacaklarınızda cukurlasmalar oldumu? yoksa dogal bir goruntu varmı?

Aramiza hosgeldin;) umarim enkisa zamanda sorununda kurtulursun. Burada dolgu maddesi yaptiran elcer var ama bayadir yazmiyor. Yag enj yaptiran cok kimi ameliyat sonrasini hafif atlatirken kimisi cok zorlandi. Kisiden kisiye gore degisiyor. Bendd daha once lipo aldum agrim yok denecek kadar azdi. Yag enj subatta olucam o konuda bilgim yok olup gorucez:) 1 haftada normal yasamima dondum. Ama o bir hafta da rahat gecti. Fazla yagin varsa yag enj dusunebilirsin bur tasla iki kus olur hem;)

merhaba sizin bu yazınız bana umut verdi.bende dolgu maddesi istiyorum subat tatilinde istanbulda yaptırcam.doktor ismi arastırıyorum.arkadasınızın doktoru kimdi ve ne kadar ucret odedi lutfen acil cevabınızı bekliyorum.

Merhabalar. Arkadaşım Ankara'da yaptırdı. Vücuddan yağ alınmadı hazır dolgu kullanıldı. Hazır dolguda diğerinde olan sıkıntılar yaşanmıyor. Aynı gün dahi işe dönebiliyorsun. Belli belirsiz ağrı oluyor. Hareket kısıtlılığı olmuyor veya çok çok az oluyor. Sonrasında çökme hazır dolguda olmuyor. Diğer yağda ise yüzde 30 ile yüzde 70 arası çökmeler olabildiği için biz hazır dolguyu tercih ettik. Zaten uygulama ve sonrası iyileşme dönemi de çok rahat oluyor. aquafilling veya aquamed gibi adı aqua ile başlayan dolgular ortalama 3-5 yıl kalıyor. rakam da doldurulacak yere göre değişiyor. sanırım tüm sorularına yanıt verdim

Merhabalar. Arkadaşım Ankara'da yaptırdı. Vücuddan yağ alınmadı hazır dolgu kullanıldı. Hazır dolguda diğerinde olan sıkıntılar yaşanmıyor. Aynı gün dahi işe dönebiliyorsun. Belli belirsiz ağrı oluyor. Hareket kısıtlılığı olmuyor veya çok çok az oluyor. Sonrasında çökme hazır dolguda olmuyor. Diğer yağda ise yüzde 30 ile yüzde 70 arası çökmeler olabildiği için biz hazır dolguyu tercih ettik. Zaten uygulama ve sonrası iyileşme dönemi de çok rahat oluyor. aquafilling veya aquamed gibi adı aqua ile başlayan dolgular ortalama 3-5 yıl kalıyor. rakam da doldurulacak yere göre değişiyor. sanırım tüm sorularına yanıt verdim
Oncelikle cok ama cok tesekkur ederum.ben istanbulda yaptircm mecburen.birde kimseye soylemeyi dusunmuyorum o yuzden iyilesme surecinin hizli olmasi gerek.arkadasiniz yaptirali ne kadar zaman oldu.burda bir kullanici kendi dolgusunun 1 yilda eridgni yazmis.markasina gore degisirmi acaba.

Aramiza hosgeldin;) umarim enkisa zamanda sorununda kurtulursun. Burada dolgu maddesi yaptiran elcer var ama bayadir yazmiyor. Yag enj yaptiran cok kimi ameliyat sonrasini hafif atlatirken kimisi cok zorlandi. Kisiden kisiye gore degisiyor. Bendd daha once lipo aldum agrim yok denecek kadar azdi. Yag enj subatta olucam o konuda bilgim yok olup gorucez:) 1 haftada normal yasamima dondum. Ama o bir hafta da rahat gecti. Fazla yagin varsa yag enj dusunebilirsin bur tasla iki kus olur hem;)
Fazla yaglarim var olmazmi hic :)) ust cok kalin alt cok ince zaten bu yuzden bacak dolgusu istyrum.yag enjksiyonunda cabuk iyilesemem diye vok korkuyorum.bu arada elcer in yazisinida okudum 1 yilda erimis dolgusu.acaba markasi ne idi.keske yazsada bizde aydinlansak.cvbin icin cok tesekkur ederim.

Kizlar cok buyuk hayal kirikligi icindeyim.bacak resimlerimi dr eser a. Gondermistim.ince bilekli oldugumu ve bu bolgeye herhangibir islem yapilamayacagini yazmis.yag enjeksyonu yada dolgu ikiside olmazmis.cok moralim bozuldu :(((

Kizlar cok buyuk hayal kirikligi icindeyim.bacak resimlerimi dr eser a. Gondermistim.ince bilekli oldugumu ve bu bolgeye herhangibir islem yapilamayacagini yazmis.yag enjeksyonu yada dolgu ikiside olmazmis.cok moralim bozuldu :(((

İstersen buraya resim koy bizde yorum yapalim. Bir kac dr a daha sormakta lazim. Ben 4 dr la gorustum ikisi silikon ikisi yag enj dedi mesela. Degisiyor moralini bozma

$20140106_212031.webp
Arkadaslar umarim resmi ekleyebilmisimdir.

Back
X