Bacak dolgusu yaptıran var mı?

size süreci becerebildiğim kadarıyla anlatıyım. ben bundan 3 ay önce bi cesaret doktorumdan randevumu aldım muayene , karar derken nasıp düneymiş , buraya çarpık diye koyulan bazı fotolarla kıyaslayınca benim harbiden çarpıktı. öyle etek tayt dar pantolon falan hiç giyemedim o derece yani
doktorum ameliyattan önce bir bacağın diğerine göre daha çarpık olduğunu bunu dengelemeye çalışacağını söyledi. sabah saat 8.5 girdim 12 de çıkmışım baya uzun sürmüş yani.sol bacağa 240 sağa ise 210 cc koyduğunu söyledi diz içlerimden baya yağ almış onlarda bacağı çok çarpık gösteriyordu. göbekten mideden basenden ve üst bacaktan yağ almış. ayrıca bacakların dış kavisinden de aldığını ama şuan ödemli olduğu için benim bunu pek fark edemeyeceğimi söyledi. birde sol dizimin iç kısmının da ödemli olduğunu ameliyatta orayı dümdüz yaptığını söyledi ben daha bunu fark edemedim ama sağa bakınca belli oluyor anlayacağınız ameliyattan hemen sonra gerçekleri yansıtacak bik fikir edinmek çok zor.bu arada ağrınız sızınız tabiki oluyor ben uyanırken çok titredim ilk ayağa kalktığımda bir adım bile atamayacağımı düşünmüştüm ama şuan daha iyiyim. evet çok kolay bir operasyon değil ama inanım sorunla kıyaslanınca çözümü çok hafif kalıyor. bana şuan için memnunmusun derseniz çook memnunum ama ne kadar erir ne kalır bilemiyorum. ameliyat kararını şuan olsa gene hiç düşünmeden verirdim doğrusu . ayrıca doktor 3 gün yatak istirahatı ve soğuk uygulama yaptırtıyor evde yalnızım ama genede idare edilmeyecek bir durum değil ameliyat ücretini ve doktorumu özelden isteyene yazarım
Çok geçmiş olsun valla her ameliyat olup bu dertten kurtulanı görünce çok seviniyorum. Kime oldun acaba fiyatı ne? ben de araştırma halindeyim hala silikonla yağ enjeksiyonu arasında gidip geliyorum. yap kurtul silikon diyorum sonradan cayıyorum korkuyorum bilmiyorum. özelden eklesem seni kabul eder misin? burdaki çoğu bacağa baktığımda benimkilerle ilgisiz olduğunu görüyorum:) yani ameliyat olunca onlar gibi olucam ama herkesin derdi kendine büyük o nedenle birşey diyemiyorum. aaah ahh ben de biran önce yaptırsam yazsam burada:)

Ahmet bey bana ne diyecek bakalim cok merak ediyorum. Kizlar bugun sekillendiricim gelmis cok huzel oldu yapistirinca dr beye gidersen yapistirsam da ayni boyle istiyom desem basil olur sizece:)))
randevu aldın mı sen ne zaman? ben de hf.den alıcam bu hafta içi hadi bismillah deyip ilk adımı atıcam.

Ahmet dizleri fazla almiyomu yoksa ya bikac kisi ayni seyi soyledi
e en çok göz yanılgısına dizler neden değil mi? adamın farklı bir estetik anlayışı var sanırım. sadece diz alınınca bile görüntü çok düzeliyor. eh benim dizlerimi alsa aradaki boşluk rahat 5 cm olur:) nerden tutsan elinde kalır yani.

Kizlar ben hala dolguda karaliyim..cocuklarin buyuunce yag enjekte yaptryim diyorum.eger dolgunun omru 3-5 ise o zamana kadar cocuklarim buyur.hala dolgu hakkinda beni bilgilendirecek baska arkadaslri bekliyorum

Her türlü ameliyat oluyorsun her türlü zor olmuşken kesin çözümü olan bir şey yaptır hem parana hem canına yazık durmadan bacakla uğraşma bence ameliyatın her türü zor bacaklarının içine kanülle suni dolgu enjekte edicek buda bir çeşit ameliyat neticede

e en çok göz yanılgısına dizler neden değil mi? adamın farklı bir estetik anlayışı var sanırım. sadece diz alınınca bile görüntü çok düzeliyor. eh benim dizlerimi alsa aradaki boşluk rahat 5 cm olur:) nerden tutsan elinde kalır yani.

Evet benim dizler alininca cok degismedi ama cunku bendeki yag degildi sadece kemik cikintisi var. Ben bu isi yapan 3 isme de gitmek istedim hf bana silikon dedi ak ne diycek bakalim

Her türlü ameliyat oluyorsun her türlü zor olmuşken kesin çözümü olan bir şey yaptır hem parana hem canına yazık durmadan bacakla uğraşma bence ameliyatın her türü zor bacaklarının içine kanülle suni dolgu enjekte edicek buda bir çeşit ameliyat neticede

Leyla ya katiliyorum bende elcer bikac gun sikinti cekmisti bisurude para sonucta arkadasim yine senin kararin ama yag enj olup hic agri duymayanda var dolgu yaptirip agri cekende var yani sans

Leyla ya katiliyorum bende elcer bikac gun sikinti cekmisti bisurude para sonucta arkadasim yine senin kararin ama yag enj olup hic agri duymayanda var dolgu yaptirip agri cekende var yani sans
Kizlar siize hak veriyorum en korktugum bir hafta yuruyememek.kucuk 1,5 yasinda yatsam ona kim bakicak.kimseye soylemeyi dusunmuyorum.kardesimin yaninda kalcm 12 gun.oda calisiyo bebislere bakamaz.dolgu cok mu tutuyor acaba birkac doktora mail attim ama fiyat konusunda bisey yazmamislar.en azindan 3 yil guzel bacakla dolanirim.birde yag enj. Yilda iki yada uc kez tekrarlayinca kalici oluyormus.bu yil icinde ist bidaha gelemezsem ilk operasyonda bosa gitcek.offf bilemyorumki

Kizlar siize hak veriyorum en korktugum bir hafta yuruyememek.kucuk 1,5 yasinda yatsam ona kim bakicak.kimseye soylemeyi dusunmuyorum.kardesimin yaninda kalcm 12 gun.oda calisiyo bebislere bakamaz.dolgu cok mu tutuyor acaba birkac doktora mail attim ama fiyat konusunda bisey yazmamislar.en azindan 3 yil guzel bacakla dolanirim.birde yag enj. Yilda iki yada uc kez tekrarlayinca kalici oluyormus.bu yil icinde ist bidaha gelemezsem ilk operasyonda bosa gitcek.offf bilemyorumki

Kızlar bacak dolgusunda nasıl sorun yaşanıyor anlamış değilim. Arkadaşım hiç sorun yaşamadı. İşlem öncesi konuştuğumuz hastaların da bir şikayeti yoktu. bir hafta yatmak 10 gün yatmak ne demek. İşlemden sonra kalkıyor yürüyerek gidiyorsun. Günübirlik Hatay dan gelip yaptırıp dönen hastaya şahit olduk.

Kızlar bacak dolgusunda nasıl sorun yaşanıyor anlamış değilim. Arkadaşım hiç sorun yaşamadı. İşlem öncesi konuştuğumuz hastaların da bir şikayeti yoktu. bir hafta yatmak 10 gün yatmak ne demek. İşlemden sonra kalkıyor yürüyerek gidiyorsun. Günübirlik Hatay dan gelip yaptırıp dönen hastaya şahit olduk.

Yağ dolgusu için gittiğimde doktor bana izin işini halledip edemediğimi sordu ben 16 gün izin aldığımı söyledim o zamana kadar iyileşirim dimi dedim o da çok bile 3 güne normale dönersin dedi şimdianlıyorumki onların normale dönersin dediği şey yatmakzorunda kalmazsın anlamına geliyor yoksa ormale dönmek imkansız arkadaşlar parmağınıza kıymık batsa günlerce ağrıyor ki bacağına örgü mili uzunluğunda bir madde giriyor suni olsun yağ enjektesi olsun o dolgular girince ve de kanülün etkisiyle bacak bir nevi yaralanıyor şişiyor bacaklarını kıramıyorsun bile ben kursta diz çökmek zorunda kaldım çok uzun süre duramadım geri kalktım üstelik neredeyse 1 ay geçti ameliyatının üzerinden tabi belkide benim canım tatlı ameliyat olduktan sonra hemen kalkıp fotoğraf ekleyen arkadaşlarımız oldu ben bunu asla yapamazdım doğrusu

Ameliyat olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak için yazıyorum son durumum şu ki bacaklarımı taytla beğeniyorum çarpık gibi görünmüyor dar paça hiç giymedim giyemeyeceğim için almadımda çıplak bacaklarım hiçde güzel görünmüyor düz paça pantalonlar ise dizlerimin altında toplanıyor güzel görünmüyor sırf bu sebeple tekrar ameliyat olmam gerekecek sanırım o da çoooook zor geliyor bu seneki iznimide bu iş için harcıycam anlaşılan ama bu sefer daha çok izin alırım sanırım yağ alınan yerlerde ise sadece karnımda belirgin bir değişiklik var göbek deliğimin hemen altında bulunan sivri bir çıkıntı vardı o tamamen gitmiş ama dizlerimde bir şey göremiyorum halen oldukları gibi duruyorlar sanırım vücudumun en son hali bu olucak bacaklarım erimezse tabi doktorum anladığım kadarıyla vücuduumda sadece fazla bulduğu yerlerden yağ almış

Ameliyat olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak için yazıyorum son durumum şu ki bacaklarımı taytla beğeniyorum çarpık gibi görünmüyor dar paça hiç giymedim giyemeyeceğim için almadımda çıplak bacaklarım hiçde güzel görünmüyor düz paça pantalonlar ise dizlerimin altında toplanıyor güzel görünmüyor sırf bu sebeple tekrar ameliyat olmam gerekecek sanırım o da çoooook zor geliyor bu seneki iznimide bu iş için harcıycam anlaşılan ama bu sefer daha çok izin alırım sanırım yağ alınan yerlerde ise sadece karnımda belirgin bir değişiklik var göbek deliğimin hemen altında bulunan sivri bir çıkıntı vardı o tamamen gitmiş ama dizlerimde bir şey göremiyorum halen oldukları gibi duruyorlar sanırım vücudumun en son hali bu olucak bacaklarım erimezse tabi doktorum anladığım kadarıyla vücuduumda sadece fazla bulduğu yerlerden yağ almış

Yağ alınan yer konusunda şanslısın ama leyla..keşke benim de göbeğimden alsaydı hep oraya hiç dokunmamış :9:

Yağ alınan yer konusunda şanslısın ama leyla..keşke benm de göbeğimden alsaydı hep oraya hiç dokunmamış :9:

benim de göbeğimden almış ama bir şey farkedilmiyor. bende kalça olmadığı için bacak üst kısmı göbek hatta sırtan bile almış buralar inceldi 3 gün korse takarsan daha da incelir dedi bakalım takıp göreceğiz. doktor ameliyattan sonra beni göremeye geldiğinde sağ bacağımın diz içinin ameliyat sırasında dümdüz olduğunu sonradan şiştiğini şişliğin ineceğini söyledi. şişliktenmidir nedir sol baya iyi duruyorda sağ hala çarpık görünüyor sanırım baya da bir morardı. insan çok büyük umutlarla yaptırıyor birde şu bekleme süresi yokmu eridimi , eriyecekmi , şişlik inince ne kalacak derken baya bir kaygılı süreç doğrusu.Allah yüzümüze bakarda bu kadar cefayı karşılıksız bırakmaz inşallah.

Merhaba arkadaşlar yağ enjeksiyonu yaptırmada tecrübeli biri olarak söylüyorum doktor yağınız az derse, iyice kilo alıp yağ depolamadan kesinlikle yağ enjeksiyonu olmayın.Doktor tamam yağın yeter dediği zaman yaptırın değilse iyi sonuç alınmıyor ve bu işkenceyi birden fazla defa çekmek zorunda kalırsınız, hem maddi hem de manevi külfeti büyük oluyor.Kilo almak isteyenlere de yardımcı olabilirim.

Merhaba arkadaşlar yağ enjeksiyonu yaptırmada tecrübeli biri olarak söylüyorum doktor yağınız az derse, iyice kilo alıp yağ depolamadan kesinlikle yağ enjeksiyonu olmayın.Doktor tamam yağın yeter dediği zaman yaptırın değilse iyi sonuç alınmıyor ve bu işkenceyi birden fazla defa çekmek zorunda kalırsınız, hem maddi hem de manevi külfeti büyük oluyor.Kilo almak isteyenlere de yardımcı olabilirim.

geçen haftalarda acayip grip oldum 2 kg zayıflamışım baktım. panik oldum inanır mısın:) bu halde dr. benden yağ bulamaz diye şimdi yiyorum. nolur nolmaz diye. şimdi randevulara başlıcam. yağ enjektesi desinler diye. nasıl bir psikolojiyse kadınlar 2 kilo verince göbek atar ben üzüldüm:)

geçen haftalarda acayip grip oldum 2 kg zayıflamışım baktım. panik oldum inanır mısın:) bu halde dr. benden yağ bulamaz diye şimdi yiyorum. nolur nolmaz diye. şimdi randevulara başlıcam. yağ enjektesi desinler diye. nasıl bir psikolojiyse kadınlar 2 kilo verince göbek atar ben üzüldüm:)

yaptırın geçin hazır dolguyu yağ ile neden uğraşıyorsunuz ki

Back
X