Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kader bacakların çok güzel görünüyor hoca bayağı yağ koymuş, yeterli rezervin vardı demek ki ne güzel, dizinin üstündeki çorap yığılmasına dikkat et düzgün dursun orası, değilse kalıcı şekil bozukluğu yaratabiliyormuş o bacaktaki çorap yığılması.

Kader bacakların çok güzel görünüyor hoca bayağı yağ koymuş, yeterli rezervin vardı demek ki ne güzel, dizinin üstündeki çorap yığılmasına dikkat et düzgün dursun orası, değilse kalıcı şekil bozukluğu yaratabiliyormuş o bacaktaki çorap yığılmnası.

güzel düşüncelerin için teşekkürler.rezerv olmazmı dahası bile var yani, bacaklar inşallah böyle kalırlar.çoraplarsa ayrı bir sorun ne kadar düzeltirsem düzelteyim anında kırışıklar oluşuyor. şuandaki egemen duygum bariz bir kaygı doğrusu, ya birşey olursa endişesi. şu üç ayıda bir atlatırsam kendimi anca biraz rahatlamış hissedeceğim sanırım.

Merhaba arkadaşım. Tatile de az kaldı dnemin nasıl geçtiğini anlamadım. Zamaan nasıl da akıyor. Yeter ki sağlık olsun. Yenidecim hani senin kahverengi lekelerin ne oldu bir ara cildiyeye gitmiştin, geçti mi?

Arkadaşlar ben de haziran sonunda yağ enjeksiyonu yaptırmıştım.Yani yaklaşık 7 ay olacak ilk 2-3 ay çok memnun kalmıştım ama şu an tamamen eskiye dndüler diye düşünüyorum. Evde tayt etek giyip çıkacağım dışarı diyorum ama aynaya bakınca hevesim kaçıyor pantolona dnüyorum. Yakın zamanda son halini çeker yüklerim siz de görürsünüz.

ameliyat olan arkadaşlarım acaba kaç gün tüm gün yattınız. ödem ve morluklar için özel bir şey yaptınızmı. yağlar erimesin diye yapılabilinecek ekstra bir şey varmı acaba

ameliyat olan arkadaşlarım acaba kaç gün tüm gün yattınız. ödem ve morluklar için özel bir şey yaptınızmı. yağlar erimesin diye yapılabilinecek ekstra bir şey varmı acaba

Arkadaşım üç gün tam gün yatmak gerkiyor, sonraki günlerde de dikkatli olmak gerekiyor ,7-8 güne kadar dikkatlice hareketleri arttırabilirsin , ondan sonraki zamanlarda çok yürümemek ,merdiven çıkmamak ve de yağ konan yerlerin üstüne yatmamak veya baskı uygulamamak gerekiyor,kilo vermeye çalışmamak da gerekiyor.Bir ay kadar sonra eski haline yavaşça dönebilirsin , 2 ay içinde de erime durur.

ameliyat olan arkadaşlarım acaba kaç gün tüm gün yattınız. ödem ve morluklar için özel bir şey yaptınızmı. yağlar erimesin diye yapılabilinecek ekstra bir şey varmı acaba[/QUOT

Ameliyattan hemen sonra kalkmamak üzere yatmadım. Hemen ertesi gün wc ye kalktım az gezindim yine yattım. Tabii ayağa kalkınca biraz ağrın oluyor sonra yürüdükçe açılıyor. Ama 15 gün sonra kimse anlamadan yürüyebiliyorsun. 15 gün biraz sünnet çocuğu gibi yürüyorsun. Şuan yürümemde eğilmemde bir sorun yok ama yağ konan yerleri sıkınca acıyor ve hala yatarken bacak arama yastık koyuyorum. Moruklar çabuk geçsin diye ben sabah akşam kataron yağı sürdüm. Üzerine peçete koydum ve çorabı çektim. 15 gün sonra morluk da çok çok azaldı. İşte böyle.

Son düzenleme:
Arkadaşım üç gün tam gün yatmak gerkiyor, sonraki günlerde de dikkatli olmak gerekiyor ,7-8 güne kadar dikkatlice hareketleri arttırabilirsin , ondan sonraki zamanlarda çok yürümemek ,merdiven çıkmamak ve de yağ konan yerlerin üstüne yatmamak veya baskı uygulamamak gerekiyor,kilo vermeye çalışmamak da gerekiyor.Bir ay kadar sonra eski haline yavaşça dönebilirsin , 2 ay içinde de erime durur.

Heidicik sen ne durumdasin memnunmusun erime durumun nasil oldu merakettim.

Heidicik cok sagol :) cevap yazdim ozelden ama emin olamadim bide burdan yazayim ddim dediklerini yapicam ;)

Mesaj kutuna mesaj attım arkadaşım :)

Arkadaşlar yağ enjeksiyonunda normal yürüme 12-15 gün sonra oluyor , daha erken zamanda normal yürüyüşe geçilemiyor , paytak paytak yürüyosunuz belli oluyor yani,onun için ona göre izninizi veya kendinizi ayarlayın, 3 gün sonra sadece ayağa kalkabilirsiniz, ilk üç gün wc dışında kalkılması önerilmiyor.

Arkadaşlar ben de haziran sonunda yağ enjeksiyonu yaptırmıştım.Yani yaklaşık 7 ay olacak ilk 2-3 ay çok memnun kalmıştım ama şu an tamamen eskiye dndüler diye düşünüyorum. Evde tayt etek giyip çıkacağım dışarı diyorum ama aynaya bakınca hevesim kaçıyor pantolona dnüyorum. Yakın zamanda son halini çeker yüklerim siz de görürsünüz.

Ciddi olamazsın umarım gözün alkşmıştır da .öyle düşünüyorsundur bu kadar acıyı boşa çektiğimi düşünemiyorum ben şimdi bile etek tayt giymeye cesaret edemiyorum 7 ay sonrayı düşünemiyorum bile

Ameliyat olduğun gün ve sonrasındaki 3 gün ayaklar yukarda yatıyorsun toplam 4 gün bu süreç bana spor yapma dedi ki zaten istesemde yapamam bu arada benden başka ameliyatın zorluğundan bahseden olmadı siz hiç sıkıntı çekmiyormusunuz benim canım çokmu tatlı sorun bendemi anlamadım ameliyattan her çıkan sadece sevincinden bahsediyor ben keşke şu yağları geri çıkarsa diye bile düşünmüştüm :37::37:

bu arada degişiklık derken benım diz altımdan asagıda acıklık vardı ve bıleklerım ınceydı ne kadar kılo alırsam alıyım dizden asagıdakı bolge almıyodu ve o yüzden yaptırmaya karar verdım şimdı bıleklerım kalınlastı ve baldır dedıgımız bölum dolduruldu ve gayet iyi oldu senın sorunun ne acaba aynımı

bana yardımcı oll lütfennn :43: bilek kısmım çok ince ve kısa şeyler giyemiyorum bende estetikçiyle görüşdüm yağ enjeksiyonu yapıcaz dedi 2 ya da 3 kez 1. sinde yağlar erir dedi kalıcı olmazmış %30 luk ya da %40 lık bi kısmı kalır dedi değişim nsl oluyo kalın oluyo mu resmini görmem mümkün mü lütfen çok kararsızım doktor tabi istediğin kalınlıkta yaparız dedi ama inandırıcı gelmedi

bana yardımcı oll lütfennn :43: bilek kısmım çok ince ve kısa şeyler giyemiyorum bende estetikçiyle görüşdüm yağ enjeksiyonu yapıcaz dedi 2 ya da 3 kez 1. sinde yağlar erir dedi kalıcı olmazmış %30 luk ya da %40 lık bi kısmı kalır dedi değişim nsl oluyo kalın oluyo mu resmini görmem mümkün mü lütfen çok kararsızım doktor tabi istediğin kalınlıkta yaparız dedi ama inandırıcı gelmedi

Canım.görüştüğün doktor hangi şehirde..adının baş harflerini yazarmısın..neredeyse doktorların hepsi bileklere dolgu yapmaktan yana değil.

Back
X