Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar sonunda oldu . Dün itibariyle yağ enjeksiyonu operasyonumu yaptırdım. Aynada gördüğüm manzaraya inanamadım çoook beğendim. tabiki ödemler şişlikler indikten sonra ne olur bilemiyorum ama şu halini hayal bile edemezdim çook iyi iş çıkarmış doktorum. Allahım inş. hiçbir zaman erimezler, rüya gibi bir şey bu herkes istediğine kavuşur inş,
Cok gecmis olsun.ins hic erimezler.ne olur burdakilere yardimci ol.doktorun kim . Su an iyumisin iyilesme surecin ne kadarmis.hareketlerin kisitlimi.nerekerinden yag aldilar.lutfen bizimle paylas birde ucreti cik mrk ettim.ozelden yazarsn cok svnirim cnm

Doktor fiyatlarını burda söylemiyoruz doktorlar fiyatlarını arttrıyorlarmış Söylendiğine göre özel mesajla gönderirim sana elcerin bacaklarndaki dolguda 5 yıl boyunca erimeyecekmiş aquafiling diye bir madde sanırım tek avantajı lipoya gerek duyulmaması dolgu yapılan yerlerde yağ enjeksiyonu ile aynı acı çekiliyordur diye düşünüyorum

Aquafillingin firması 3-5 yıl gittiğini ifade etse de 2 yıldan fazla kalmadığı hatta 7-8 ayda bile eridiği söyleniyor. Çok da sıkıntı yaşayan hasta var. Biraz dikkat etmek gerek.

kilo alabilsen ameliyata kadar ne güzel olur..içine en çok sinen doktora ameliyat ol canım..kesinlikle başka doktorlarla görüşmen de çok iyi..benim gibi sabit fikirli değilsin ben illa da o doktor diye tutturmuştum..şimdi diyorum en azından bir muayene olsaydım diye..
Canim mesajini aldim. Cevap yazdim ama kutun doluymus:). Cok tesekkur ederim mesajin icin dikkate alicam bikac kilo aldim ins yeter:(dr bana mail attigimda silikon onermusti ama bikac kilo daha zayiftim. Allahim ya vermeye calirsirsin alirsin ya bendeki durum da tersi almaya calisirken veriyom :))

arkadaşlar sonunda oldu . Dün itibariyle yağ enjeksiyonu operasyonumu yaptırdım. Aynada gördüğüm manzaraya inanamadım çoook beğendim. tabiki ödemler şişlikler indikten sonra ne olur bilemiyorum ama şu halini hayal bile edemezdim çook iyi iş çıkarmış doktorum. Allahım inş. hiçbir zaman erimezler, rüya gibi bir şey bu herkes istediğine kavuşur inş,

Sen ikinciye mi yaptiriyosun kader eski uyelerdensin diye hatirliyorum. Cok gecmis olsun bu arada darisi basimiza:)ins yaglarinin hepsi seninle kalir;)

Sen ikinciye mi yaptiriyosun kader eski uyelerdensin diye hatirliyorum. Cok gecmis olsun bu arada darisi basimiza:)ins yaglarinin hepsi seninle kalir;)

evet canım eski üyelerdenim yıllardır takip edip hiç cesaret edemediğim şeyi şimdi ilk defa yaptırdım . Uzun zamandır istiyordum ama ha bu sene ha bidakine derken hep kendimi kandırdım sonunda nasıl olduğunu bilemediğim bir cesaret geldi. keşke çok daha önce yaptırsaymışım diyorum şimdi

Cok gecmis olsun.ins hic erimezler.ne olur burdakilere yardimci ol.doktorun kim . Su an iyumisin iyilesme surecin ne kadarmis.hareketlerin kisitlimi.nerekerinden yag aldilar.lutfen bizimle paylas birde ucreti cik mrk ettim.ozelden yazarsn cok svnirim cnm

size süreci becerebildiğim kadarıyla anlatıyım. ben bundan 3 ay önce bi cesaret doktorumdan randevumu aldım muayene , karar derken nasıp düneymiş , buraya çarpık diye koyulan bazı fotolarla kıyaslayınca benim harbiden çarpıktı. öyle etek tayt dar pantolon falan hiç giyemedim o derece yani
doktorum ameliyattan önce bir bacağın diğerine göre daha çarpık olduğunu bunu dengelemeye çalışacağını söyledi. sabah saat 8.5 girdim 12 de çıkmışım baya uzun sürmüş yani.sol bacağa 240 sağa ise 210 cc koyduğunu söyledi diz içlerimden baya yağ almış onlarda bacağı çok çarpık gösteriyordu. göbekten mideden basenden ve üst bacaktan yağ almış. ayrıca bacakların dış kavisinden de aldığını ama şuan ödemli olduğu için benim bunu pek fark edemeyeceğimi söyledi. birde sol dizimin iç kısmının da ödemli olduğunu ameliyatta orayı dümdüz yaptığını söyledi ben daha bunu fark edemedim ama sağa bakınca belli oluyor anlayacağınız ameliyattan hemen sonra gerçekleri yansıtacak bik fikir edinmek çok zor.bu arada ağrınız sızınız tabiki oluyor ben uyanırken çok titredim ilk ayağa kalktığımda bir adım bile atamayacağımı düşünmüştüm ama şuan daha iyiyim. evet çok kolay bir operasyon değil ama inanım sorunla kıyaslanınca çözümü çok hafif kalıyor. bana şuan için memnunmusun derseniz çook memnunum ama ne kadar erir ne kalır bilemiyorum. ameliyat kararını şuan olsa gene hiç düşünmeden verirdim doğrusu . ayrıca doktor 3 gün yatak istirahatı ve soğuk uygulama yaptırtıyor evde yalnızım ama genede idare edilmeyecek bir durum değil ameliyat ücretini ve doktorumu özelden isteyene yazarım

evet canım eski üyelerdenim yıllardır takip edip hiç cesaret edemediğim şeyi şimdi ilk defa yaptırdım . Uzun zamandır istiyordum ama ha bu sene ha bidakine derken hep kendimi kandırdım sonunda nasıl olduğunu bilemediğim bir cesaret geldi. keşke çok daha önce yaptırsaymışım diyorum şimdi

Canim umarim hep iyiki yaptirmisim dersin cok sevindim adina bende buran once olmak istiyorum bende senle ayni eskilikteyim aslinda :)))) 5 yildir forumu takip ediyorum ve olamadim daha:)) ins subatta olucam bakalim guzel gaberlerini bekliyoruz;)bizi bilgilendirmeye devam et

size süreci becerebildiğim kadarıyla anlatıyım. ben bundan 3 ay önce bi cesaret doktorumdan randevumu aldım muayene , karar derken nasıp düneymiş , buraya çarpık diye koyulan bazı fotolarla kıyaslayınca benim harbiden çarpıktı. öyle etek tayt dar pantolon falan hiç giyemedim o derece yani
doktorum ameliyattan önce bir bacağın diğerine göre daha çarpık olduğunu bunu dengelemeye çalışacağını söyledi. sabah saat 8.5 girdim 12 de çıkmışım baya uzun sürmüş yani.sol bacağa 240 sağa ise 210 cc koyduğunu söyledi diz içlerimden baya yağ almış onlarda bacağı çok çarpık gösteriyordu. göbekten mideden basenden ve üst bacaktan yağ almış. ayrıca bacakların dış kavisinden de aldığını ama şuan ödemli olduğu için benim bunu pek fark edemeyeceğimi söyledi. birde sol dizimin iç kısmının da ödemli olduğunu ameliyatta orayı dümdüz yaptığını söyledi ben daha bunu fark edemedim ama sağa bakınca belli oluyor anlayacağınız ameliyattan hemen sonra gerçekleri yansıtacak bik fikir edinmek çok zor.bu arada ağrınız sızınız tabiki oluyor ben uyanırken çok titredim ilk ayağa kalktığımda bir adım bile atamayacağımı düşünmüştüm ama şuan daha iyiyim. evet çok kolay bir operasyon değil ama inanım sorunla kıyaslanınca çözümü çok hafif kalıyor. bana şuan için memnunmusun derseniz çook memnunum ama ne kadar erir ne kalır bilemiyorum. ameliyat kararını şuan olsa gene hiç düşünmeden verirdim doğrusu . ayrıca doktor 3 gün yatak istirahatı ve soğuk uygulama yaptırtıyor evde yalnızım ama genede idare edilmeyecek bir durum değil ameliyat ücretini ve doktorumu özelden isteyene yazarım

Arkadaşım dr adı ve ücreti ,bende istiyorum,yazarsan sevinirim.çok geçmiş olsun,sonuç yüzünü güldürsün.

Cok saol arkadasim.ama ben yag enjeksiyonunu dusunemyrum cunku hastanede kalmak gerek sanirim.2 cocugum var biri 1 bucuk biri 6 yasinda.gece hastanede kalamam.dolgu maddesinin omru 5 yil diyolLar.sanirim ayni gun aktiviteye devam ediliyomus.cok kafam takiliyo bu konuya.bacaklrimin resmini eklemistim baktinmi hic.
Bird sen resim koyabilirsen oncesi sonrasi seklinde.merak ediyorum.
Bu arada ozelden cvp yazamyrum sitede yeni olfgm icin

gecmiş olsun senin adına çok mutlu oldum:)

ben 12 gun kalicam ist. Sonra donucem cnm.yani benim 27 sinde muayene olmam gerekiyorki ameliyat olursam iyilesebilecegim zmn olsun diye.eger o tarhlre randvu vermezlerse seninle mutlaka gelirim.sen hangi semtten geliceksin bu arada.

Ben sehir disindan gelicem senin gibi:) ben oglen saatine alabilmek icin o gune aldim oncesi hep doluydu ama sen hazir istanbuldasin daha onceki bi tarihe olur bence biran once al bence randevunu canim yogun

Kızlar uzun süredir giremiyorum ama emin olun ki çok çok mutluyum hayatım değişti.
Herkese tavsiye ederim. inanın az kazanıyo olsaydım yemez içmez para biriktirir yine amlyt olurdum.
Sonra yaşananları okumadım ama eminim çoğunuz eylül gibi amlyt düşünüyosunuz hepinize iyi şanslar, benim 3 ay olmak üzere ve maşallah hala erime yok, inş erime olmaz tek korkum bu, ama şuan çok mutluyum. Yeni aldığım elbiselere de bi amlyt parası kadar para ödedim ama önemli olan mutlu olmam, eskiden kazancımı sadece bankaya yatırıyodum şimdi elbiseye yatırıyorum ama çok daha mutluyum. sevgiler

Kızlar bakın bunlar hala memnun olan arkadaslar;)

Cok saol arkadasim.ama ben yag enjeksiyonunu dusunemyrum cunku hastanede kalmak gerek sanirim.2 cocugum var biri 1 bucuk biri 6 yasinda.gece hastanede kalamam.dolgu maddesinin omru 5 yil diyolLar.sanirim ayni gun aktiviteye devam ediliyomus.cok kafam takiliyo bu konuya.bacaklrimin resmini eklemistim baktinmi hic.
Bird sen resim koyabilirsen oncesi sonrasi seklinde.merak ediyorum.
Bu arada ozelden cvp yazamyrum sitede yeni olfgm icin

arkadaşım ben senin fotonu göremedim. bende size fikir olsun diye eklemek istiyorum ama daha çekme fırsatım olmadı birde şişlikler var birkaç gün sonra eklerim inş. ne yaptıracağına iyi karar vermen gerekiyor ben hastenede gece kalmadım eve döndüm kalmak şart değilmiş.

Back
X