neden gerek duyuyorsunuz anlamadım ben
Neye neden gerek duyuyoruz????soruyu anlamadim ben
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden gerek duyuyorsunuz anlamadım ben
Tahmin etmistimbiseyler yazacaktim hatta o kisiye israrla dolgu oneriyordu. Burada biz biseyler arastirip deneyimlerimizi paylasiyoruz sonucta kimseye onu bosver sunu yap demiyoruz
Nasias biliyorum once senin kendinin icine sinmesi gerek ama inan cok guzel olmuslar umarim zamanla alisirsin:) ben gecen sekillendiricimi taktim bayildim ama bitek kez bile etek giyip cikmadim yine alismak zama alicak sanirim![]()
leyla canım dizlerdeki o şişme kolay kolay geçmezmiş benim bir dizim daha şiş doktor onun eşit olmasının 1 ayı belki daha da fazlasını bulacağını söyledi sanırım bizim ödem için bol su içmemiz ve aktardan ödem söktürücü birşeyler almamız gerekiyor
Yeni fotoğraf ekledim leyla altına anlattım. Ama dizlerle ilgili böyle dedi tam olarak. Benim 3.5 ay oldu tam. 1 seneye kadar değişim devam edecekmiş. Yağ alınan yerler incelecekmiş daha. Bir de fotoğrafta gösterdi benim dha fazla diZimden alacak yerde kalmamış. Diz kapağım içe dönük çünkü.bana anca diz altı ve baldır arasına yağ enjeksiyonu olabilir, düz istediğim için. Seninkinden farklı benim diZler..
diz çıkıntısı seviyorsan ol bence ama dümdüz bacak istiyorsan uzak dur çünkü doktor diz bırakıyor mutlaka boyun uzunsa kıvrımlı bacak güzel dururBacakların süper olmuş senin adına çok sevindım yazmak istedım o yüzden
Acaba ben de ak ya mı olsam dedim
Benziyor çünkü bacaklarımız:)
Bence rahatlıkla etek gidebilirsin
Sanırım estetik böle bi şey hep daha fazlasını istiyor insan
Güle güle güzel günlerde inşallah
Darısı bana:)
Bacakların süper olmuş senin adına çok sevindım yazmak istedım o yüzden
Acaba ben de ak ya mı olsam dedim
Benziyor çünkü bacaklarımız:)
Bence rahatlıkla etek gidebilirsin
Sanırım estetik böle bi şey hep daha fazlasını istiyor insan
Güle güle güzel günlerde inşallah
Darısı bana:)
bana yardımcı oll lütfennnbilek kısmım çok ince ve kısa şeyler giyemiyorum bende estetikçiyle görüşdüm yağ enjeksiyonu yapıcaz dedi 2 ya da 3 kez 1. sinde yağlar erir dedi kalıcı olmazmış %30 luk ya da %40 lık bi kısmı kalır dedi değişim nsl oluyo kalın oluyo mu resmini görmem mümkün mü lütfen çok kararsızım doktor tabi istediğin kalınlıkta yaparız dedi ama inandırıcı gelmedi
uzuunn aradan sonra tekrardan merhabalar herkesee:) merak edenler için 6 aydan biraz fazla oldu ben silikon implant yaptıralı çokmemnunum yani ameliyat olmamış gibiyim ne ağrı var ne sızı ne de fazlalık varmış gibi hissediyorum. ilk iki haftayı atlattığınızda musmutlu oluyosunuz:)
hoşgeldin özlemsr memnun olmana çok sevindim bir de foto koysan.
uzuunn aradan sonra tekrardan merhabalar herkesee:) merak edenler için 6 aydan biraz fazla oldu ben silikon implant yaptıralı çokmemnunum yani ameliyat olmamış gibiyim ne ağrı var ne sızı ne de fazlalık varmış gibi hissediyorum. ilk iki haftayı atlattığınızda musmutlu oluyosunuz:)
Yeni fotoğraf ekledim leyla altına anlattım. Ama dizlerle ilgili böyle dedi tam olarak. Benim 3.5 ay oldu tam. 1 seneye kadar değişim devam edecekmiş. Yağ alınan yerler incelecekmiş daha. Bir de fotoğrafta gösterdi benim dha fazla diZimden alacak yerde kalmamış. Diz kapağım içe dönük çünkü.bana anca diz altı ve baldır arasına yağ enjeksiyonu olabilir, düz istediğim için. Seninkinden farklı benim diZler..
hayatım onunla uğraşacağına direk hazır dolgu yaptırmayı neden düşünmüyorsun ki
Canım merhaba, keypad arkadaşın da dediği gibi bilekte çok yag kalmıyor çünkü en hareketli bölgemiz bilekler, benim bileklerime 3 kere enjekte edilmişti az da olsa eskiye oranla daha iyi tabi, 2520.sayfada foto var canım bakabilirsin.Alıntı yapmazsan sevinirim belki silebilirim fotoyu diye :)) Çok kalın olmuyor ama, yine de eskiye oranla bir fark olur,ona göre karar ver canım...
canım gercekten cok güzel kesinlikle istediğini giyebilirsin:)
teşekkür ederim samimicim :) senin de benim gibi mi bacakların silikon böyle mi duruyor.. yoksa tam anlamıyla kapanıyor mu ortası...
canım arada boşluk var benim ama bu çok normal çoğunluğun bacağı böyle bence seninde güzel artık çok inceleme tadını çıkar bence:)
haklısın canım dünden beri aldığım yorumlardan sonra ve doktorun da sözleriyle ben de beğenmeye başladım. hatta dün eve gelince topuklu ayakkabı giyip baktım daha güzel göründüler gözüme..nasıl baktığımla alakalı sanırım :))
selam arkadaşım. ne mutlu sana böyle güzel haberleri almak harika gerçekten. seni ekleyebilir miyim?uzuunn aradan sonra tekrardan merhabalar herkesee:) merak edenler için 6 aydan biraz fazla oldu ben silikon implant yaptıralı çokmemnunum yani ameliyat olmamış gibiyim ne ağrı var ne sızı ne de fazlalık varmış gibi hissediyorum. ilk iki haftayı atlattığınızda musmutlu oluyosunuz:)