Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Leylacım,
çok üzüldüm yazdıklarına.
ama bu kadar kısa sürede bunları hissetmen, belki beklentin çok yüksek olduğundan, belki ameliyat sonrası depresif bir ruh halinden
diye düşündüm.
muhakkak bir düzelme vardır.
ve daha önce yazdığım gbi, benim bu ameliyata olan inancım gittikçe azalıyor

bu arada bacak şekillendiriciyle ilgili yeni yorumlarımı eklemek istedim ilgilenen arkadaşlara,
üründen görüntü olarak çok memnunum,bu üründen haberim olmadan hemen öncesinde 3 tane kot aldığım için henüz dar paça kot
alıp salına salına giyemedim,evde taytla falan giyiyorum,bir de nispeten dar kotlarımla dışarda
yalnız şöyle bir sıkıntı oluştu,
benim fotoğraflarımdan hatırlarsanız diz içlerim içeri doğru,ya da diz kapaklarım yağlı tam nedir bilmiyorum.
ürünü diz kapağımın biraz altından yerleştiriyorum,
yani en hareketli ve kıvrımlı bölge.
çok az
kullanmama rağmen şekillendiricinin uç bölgeleri inceldi ve kıvrılıyor,
yani sanki biraz daha sık kullanımda o ince yerlerden kesmek gerekecek,ya da kendiliğinden kopacak gibi geldi bana.
bir de iç kısımda kalan tarafta bir kaç minik delik oluşmuş.
havasızlıktan mı acaba?
sanki her gün kullansam 1 ayda hurdaya çıkar gibi.
bilmem diğer kullananlar ne der,
ha buna rağmen,sanırım bozulsa yine alırım,
kendime güvenimi artırdı diyebilirim.

Canim senin bacaklarin az sorunlu benimkilere venziyor hatta. Ve bence o dr sacmalamis seninkilere yag enj ve dolayisiyla dolgu maddeside olur hatta cok ta guzel olur baska dr kara mutlaka goster derim;)
Arkadasim cok saol yorumun icin.baska kime gostericem pek bilemiyorum.bana denenmis doktor isimleri gerekli.bende anlamadim bileklerde yag enjksynu ve dolgu riskli yazmis.ama burda cok kisi yag enjksynu ysptirmid.

Arkadasim cok saol yorumun icin.baska kime gostericem pek bilemiyorum.bana denenmis doktor isimleri gerekli.bende anlamadim bileklerde yag enjksynu ve dolgu riskli yazmis.ama burda cok kisi yag enjksynu ysptirmid.

Buradaki kisilerin ameliyat oldugu drlardan bazilarini yazayim. Hasan findik. Ahmet karacalar. Ercan karacaoglu. Bu dr lar istanbulda. Bildiklerim bunlar cnm mail atarsan cevap yaziyorlar fikir almis olursun;)

Doktor senin b ileklerin ince olduğu için üstkısma dolgu yaparsam orantısız görünür demiş bileklere yağ enjekte etmekte çok riski ikicanımvar yaptırdı ve inanılmaz acılar çektiğini söylemişti bu kplay birameliyat değil inanın insanın feleği şaşıyor benim ikinci ameliyata ihtiyacım var ama gözüm fena korktu ve de vücudumda vücudumu deforme etmeden yağ alınabilecek pek bir yer kalmadı dün aynadan kendime baktım benimgöbek deliğiminaltından başlayan simit dediğimiz çıkıntı vardı o çıkıntı kaybolmuş ameliyatın etkilerini yeni yeni görüyorum ilk defa işyerinde dün tuvalete gidebildim bacaklarımı yeni yeni kırabiliyorum halen yağ alınan yerleerimde ve dolgu yapılan yerlerde sızlamalar var ve ameliyatının üzerinden 3 hafta geçti

Canim dolgu yapan doktor ismini verebilirsen onada mesaj atip resmimi gondereyim.gerci ben ist. Ameliyat olucam ama yinede bir faydasi olur blki

O dolguyu Ankara'da Dr Mehmet Akgün yaptı. Özelden yazarsan numara ve adresini veririm. Veya google a yazarsan zaten çıkacaktır. Bugün de son kontrole gittik zaten. Herşey yolunda yapılalı 15-20 gün oldu. Yarın da yeni işlem için gideceğiz

Lryla nasil oldun daha iyimisin arkadasim? Dizlerdeki sisler indi mi biraz
3. Gü den sonra pek bir sorun kalmadı benim içerlediğim nokta doktorların 3 gün sonra normal yaşantınıza dönersiniz demeleri oldu 3 haftam halen ağrım var çok ayakta duramıyorum ve de yürüyemiyorum insanlar yanlış yönlendiriliyor benim canım tatlı olduğu için 16 gün izin aldım 14 günde ankara da kurs vardıbeni yazın diye atladım işe gitmek zor oldu aslını sorarsan bacaklarımı takip edemedim işyerinden arkadaşlarla aynı odada kalıyoruz tuaf olur aynada bacak incelersem ama dediğim gibi alt göbek dümdüz olmuş yürürkende bacaklarım zaman zaman birbirine değiyor değişik bir duygu daha önce hiç olmazdı biraz moralim yerine geldi

Leylacım,
çok üzüldüm yazdıklarına.
ama bu kadar kısa sürede bunları hissetmen, belki beklentin çok yüksek olduğundan, belki ameliyat sonrası depresif bir ruh halinden
diye düşündüm.
muhakkak bir düzelme vardır.
ve daha önce yazdığım gbi, benim bu ameliyata olan inancım gittikçe azalıyor

Esracım beni hayal kırıklığına uğratan dizlerimi çıkık bırakması oldu bacağıma verdiği şekil güzel ama dizler kalınca pantalonlar yine yamuluyor sonuçta insanlara yüz nakli bile yapılıyor eğer hücreler yaşarsa kalıcı olur diye düşünüyorum ama ameliyat çok zor ya ameliyat olduktan sonra ayağa bir kalktım dikiş yerlerinden şarıl şarıl kan fışkırdı neye uğradığımı şaşırdım herkes yağ alınan yerlerin acıdığını söylerken bende tam tersi oldu yağ konulan yerler acıdı sen ümitsizliğe kapılma sady ile doktorumuz aynı onda büyük bir değişim olurken bende çok az oldu dediğim gibi birazda şans işi bu aslında senin sorunun dizlere yapılacak bir lipo ile bile halledilir bacaklarını çok iyi batırlıyorum senin o işlem pek fazla tutmaz diye düşünüyorum senin yerinde olsam bir doktorla görüşür hallederdim sakşan saklan nereye kadar

O dolguyu Ankara'da Dr Mehmet Akgün yaptı. Özelden yazarsan numara ve adresini veririm. Veya google a yazarsan zaten çıkacaktır. Bugün de son kontrole gittik zaten. Herşey yolunda yapılalı 15-20 gün oldu. Yarın da yeni işlem için gideceğiz
Cnm arkadasinin bacak yapisi nasildi acaba.benimkine benziyormuydu.yag enjksynundan tamamen vazgctim cunku cok agrili ve iyilesmesi uzun suren bir ameliyatmis.cocuklrim kucuk cabuk toparlanmam gerekiyor.ikinci operasyon demissin yine bacak bolgesi icinmi gideceksiniz.ozelden yazamyrum msj hakkim henuz yok.

Fotoğraf çok flu çıkmış ve de eğer bacaklarını birleştirirsen sorun daha iyi anlaşılır bu şeklde sorun yok gibi görünüyor

Bacaklarim birlesmiyoki cnm :(
Zayifliktan olsa gerek iki doktordan daha haber geldi bugun yag enjekte demisler ama yag enjekteden iyiden iyiye korktum.dedigim gibi 2 cocugum var surekli hareket halindeyim.nasil iyilesirim bilmyrum.birde ayni gun eve geliniyomu yag enjekteden sonra.

Cnm arkadasinin bacak yapisi nasildi acaba.benimkine benziyormuydu.yag enjksynundan tamamen vazgctim cunku cok agrili ve iyilesmesi uzun suren bir ameliyatmis.cocuklrim kucuk cabuk toparlanmam gerekiyor.ikinci operasyon demissin yine bacak bolgesi icinmi gideceksiniz.ozelden yazamyrum msj hakkim henuz yok.

Yok hayatım bacak dolgusu işi bitti. Arkadaş kalçasını kaldırtma kararı aldı. Yarın o yapılacak. mail adresini yazsana oraya göndereyim

Back
X