Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kader,

Geçmiş olsun, gözün aydın :) çok mutlu oldum ben de. İlk günleri yaşadım :)

Son düzenleme:
ben de uzun zamandır bacak dolgusunu araştırıyorum.siteye yeni üyeyim özelden soramadım,buradan cevap verirsen memnun olurum

Kontrol için istanbula gidiyorum kızlar..neden dizlerimden daha çok almadınız ki diye haykırabilirim :9:

Ahmet dizleri fazla almiyomu yoksa ya bikac kisi ayni seyi soyledi

Doktorların bacak şekilleri değişiyor tabi. Benim doktorum kıvrımlı bacak seviyor olmalı.. Ama bnde düz bacak istiyorum işte :( belki dümdüz olsun istiyorum desem alırdı.. Benim aklıma gelmedi dümdüz olsun demek.. kendisine siz daha iyi bilirsiniz tabi demiştim..

Son düzenleme:
benimde doktorum ak . muayeneye gittiğimde diz içlerinden alacağını ama bacağında biraz kıvrımlı olmasının doğal durduğunu söylemişti belkide o yüzden biraz bırakıyordur dizlerde

benimde doktorum ak . muayeneye gittiğimde diz içlerinden alacağını ama bacağında biraz kıvrımlı olmasının doğal durduğunu söylemişti belkide o yüzden biraz bırakıyordur dizlerde

Senin bacakların tan benim istediğim gibi olmuş ama maşallah :) belki de benim silikon olduğu için böyle oldu :14:

Kader beni eklediğin için ve cevap verdiğin için teşekkür ederim.Ben de çok beğendim bacaklarını güle güle kullan...

Ahmet bey bana ne diyecek bakalim cok merak ediyorum. Kizlar bugun sekillendiricim gelmis cok huzel oldu yapistirinca dr beye gidersen yapistirsam da ayni boyle istiyom desem basil olur sizece:)))

Back
X