Ameliyat olduğun gün ve sonrasındaki 3 gün ayaklar yukarda yatıyorsun toplam 4 gün bu süreç bana spor yapma dedi ki zaten istesemde yapamam bu arada benden başka ameliyatın zorluğundan bahseden olmadı siz hiç sıkıntı çekmiyormusunuz benim canım çokmu tatlı sorun bendemi anlamadım ameliyattan her çıkan sadece sevincinden bahsediyor ben keşke şu yağları geri çıkarsa diye bile düşünmüştüm![]()
ameliyat zor olmazmı..... evet bacaklarını dolduruyorlar basınçtan üstüne basamıyorsun bazı yerlerin baya bir morarıyor. yağ alınan yerler acıyor yağ koyulan yerler sızlıyor. doktor 3 gün sonra normal hayatına dönebilirsin ameliyat olduğunu unut diyor buradaki dönebilirsin ben izin veriyorum sen dönebilirsen dön gibi bir şey. sonuçta seni bayıltıp 2_3 saat oralarına buralarına şişler sokuyorlar tabiki kolay değil. bu ameliyatı olmak isteyenler şunu bilsin ki zorluklar olacak, kesinlikle kendinize zaman vermeniz lazim. bunun yanında bana sorsalar aynı operasyonu tekrar geçirirmisin diye hiç düşünmeden evet derim çünkü çarpık bacakların yaşattığı hayal kırıklığı fiziksel acının yanında hiç kalıyor. leylacığım acının birazda pisikolojik olduğunu düşünüyorum çok fazla önemsememek gerekir. hiç acı çekmedim diyerek ameliyata girecekleri sıfır acı beklentisine sokmamak gerekir.